من هم با اولترا چند شبه دارم با 150 دانلود میکنم
با احترام
تیم مدیریت انجمن
من هم با اولترا چند شبه دارم با 150 دانلود میکنم
اگه از نمایندگی خریدین باید به نمایندگی وگرنه به مرکز آزادی مراجعه کنین
در سایت آسیاتک و های وب و پارس آنلاین هم رایگان بودن ترافیک ارسالی را نوشته بود و در سایت صبانت هم لحاظ کردن 25 درصد ترافیک اضافی را نوشته بود.
سلام اقای نماینده بیشتر شرکت ها دارن دانلود رایگان رو برمیدارن مخابرات هم برمیداره اگه بردارن شامل من که قبل از اون طرحم که نمیشه
نه هیچگونه تغییری در دانلود رایگان مخابرات ایجاد نشده است و بزرگترین برتری مخابرات بر دیگر رقبا هم هست
تغییری ایجاد نخواهد شد چون من یک ساله خریداری کردم و سرعت دانلودم هم 740 هست البته به خاطر وضعیت خطم اگه خطم بهتر بود تا 1 مگ باز هست میترسم چون پارس انلاین هم حذف کرده
سلام[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اکانت بنده الترا هست .قبلا وضعیت عالی بود ولی اان دانلودم اومده رو 250 .استاد میتونه از بارندگی های اخیر باشه ممکنه که از جعبه تو خیابون و یا سیم کشی جایی خیس بشه و اتصال بده ؟ اینم وضعیت خطمه .به نظرمون ممکن هست خودشون اوردن پایین ؟
[IMG][/
دوستان من سیم کشی رو درست کردم و نتیجه اش شد این
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
حالا این snr اولی زیاد فرق نکرده ولی من داون استریم از این بیشتر ندیدم .پس میگن داون استریم به snr مستقیم ارتباط داره زیاد هم درست نیست.نظرتون چیه؟
با سلام خدمت دوستان :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - نمایندگی رسمی فروش ADSL آسیاتک در استان آذربایجانشرقی با بیش از 30 نماینده در سراسر استان
تلفن: 14 222 422 (041) 3 خط - وب سایت: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرند - خ طالقانی - خ قیام - بالاتر از پست بانک - اول کوی حکیم باشی - هادیران
چرا دوست عزیز ربط داره همونطور که مشاهده میکنین بعد اینکه سیم کشیتونو درست کردین down stream خیلی رفته بالا بخاطر همینه که snr تون پایینه. یعنی اگه down stream تونو بیارن پایین تر SNR شما میره بالاتر . در ضمن وضعیت خطتون خیلی بهتر شده پس با 2020 تماس بگیرین و مشکلتونو مطرح کنین تا down dtream رو یکمی بیارن پایین تا مشکل SNR پایینتون حل بشه. چون به هیچ وجه اکانتی که 20 مگ سرعت داشته باشه وجود نداره که بگیرین پس نیازی به بالا بودن wodn stream تون ندارین. موفق باشین
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)