تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2124 از 2550 اولاول ... 11241624202420742114212021212122212321242125212621272128213421742224 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,231 به 21,240 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

کـاربـر بـاسـابـقـه saeed_136915's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    The Land of Skyrim

پيش فرض

من هم با اولترا چند شبه دارم با 150 دانلود میکنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه eyneto's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

من اینترنت نامحدود دارم که 8 روز از وقتش مونده چطور میتونم اکانتمو تغیر بدم به محدود قبل از تموم شدن اکانتم سرعت محدود پایین هستش جواب نمیده؟؟؟؟؟؟
    اگه از نمایندگی خریدین باید به نمایندگی وگرنه به مرکز آزادی مراجعه کنین

کاربر فعال انجمن سرویس دهنده های اینترنت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

در مورد اول حق با شماست ولی این به این این معنا نیست که شمارو disconnect میکنه بلکه فقط مقدار کارکرد رو برای 12 ساعت براتون اعلام میکنه و در مورد حجم متاسفانه همه شرکت ها همینطور عمل میکنن بدون استثنا
    در سایت آسیاتک و های وب و پارس آنلاین هم رایگان بودن ترافیک ارسالی را نوشته بود و در سایت صبانت هم لحاظ کردن 25 درصد ترافیک اضافی را نوشته بود.

پروفشنال mahdi1323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

سلام اقای نماینده بیشتر شرکت ها دارن دانلود رایگان رو برمیدارن مخابرات هم برمیداره اگه بردارن شامل من که قبل از اون طرحم که نمیشه

تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

به غیر از اقای نماینده کسی میدونه اخر عاقبت ما چه خواهد شد

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

سلام اقای نماینده بیشتر شرکت ها دارن دانلود رایگان رو برمیدارن مخابرات هم برمیداره اگه بردارن شامل من که قبل از اون طرحم که نمیشه
    نه هیچگونه تغییری در دانلود رایگان مخابرات ایجاد نشده است و بزرگترین برتری مخابرات بر دیگر رقبا هم هست

تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

نه هیچگونه تغییری در دانلود رایگان مخابرات ایجاد نشده است و بزرگترین برتری مخابرات بر دیگر رقبا هم هست
    تغییری ایجاد نخواهد شد چون من یک ساله خریداری کردم و سرعت دانلودم هم 740 هست البته به خاطر وضعیت خطم اگه خطم بهتر بود تا 1 مگ باز هست میترسم چون پارس انلاین هم حذف کرده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام
    اکانت بنده الترا هست .قبلا وضعیت عالی بود ولی اان دانلودم اومده رو 250 .استاد میتونه از بارندگی های اخیر باشه ممکنه که از جعبه تو خیابون و یا سیم کشی جایی خیس بشه و اتصال بده ؟ اینم وضعیت خطمه .به نظرمون ممکن هست خودشون اوردن پایین ؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [/

راستش وضعیت خطتون بدجوری خرابه اگه بخوان از این بیشتر ببرن بالا اصلا نمیتونین وصل شین . پس اتصالات خط تلفن و سیم کشی تونو یه نگاهی بندازین

دوستان من سیم کشی رو درست کردم و نتیجه اش شد این

[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]

حالا این snr اولی زیاد فرق نکرده ولی من داون استریم از این بیشتر ندیدم .پس میگن داون استریم به snr مستقیم ارتباط داره زیاد هم درست نیست.نظرتون چیه؟

در آغاز فعالیت hadiran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    آذربایجانشرقی

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - نمایندگی رسمی فروش ADSL آسیاتک در استان آذربایجانشرقی با بیش از 30 نماینده در سراسر استان

تلفن: 14 222 422 (041) 3 خط - وب سایت: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مرند - خ طالقانی - خ قیام - بالاتر از پست بانک - اول کوی حکیم باشی - هادیران

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

سلام
    اکانت بنده الترا هست .قبلا وضعیت عالی بود ولی اان دانلودم اومده رو 250 .استاد میتونه از بارندگی های اخیر باشه ممکنه که از جعبه تو خیابون و یا سیم کشی جایی خیس بشه و اتصال بده ؟ اینم وضعیت خطمه .به نظرمون ممکن هست خودشون اوردن پایین ؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [/

دوستان من سیم کشی رو درست کردم و نتیجه اش شد این

[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]

حالا این snr اولی زیاد فرق نکرده ولی من داون استریم از این بیشتر ندیدم .پس میگن داون استریم به snr مستقیم ارتباط داره زیاد هم درست نیست.نظرتون چیه؟
    چرا دوست عزیز ربط داره همونطور که مشاهده میکنین بعد اینکه سیم کشیتونو درست کردین down stream خیلی رفته بالا بخاطر همینه که snr تون پایینه. یعنی اگه down stream تونو بیارن پایین تر SNR شما میره بالاتر . در ضمن وضعیت خطتون خیلی بهتر شده پس با 2020 تماس بگیرین و مشکلتونو مطرح کنین تا down dtream رو یکمی بیارن پایین تا مشکل SNR پایینتون حل بشه. چون به هیچ وجه اکانتی که 20 مگ سرعت داشته باشه وجود نداره که بگیرین پس نیازی به بالا بودن wodn stream تون ندارین. موفق باشین

11. این کاربر از eyneto بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •