1000 کیلوبایت؟!یعنی 1 مگابایت در ثانیه دانلود میکنی؟
یا منظورت کیلوبیت بود؟
اگر همون جوری که گفتی هست، هزینه ایناش چطوریه؟لینک بده لطفا
با احترام
تیم مدیریت انجمن
1000 کیلوبایت؟!یعنی 1 مگابایت در ثانیه دانلود میکنی؟
یا منظورت کیلوبیت بود؟
اگر همون جوری که گفتی هست، هزینه ایناش چطوریه؟لینک بده لطفا
باه ١ مگابايت در ثانيه.همون بسته ١ ماهه همراه اول كه ١٠ تومانه.اينم عكس تستمه
Sent from my iPhone using Tapatalk
البته ٣جي همه جاهاي رشت كامل راه نيفتاده.شما منطقتونو بگو كه من اگه تست كردم بگم.
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام دوستان من ۱۲۸ نامحدود اندیشه دارم سرعت دان به ۷ تا ۲۵ کیلوبایت کاهش پیدا کرده!
واسه دوستانی ام که اندیشه دارن اینطور شده یا فقط منم؟!
متاسفانه این سیستم جدید اندیشه برای سرویس های نامحدودش هست. اول تا اتمام "حداقل تبادل ترافیک" که برای شما 6 گیگ هست سرعت رو چند برابر می کنند و بعد از اون, سرعت واقعی میشه که برای شما 16 = 8 / 128![]()
با سلام من برای تمدید سرویس اینترنتم هر ماه به سایت اندیشه به این آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
م یرفتم اما امروز برای یکی از دوستانم که به تازگی مشترک شده رفتم داخل همین سایت و ارور داد و با نمایندگیشون تماس گرفتم باید به سایت پیشگامان بری ولی من این ادرس رو پیدا نمیکنم کسی از دوستان ادرس داره فقط اینسایت رو پیدا کردم که اونم ارور می ده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و میگه همچین مشترکی نداریم آیا سایت دیگری وجود داره
سلام. اینجا برو : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هم سرویس 128نامحدود اندیشه دارم. دانلود هم اصلا ندارم...شاید روزی به زحمت 100مگ اینترنت گردی کنم..سرعتم هم همیشه 16بوده! فکر کنم اینی که شما میگید مربوط به دوستان رشتی هستش... و ماهائی که تو اطراف مرکز استان! (انزلی) هستیم همیشه سرعتمون باید واقعی بمونه...
بابت همین آشغال نزدیک20تومن ماهیانه ازمون میگیرن! دفعه آخر رفتم تمدید کنم فکر کردم طرف گفت 16تومن..خندیدم گفتم ارزون شده؟ با نهایت خونسردی خانومه گفت "خیر" گفتم شما که گفتین 16تومن...خندید گفت خدا 16تومن رو بیامرزه" !!
Last edited by D,Freeman; 29-11-2014 at 20:43.
سلام من شهر زنجان هستم-چند ماه دیگه اسباب کشی میکنم تالش-میخواستم بپرسم که وضعیت اینترنت مخابرات اونجا چجوره-سرعت و به خصوص پینگ-من کلا بتلفیلد انلاین میزنم به خاطر همین پینگ مهمه
دوستان میشه به من بگید شاتل و مخابرات ساعات رایگانشون چه ساعتیه !
مخابرات سرعت 1 یا 2مگ تو رایگان چنده سرعت دانلودش!
شاتل سرعت سرعت تا: 1024/768 یا 512 تو رایگان سرعتش دانلودش چنده !
کدوم واسه دانلود رایگان و بازکردن صفحات خوبه !
دیگه میخوام اندیشه رو حذف کنم چون خیلی سرعتش اومده پایین تو رایگان 512 بالای 50 60 نمیره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)