تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2124 از 2376 اولاول ... 11241624202420742114212021212122212321242125212621272128213421742224 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,231 به 21,240 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

براي ادامه فعاليت در ذوب آهن
    ابراهيم‌زاده فردا برنامه‌هايش را به باشگاه ارائه مي‌كند

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال ذوب‌آهن براي ادامه فعاليت در اين تيم برنامه هاي خود را براي فصل آينده به مسئولان باشگاه ارائه مي كند.

به گزارش خبرگزاري فارس، با وجود صدرنشيني ذوب آهن در مسابقات ليگ شايعات زيادي در مورد كادر فني اين تيم به ويژه منصور ابراهيم زاده در رسانه ها منتشر مي شود. اين در حالي است كه مسئولان ذوب‌آهن مذاكرات نهايي را با اين مربي انجام داده و وي براي فصل آينده مشكلي براي ادامه كار در ذوب آهن ندارد.
    ابراهيم زاده فردا با حضور در باشگاه برنامه هاي خود را ارائه خواهد كرد.
    ذوب آهن در فاصله دو هفته مانده به پايان مسابقات ليگ برتر با 63 امتياز و يك امتياز بيشتر از استقلال صدرنشيني ليگ برتر را در اختيار دارد.
    انتهاي پيام/

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

/ ليگ ستارگان قطر/
    جشنواره حريف استقلال با هت تريك آلوز

خبرگزاري فارس: هفته بيست و ششم مسابقات فوتبال ليگ ستارگان قطر با پيروزي پرگل ام صلال و توقف الغرافه به پايان رسيد.

به گزارش خبرگزاري فارس، رقابت‌هاي فوتبال ليگ ستارگان قطر شب گذشته با دو ديدار از هفته بيست و ششم به پايان رسيد. در نخستين ديدار تيم‌هاي الغرافه قهرمان مسابقات و السيليه به تساوي صفر بر صفر دست يافتند.
    الغرافه با اين تساوي 55 امتيازي شد و با اختلاف 6 امتياز نسبت به تيم دوم جدول صدرنشين باقي ماند.
    اين تيم پس از 5 پيروزي پياپي به اين تساوي دست يافت.
    الغرافه پس از قهرماني با روحيه‌اي 2 چندان در انتظار پرسپوليس براي برگزاري ديدار برگشت خود در هفته چهارم ليگ قهرمانان آسيا خواهد نشست.
    اين ديدار اول ارديبهشت‌ماه سال جاري در ورزشگاه دوحه و از ساعت 18و 30 دقيقه آغاز خواهد شد.
    الغرافه از 11 بازي اخير خود در ليگ قطر 9 بازي را با پيروزي پشت سر گذاشته است. اين تيم در فاصله 2 هفته مانده به پايان مسابقات عنوان قهرماني را به دست آورد.
    تيم قطري در گروه دوم مسابقات فوتبال ليگ قهرمانان آسيا با تيم‌هاي پرسپوليس ايران، الشباب عربستان و الشارجه امارات هم گروه است. زردپوشان الغرافه در اين گروه با 3 امتياز در رده سوم قرار دارند.
    در ديدار پاياني هفته بيست و ششم ام‌صلال همگروه استقلال در مسابقات ليگ قهرمانان آسيا كه هفته گذشته برابر اين تيم به يك پيروزي روحيه بخش رسيده بود، در خانه الوكره با 5 گل به برتري رسيد. براي ام‌صلال در اين مسابقه مگنو آلوز در دقايق 8، 30 و 89 فابريسيو سوزا در دقيقه46 و علا هبيل در دقيقه 60 گلزني كردند.
    ام صلال با اين پيروزي كه دومين پيروزي پياپي بود پنجمين شكست پياپي الوكره را رقم زد. نارنجي‌پوشان ام‌صلال با 35 امتياز جايگاه ششم جدول رده بندي ليگ ستارگان قطر و الوكره با 27 امتياز رده هفتم را به خود اختصاص دادند.
    ام صلال در گروه سوم مسابقات فوتبال ليگ قهرمانان آسيا با 6 امتياز بالاتر از تيم‌هاي الجزيره امارات و استقلال در رده دوم جدول ايستاده است. در اين گروه الاتحاد با 7 امتياز صدرنشين است.
    ديدار برگشت 2 تيم استقلال و ام‌صلال از هفته چهارم ليگ قهرمانان آسيا دوم ارديبهشت‌ماه سال جاري و از ساعت 16 در ورزشگاه آزادي برگزار مي‌شود.
    در جدول گلزنان مسابقات فوتبال ليگ ستارگان قطر ماگنو آلوز مهاجم تيم ام صلال با 23 گل زده صدرنشين است و پيسكوليچي از العربي با 21 گل در رده بعدي قرار دارد.
    الغرافه با اين قهرماني دومين قهرماني پياپي خود را به دست آورد و با 6 عنوان قهرماني پس از تيم‌هاي السد (12 عنوان قهرماني)، العربي (7 عنوان قهرماني) و الريان (7 عنوان قهرماني) در رديف پر افتخارترين تيم‌هاي ليگ قطر قرار گرفت.
    اين تيم فصل گذشته هم با 62 امتياز و با اختلاف 9 امتياز با تيم دوم جدول قهرمان شده بود.
    الغرافه علاوه بر اين فصل در فصل‌هاي1991، 1997، 2001، 2004و 2007 به مقام قهرماني دست يافته است.
    انتهاي پيام/

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

در گفت و گو با فارس
    كعبي: قسمت نبود برابر استقلال بازي كنم

خبرگزاري فارس: بازيكن تيم فوتبال سايپا گفت: قسمت نبود برابر استقلال بازي و به تيمم را در اين ديدار كمك كنم.

حسين كعبي در گفت و گو با خبرگزاري فارس درباره بازي با ابومسلم اظهار داشت: بازي خوبي برابر ابومسلم انجام داديم اما نتوانستيم از فرصت هاي گلزني استفاده كنيم و پيروز شويم. 10نفره شدن ما هم خيال ابومسلم را راحت كرد.
    بازيكن ملي پوش سايپا در مورد علت اخراجش در اين ديدار گفت: در فوتبال از اين صحنه ها پيش مي آيد اما داور در آن صحنه اشتباه كرد و كارت زرد دوم را به من نشان داد. اخطار اولي كه به من داده شد درست بود اما اخطار دوم درست نبود. خيلي جالب است كه كمك داور براي اخراجم تصميم گيري كرد و معتقد بود من بازيكن ابومسلم را زده ام در حالي كه اين طور نبود.
    كعبي در مورد اينكه مايلي كهن به دليل اعتراض به اخراج او اخراج شد يا نه؛ عنوان كرد: نه؛ ايشان بعد از اينكه داور خطاي روي ابراهيم صادقي را اعلام نكرد عصباني شد و به داور اعتراض كرد. بهتر است من كه اخراج شدم از داوري انتقاد نكنم و از ساير همبازيانم بپرسيد كه داور چگونه قضاوت كرد.
    بازيكن سابق پرسپوليس در مورد اين شايعه گفته مي شود كارت قرمز را عمدي گرفته كه برابر استقلال بازي نكند گفت: اينطور نيست. قسمت نبود برابر استقلال به ميدان برو.م من از اين بابت كه نمي توانم تيمم را كمك كننم ناراحتم ولي بازي با استقلال برايم مثل ساير بازي ها ست.
    هافبك تيم سايپا در مورد اينكه فصل آينده به كدام تيم خواهد رفت گفت: در حال حاضر من بازيكن سايپا هستم و تيم اول و آخرم سايپا است. بايد فصل تمام شود تا تصميم گيري كنم.
    كعبي درمورد احتمال حضور مجددش در پرسپوليس عنوان كرد: هيچ تماسي در اين زمينه با من گرفته نشده است.
    انتهاي پيام/

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

خطر پارگي رباط پاي مدافع استقلال
    تكليف منتظري امشب مشخص مي‌شود

خبرگزاري فارس: ميزان مصدوميت مدافع تيم فوتبال استقلال امشب و پس از انجام آزمايش MRI مشخص مي‌شود.

به گزارش خبرگزاري فارس، پژمان منتظري در جريان ديدار ديروز استقلال مقابل فولاد خوزستان از ناحيه زانوي پاي راست دچار آسيب‌ديدگي شد.
    معاينات اوليه روي پاي اين بازيكن انجام شده اما همه چيز دراين باره به آزمايش MRI بستگي دارد.
    منتظري امشب از پاي مصدوم خود MRI مي‌گيرد تا مشخص شود ميزان مصدوميت اين بازيكن چقدر است.
    گفته مي‌شود، پارگي رباط پا بازيكن تيم استقلال را تهديد مي‌كند.
    انتهاي پيام/

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

شکایت مدیر روابط عمومی باشگاه استقلال از "رضا رجبی"

مسئول روابط عمومی باشگاه استقلال تهران از "رضا رجبی " شکایت کرد.
    به دنبال ادعاهای مشاور فنی سابق امیر قلعه نویی سرمربی تیم فوتبال استقلال تهران "محمد نوری فر" از وی به مجتمع قضایی شهید باهنر شکایت کرد.
    رجبی در گفت‌وگویی مدعی شده بود که مسئول روابط عمومی باشگاه استقلال تهران در جریان انتقال "رینالدو" بازیکن پرویی به این تیم مبلغی را دریافت کرده است.

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

واعظی آشتیانی: صدرنشینی ذوب آهن عجیب نیست.

مدیرعامل باشگاه استقلال تهران گفت: صدرنشینی ذوب آهن موضوع عجیبی نیست اما، در نهایت استقلال قهرمان لیگ می‌شود.
    امیررضا واعظی آشتیانی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، اظهار کرد: این موضوع که ذوب آهن صدرنشین لیگ شده است، اتفاق عجیبی نیست. چرا که پیش از این هم ذوب آهن مدتی صدرنشین لیگ بود اما، استقلال توانست این جایگاه را بدست آورد. هنوز دو دیدار دیگر تا پایان فصل باقی مانده که این دیدارها سرنوشت قهرمان را روشن می‌کند.
    وی افزود: فرصت برای ما تمام نشده است و اعتقاد دارم که استقلال می‌تواند بار دیگر صدر جدول و قهرمانی لیگ را بدست آورد.
    واعظی آشتیانی ادامه داد: بازیکنان استقلال در دیدار برابر فولاد تلاش خود را انجام دادند و عملکرد خوبی را به نمایش گذاشتند. ضمن آنکه فولاد کمی هم خوش شانس بود و ما فرصت‌های خوبی را از دست دادیم. البته تیم خوزستانی نیز موقعیت‌های مناسبی داشت و چیزی از ارزش‌های این تیم و بازی‌های خوبش کم نمی‌شود.
    مدیرعامل باشگاه استقلال تهران درباره‌ی برخی حاشیه‌های ایجاد شده در هفته‌های پایانی لیگ برتر و تاثیر آن بر استقلال در راه رسیدن به قهرمانی نیز گفت: این مسایل را حاشیه نمی‌دانم بلکه عده‌ای در حال تسویه حساب‌های شخصی هستند. اما، این جو سازی‌ها بی‌نتیجه خواهد ماند چرا که امیر قلعه‌نویی، بازیکنان و تمامی عوامل باشگاه و تیم به کار خود مشغول هستند و کوچکترین توجهی به این تسویه حساب‌های بیرون از مجموعه ندارند.
    وی افزود: استقلال در درون خود آرامش کامل دارد و این فضای متلاطم بیرون از سیستم استقلال است که نمی‌تواند به درون تیم ما نفوذ کند. در هر صورت استقلال در آستانه‌ی قهرمانی است و شاید این فضاسازی‌ها اجتناب‌ناپذیر باشد. اما، در درون استقلال آن آرامشی که منتهی به قهرمانی شود، وجود دارد و همه چیز در دو بازی آینده مشخص می‌شود.
    واعظی آشتیانی درباره‌ی شایعه‌ی درگیری میثم منیعی با امیر قلعه‌نویی و مسوول روابط عمومی باشگاه استقلال تهران نیز گفت: روزنامه‌ها و خبرگزاری‌هایی که در این باره دروغ نویسی کرده‌اند باید پاسخگو باشند. چرا که چنین مساله‌ای رخ نداده است که برخی رسانه‌ها بخواهند با شوق و ذوق آن را بیان کنند. به هیچ عنوان رفتاری از قبیل درگیری فیزیکی و یا فحاشی از سوی منیعی صورت نگرفته است و مطمئن باشید که باشگاه استقلال در جهت استیفای حقوق قانونی خود برعلیه روزنامه‌ها و خبرگزاری که این مطالب دروغ را منتشر کرده‌اند، اقدام خواهد کرد. من تصور می‌کنم این مسایل فرضیه‌های ذهنی و دروغین بوده است.
    وی درباره‌ی این موضوع که برخی عکاسان مدعی تهیه‌ی عکس از صحنه‌های این درگیری و ضبط آن توسط مسوولان باشگاه استقلال هستند نیز گفت: این موضوع نیز غیر واقعی است و برای بلوف زدن مطرح شده است.
    مدیرعامل باشگاه استقلال درباره‌ی ادعاهای رضا رجبی مشاور سابق تیم فوتبال استقلال تهران پیرامون جذب "رینالدو" بازیکن پرویی و اتهام‌هایی که او به مسوول روابط عمومی باشگاه زده است نیز گفت: تا جایی که من خبر دارم نوری‌فر از رجبی شکایت کرده است و رجبی باید در این زمینه در حضور مراجع قضایی پاسخگو باشد. اگر مدارکی در این زمینه دارد، ارایه کند و در غیر این صورت پاسخگوی قانون باشد.
    واعظی آشتیانی درباره‌ی اتهام تبانی به امیر قلعه نویی نیز گفت: من از این مساله اطلاعی ندارم چرا که مربوط به گذشته است و داخل چنین مسایلی نمی‌شوم. در مجموع امیدوارم که هیچ گاه چنین مسایلی در فوتبال ما وجود نداشته باشد و ما فوتبال پاک داشته باشیم. اما، درباره‌ی شرایط فعلی استقلال باید بگویم که این حاشیه‌سازی‌ها هیچ تاثیری نخواهد داشت و خواب‌هایی که بعضی‌ها برای استقلال می‌بینند، بی‌نتیجه است.
    وی درباره اظهارات برخی از مسئولان سابق استقلال پس از انتشار بیانیه‌ی باشگاه درباره حاشیه سازان نیز گفت: پاسخ دادن به چنین صحبت هایی قابل ارزش نیست و وقت خود را برای چنین اظهارات بیهوده ای تلف نمی کنیم.
    واعظی آشتیانی در پایان گفت: امید بسیار زیادی به قهرمانی استقلال در لیگ برتر دارم. هر چند که نتایج فوتبال قابل پیش‌بینی نیست اما، استقلال بی‌تردید توانایی قهرمانی در لیگ برتر را دارد ضمن آنکه امید زیادی داریم تا در لیگ قهرمانان آسیا نیز با انجام بازی‌های خوب در سه دیدار آینده از گروه صعود کنیم.

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

بائو:حضورم در پرسپولیس قطعی نیست.

میثم بائو بازیکن فعلی ابومسلم و بازیکنی که در صحبت‌هایش همیشه از علاقه‌اش به استقلال حرف می‌زد به یک‌باره در آستانه پیوستن به پرسپولیس قرار گرفته است.
    بائو در رابطه با مذاکره‌اش با پرسپولیس گفت: «استقلال را دوست داشتم اما در شرایط فعلی دوست دارم به تیمی بروم که در آن پیشرفت کنم ضمن آنکه قرارداد من با ابومسلم در پایان لیگ به پایان می‌رسد.»
    وی در ادامه افزود:«مدیر برنامه‌های من به خواست مسئولان باشگاه پرسپولیس به این باشگاه رفته و با آنها در رابطه با حضورم در تیم پرسپولیس صحبت کرده چون وینگادا بازی مرا و خصوصیات فنی مرا قبول دارد اما من هنوز قرارداد داخلی با باشگاه پرسپولیس منعقد نکردم چون چیزی قطعی نشده است.» هافبک ابومسلم در پایان خاطرنشان ساخت: «حضورم در پرسپولیس یا تیم‌های دیگر بستگی به پیشنهادات آخر فصل دارد و مطمئنا به بهترین پیشنهاد ارائه شده جواب خواهم داد.»

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

نظری جویباری: فقط می‌توانم بخندم.

عصر روز گذشته خبرگزاری‌ها از درگیری فیزیکی میثم منیعی با امیر قلعه‌نویی و همچنین مدیر روابط عمومی استقلال خبر دادند ولی علی نظری جویباری سرپرست آبی‌پوشان این خبر را تکذیب می‌کند.
    نظری جویباری با اشاره به این موضوع می‌گوید: «واقعا نمی‌دانم خبرگزاری‌ها و روزنامه‌ها چگونه خیالبافی می‌کنند و این اخبار کذب را منتشر می‌کنند. شک ندارم آنها می‌خواهند تیم ما را در این هفته‌ها وارد حاشیه کنند تا به هدفشان برسند ولی تیرشان به سنگ خواهد خورد.»
    وی در مورد خبر درگیری فیزیکی منیعی با قلعه‌نویی می‌گوید: «منیعی به هیچ عنوان در فرودگاه قلعه‌نویی را ندید و از درج این خبر دروغ فقط می‌توانم بخندم. این بازیکن پس از آمدن به فرودگاه متوجه شد که در لیست هجده‌نفره نیست و پس از دقایقی فرودگاه را ترک کرد.»
    نظری جویباری در پاسخ به این سئوال که چرا یک روز قبل به منیعی اطلاع ندادید که او در لیست هجده‌نفره قرار ندارد می‌گوید: «این موضوع را بازیکنان یا یکی از اعضای کادر فنی باید به منیعی می‌گفتند که متاسفانه به او اطلاع ندادند به همین دلیل منیعی در فرودگاه عصبانی و ناراحت بود.»
    سرپرست استقلال در پاسخ به این سئوال که آیا شما درگیری فیزیکی منیعی با قلعه‌نویی را تکذیب می‌کنید، می‌گوید: «همانطور که گفتم منیعی اصلا قلعه‌نویی را ندید و نمی‌دانم چگونه روزنامه‌ها از خودشان مطالب رویایی نوشته‌اند که آنها درگیر شدند، مگر امکان دارد که منیعی قلعه‌نویی را کتک بزند؟ مطمئن باشید اگر چنین اتفاقی می‌افتاد، منیعی از استقلال اخراج می‌شد ولی او از فردا در تمرین حاضر خواهد شد.»

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

حاشیه بازی فولاد- استقلال

ورود؛ ساعت ۱۰ صبح
    در ورزشگاه تختی ساعت ۱۰ صبح به سوی تماشاگران اهوازی باز شد. از همان دقایق ابتدایی حضور هواداران پررنگ بود تا جایی که سکوها به سرعت پر شد. ساعت ۱۵ درب ورزشگاه به سوی تماشاگران بسته شد. این در حالی بود که خیلی از هواداران به دلیل پر بودن ظرفیت ورزشگاه موفق به حضور در استادیوم نشدند.
    بازار سیاه بلیت
    تماشاگران برای خرید بلیت با مشکل مواجه شدند. مطابق همیشه بازار سیاه فروش بلیت وجود داشت. تا جایی که بلیت های ۱۰۰۰ تومانی به قیمت ۲۵۰۰ تومان به فروش برسد. این مساله باعث نارضایتی هواداران حاضر در استادیوم شده بود.
    بازدید ویژه ناظران بازی
    ناظر مسابقه به همراه داور وسط و کمک هایش ساعت ۱۵ و ۴۰ دقیقه وارد زمین شدند. آنها با دقت تمام به بازدید از زمین و شرایط مسابقه پرداختند. دقت آنها در این زمینه آنقدر زیاد بود که این مساله سبب تعجب هواداران و خبرنگاران شد .
    ۳۰ دقیقه تمرین قبل از بازی
    بازیکنان هر ۲ تیم ساعت ۱۶ وارد زمین شدند. آنها به مدت ۳۰ دقیقه قبل از آغاز بازی به انجام تمرین پرداختند. هر ۲ تیم با تشویق گرم هواداران خود مواجه شدند.
    مدیرعامل استقلال در جمع هواداران
    واعظی آشتیانی در دقایقی مانده به شروع بازی به سمت جایگاه هواداران استقلال رفت. وی که با تشویق هواداران آبی دوست اهوازی مواجه شده بود در پاسخ به احساسات آنها برای تماشاگران دست تکان داد.
    جان واریو تنها خط خورده اهواز
    تنها بازیکن خط خورده استقلال در اهواز فابیو جان واریو بود. استقلال با ۱۹ بازیکن به اهواز رفت که پیش از آغاز بازی با خط خوردن جان واریو پست ۱۸ نفره این تیم تشکیل شد، جان واریو به دلیل مصدومیت نتوانست خودش را به این دیدار برساند تا به ناچار از جایگاه به تماشای بازی بپردازد.
    نصف به نصف
    سکوهای ورزشگاه تختی را نیمی از تماشاگران فولاد به همراه نیمی از هواداران استقلال پر کردند. طرفداران هر ۲ تیم نصف به نصف تقسیم شده بودند تا درست مثل نتیجه بازی همه چیز مساوی باشد.
    منتظری مصدوم شد
    مدافع اهوازی استقلال دچار آسیب دیدگی شد. پژمان منتظری به دلیل مصدومیت نتوانست تا انتهای بازی در ترکیب تیمش قرار بگیرد. آسیب دیدگی منتظری سبب شد تا قلعه نویی به ناچار شکوری را جایگزین وی کند. وضعیت این بازیکن برای بازی با سایپا امروز مشخص می شود.
    دسته گل هایی که رد و بدل شد
    امیر قلعه نویی پیش از شروع بازی به سمت نیمکت فولاد رفت. وی ضمن روبوسی با مجید جلالی به خوش و بش با او پرداخت. پژمان منتظری و فابیو جان واریو هم از دیگر استقلالی هایی بودند که قبل از بازی با دسته گل به سمت نیمکت فولاد رفتند. ضمن اینکه بداوی، کاملی مفرد، رمضانی و آل نعمه هم از بازیکنان تیم اهوازی بودند که قبل از شروع بازی سراغ نیمکت استقلال و رخصت طلبی را گرفتند.
    قول پاداش در رختکن
    عضو هیات مدیره استقلال قبل از شروع بازی در رختکن این تیم حضور پیدا کرد. علی انصاری به استقلالی ها قول داد در صورت غلبه بر فولاد به آنها پاداش چشمگیری پرداخت می شود.
    نماینده هیات فوتبال تهران در اهواز
    مصطفی شهبازی ناظر ویژه بازی بود. حساسیت بازی دیروز سبب شد تا نماینده هیات فوتبال استان تهران در اهواز حضور پیدا کند و از نزدیک به نظارت دیدار ۲ تیم بپردازد.
    Sms از شیراز به اهواز
    سرپرست استقلال به شدت پیگیر نتیجه بازی ذوب آهن بود. علی نظری از روی نیمکت استقلال با sms نتیجه بازی شیراز را پیگیری می کرد و آن را به گوش قلعه نویی می رساند. در این بین وقتی سرمربی استقلال متوجه پیش افتادن ذوب آهن شد شدت فریادهای خود را بالاتر از قبل برد.
    پرسپولیسی ها زود رفتند
    هواداران قرمز حاضر در ورزشگاه در دقایقی مانده به پایان بازی ورزشگاه را ترک کردند. در پیش بودن بازی پرسپولیس- پیکان سبب شد تا هواداران قرمزدوست از خیر تماشای این بازی بگذرند و برای تماشای بازی تیم شان روانه منزل شوند. با رفتن آنها چند سکو خالی از تماشاگر شد.
    درگیری احمدی و اکبرپور
    مهاجم استقلال در چند نوبت با مدافع فولاد دچار درگیری لفظی شد. اکبرپور و نادر احمدی به هنگام موقعیت های گلزنی استقلال با هم جر و بحث می کردند تا همین مساله در روحیه و رفتار هر ۲ طرف تاثیرگذار باشد.

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

کریمی:مطبوعات ورزشی مطلب درست به مردم نمی دهند.

بازیکن تیم پرسپولیس تهران گفت: نمی‌دانم چرا مطبوعات ورزشی ما مطلب درستی به مردم نمی‌دهند و زمانی از دایی انتقاد کرده و اکنون حامی او شدند.
    علی کریمی پس از دیدار تیم‌های پرسپولیس و پیکان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: بازی خوبی برابر تیم پیکان انجام دادیم و بسیار باانگیزه ظاهر شدیم. به سهم خودم برای موفقیت پرسپولیس بسیار تلاش کردم و البته تیم پیکان هم به خصوص در نیمه اول تیم بدی نبود. خوشحالم که با این پیروزی هواداران پرسپولیس نیز خوشحال از استادیوم خارج شدند.
    وی افزود: البته با وجود کسب این پیروزی و با توجه به نتایج دیگر مسابقات لیگ برتر شانس پرسپولیس برای عنوان سومی لیگ برتر تا حدودی کم شد اما همچنان روی کاغذ شانس داریم و باید برای تصاحب این جایگاه در دو بازی آینده تلاش بیشتری داشته باشیم.
    کریمی درباره حضورش در تیم ملی فوتبال گفت: قبلا هم گفته‌ام که اگر مایلی‌کهن مرا به تیم ملی دعوت کند با دل و جان برای تیم کشورم به میدان خواهم رفت اما متاسفانه این مطبوعات ورزشی بودند که نوشتند علی کریمی برای تیم ملی شرط گذاشته است، آخر چه کسی می‌تواند برای تیم ملی کشورش آن هم در این مقطع حساس و در راه صعود به جام جهانی شرط بگذارد. من تنها گفتم می‌دانم که اگر دوباره به تیم ملی دعوت شوم مثل آن زمان که دعوت نشده بودم باز هم حرف و حدیث‌هایی به وجود خواهد آمد که امیدواریم این حرف و حدیث‌ها دیگر نباشد اما متاسفانه این مطبوعات ورزشی بودند که نوشتند علی کریمی برای حضور در تیم ملی شرط گذاشته است.
    وی با انتقاد شدید از عملکرد مطبوعات ورزشی گفت: متاسفانه نمی‌دانم چرا این مطبوعات ورزشی مطلب درست به مردم نمی‌دهند و روی تفکر آن‌ها تاثیر می‌گذارند برخی از آن‌ها زمانی که علی دایی سرمربی تیم ملی بود به شدت از او انتقاد می‌کردند اما اکنون که او دیگر سرمربی تیم ملی نیست جالب است که به حامیان او تبدیل شدند اما دیگر نوش دارو پس از مرگ سهراب است.
    کریمی گفت: البته مشکل تیم ملی من نیستم اما با تمام وجود حاضرم برای کشورم بازی کنم معتقدم بازیکنان جوان‌تری هستند که ما باید برنامه‌سازی کنیم و با میدان دادن به آن‌ها این بازیکنان را برای جام ملت‌های آسیا و جام‌های جهانی آینده آماده کنیم که امیدوارم مسئولان تیم ملی به این مساله توجه داشته باشند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •