معافیت پزشکی فکر کنم فقط واسه استخدام در جاها یی مثل همین ارتش و سپاه و...یا جاهایی که کار فیزیکی داره گیر بدن وگرنه جاهای دیگه من ندیدم !
معافیت پزشکی فکر کنم فقط واسه استخدام در جاها یی مثل همین ارتش و سپاه و...یا جاهایی که کار فیزیکی داره گیر بدن وگرنه جاهای دیگه من ندیدم !
سلام به همه
اقا من یه 100 صفحه اخر رو خوندم حالا میخوام چندتا سوال میخوام بپرسم
من به امید خدا 01 ارتش (سه راه تختی) بهم خورده
لیسانس عمران دارم
اول اینکه 01 خوبه؟
دوم کچل کنم برم اول اردیبهشت
سوم چه دوره کدایی به عمران میخوره؟اصلا میخوره؟؟؟بددرد میخوره یا نه؟؟؟اگه بدرد میخوره چجوری باید دوره کد بگیرم
ممنون میشم جواب بدید
شما با پارتی میتونید قانون رو هم دور بزنید
جهرم یا همون جهنم سبز
من آبان 91 اونجا بودم
بهترین فصل آموزشی اونجا آبان و اردیبهشته
شما اونجا که رفتید فقط و فقط باغ و سرسبزی میبینید،اونجا واقعا قشنگ و باحاله(این از سبز)
ولی به شدت ساعت 9 صبح به بعد گرم میشه و طاقت فرسا(اینم از جهنم)
کلا آدمای خوب و بفهمی توش خدمت میکنند،امکانات خیلی ضعیفی داره سعی کن به طور معقول مجهز بری اونجا
سوالی داشتی هستم
البته اینکه شرکتهای خصوصی و... بردارن به سیاست های خودشون بسته است ولی در شرکت های دولتی و نیمه دولتی به غیر از اینکه کارت شما چیه که چک آپ کلی (طب صنعتی) هم میکنن. طب صنعتی رو شما جساب کن به عینک دوست من ایراد گرفته بود.
البته کار با کار فرق میکنه.
با سلام افسر وظیفه ای از تیپ 321 مرند اینجا دو ماه کسری منطقه بد اب و هوا داره کسانیکه اعزام برج شش نود یک بودن با 19 ماه تو فروردین 93 ترخیص شدن حالا که ما اعزام برج هشت 91 هستیم میگن 21 ماه باید خدمت کنید کسریا برداشته شده اجودانی مدارک فایلمونو نمیگیره چه کار کنیم بخشنامه جدید نیومده از خودشون قانون در میارن خواهش میکنم راهنمایی کنید
دوستانی که تو ارتش خدمت کردن نیاز به راهنمایی فوری دارم
اول کمی راجع به دوره کد بطور کامل شرح بدین,در مورد مرخصی ها ,اینکه دو ماه کامل هست یا اینکه وسطش مرخصی به همه میدن و اینکه پاسدارخانه و از اینجور مصیبت ها داره
بعدش دوره کد کرمانشاه چطوری هست؟
در ضمن اون هایی که دوره کد خوردن در حین دوره کد اگه شرایط معافیت براشون پیش اومد میتونن ازش استفاده کنن حالا که آموزشی اول رو که دو ماه بود رو گذروندن؟
سلام معاف از رزم توی کارت ثبت میشه؟؟
سلام بچه ها من فردا قراره برم خدمت سربازی
محل اموزشم پایگاه نوژه همدان هست
خودم هم بچه همدان هستم
به سلامت که دارید میرید
ولی الآن سوالتون چی بود؟اصلا سوال داشتید؟خیلیا دارن میرن هرکی میره باید بیاد اینجا بگه؟پستت مطلب مفیدی داشت؟
اصلا یعنی چی؟
هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)