وارد پنل تون بشین بالا پنل ساعت رایگانتون را نوشته.
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
وارد پنل تون بشین بالا پنل ساعت رایگانتون را نوشته.
نه از اول فروردین به اینور لینک نمیپره فقط اینترنت فرط و فرط دی سی میشه من حالت Bridge هستم که کانکشن میزنم امروز قعطیم کمتر بود اما بازم رو مخه از 5 مین رفته رو 18 تا 23 مین نهایتا تا 20 مین میکشه بعد دی سی!!!
پشتیبانی که هیچی میگه لینکت ثابته!!!!
من دی لینک دارم جالبه چون به من گفتن شرکته ما با مودمای دی لینک مشکل داره!!!!
حالا اینکه تو بسته های DSL Box خودشون دی لینک میزارن یه علامت سوال بزرگه!!!!!!!!
نه تغییری نکرده. فقط دقت کن ساعت سیستمت رو اول سال یه ساعت کشیده باشی جلو
اون چراغ اینترنت هست که توی حالت بریج چون کانکشن جدا میسازی روشن نمیشه(موقعی روشن میشه که مودم خودش کانکت بشه به نت) و کاملا طبیعیه.
از 27 اسفند اینترنتم قطع شده به پشتیبانی که زنگ میزنم میگه مشکل از مخابراته و معلوم نیست کی درست بشه
ولی سرویس خود مخابرات دوستان وصله
چیکار باید بکنم پشتیبانی میگه معلوم نیست کی درست بشه اشتراکم هم تموم شده اگه تمدید نکنم شاید خطمو جمع اوری بکنن اگه هم تمدید کنم معلوم نیست درست بشه یا نه
یه شکایت تو 195 بنویس.....خودشون پیگیری میکنن
اگه از سرویست راضی بودی یه گزینه به اسم رزرو و اینا داشت 1ماه رزرو کن ببین چی میشه هزینه ی زیادی نداشت فکر کنم بهشونم بگو میخوام این کار و بکنم ببین چی میگن
اما من جای شما بودم میرفتم رو یه شرکت دیگه بعد اگه بد بود برمیگشتم...
بطور مثال من صبانت که بودم 1روزه خطم و جمع کردن و رفتم رو اون یکی سرجمع 1روز کامل اینترنت نداشتم...
من بودم شرکتای دیگرو تست میزدم بازم نظر شخصی بود.........
آدرس سایتی چیزی داره شکایت کنم؟
اینجا شرکت دیگه نیست فقط مخابراته و اسیاتک
جزیره قشم شهر درگهان هستم
آدرس سایتی چیزی داره شکایت کنم؟
اینجا شرکت دیگه نیست فقط مخابراته و اسیاتک
جزیره قشم شهر درگهان هستم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با 195 هم میتونی تماس بگیری
دوستان اسیاتک سرعت روزانه 512 رو هم روی 10 میزاره؟؟؟؟؟؟.روی 7 8 نمیزاره اگه خودمون بخایم چون خطم تا 10 نمیکشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)