تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2123 از 3195 اولاول ... 1123162320232073211321192120212121222123212421252126212721332173222326233123 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,221 به 21,230 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

اگه نباشه جاش خالی می مونه Diazepam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    In My Dreams

پيش فرض

لطفا راهنمـــــــای کنـــــــیـــــــد!!!

xbox slim با super slim چه فرقی داره؟؟؟

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

xbox slim با super slim چه فرقی داره؟؟؟
    Super Slim چیه؟؟؟
    منظور شما Super Elit هست فکر کنم.
    خوب اسلیم تکنلوژی جدید هست ولی از نظر سخت افزاری و گرافیک هیچ فرقی با مدل های قبل نداره!
    -
    من امروز COD-Black ops رو از سنگاپور سفرش دادم به قیمت 50 هزار تومن. یه چیزی حدود 60 دلار.
    به نظر منم بهترین کاری که ممکنه همینه. از دوست و اشناهاتون که خارج هستن میخوان بیان درخواست کنید که واستون بخرن.
    البته اینم بگم که این قیمت توی امریکا و کانادا 5 تا ده تومن کمتر میشه . یه چیزی حدود 40 ت 45 هزار تومن.

3. 2 کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

شما اون مهدی هست نمی دونم کی هست همون که توی خیام جنوبی ایکس باکس میفروشه و اسم مغازه ش بازی نما هست رو میشناسی ؟
    اگه آره به نظرت اون چطوره ؟ از لحاظ شخصیتی یکم بی شخصیت هست و من حتی دیدم که خال کوبی هم داره !!! اما اینطور که بنظر میرسه نسبت به بقیه ایکس باکس فروش ها توی ارومیه یکم با اطلاعات تره . البته بازم تاکید میکنم که آدم خوبی نیست (بیشتر شبیه کلاه بردار هاست ) (البته بی احترامی به فروشندگان عزیز نشه)
    اسمش رو نمی دونستم مهدی هست! ولی دقیقا متوجه شدم که کیو می گید... اتفاقا جزو اولین افرادی بود که توی ارومیه ایکس باکس 360 و قبل اون ایکس باکس رو باب کرد ولی به قول شما بله به نظر شخص جالبی واسه معامله نمیاد کلا من توی ارومیه هیچ کسی رو توی این صنف مناسب ندیدم. تنها کسی که میشناسم که عادل و مرد باشه فروشگاه پاناسونیک هست که متاسفانه بار اطلاعاتی نداره البته نیازی نیست که بار اطلاعاتی داشته باشه چون بقیه هم فقط ادعای پوچ اطلاعات دارن این یکی فقط چون لوتیه رک می گه که اطلاعاتش کافی نیست و عارش هم نمیاد. من بازم تاکید می کنم اگه ایکس باکس می خوای بخری از تهران بگیر ایکس باکس های اینجا همشون دارای LT با آپدیت ضد AP25 هستند که با اولین لایو رفتن اون خاصیت رو هم از دست میدن و از اجرای بازی هایی مثل AC و NFS HP عاجز می مونن... تازه بدتر اینکه فروشنده ها ادعا می کنن که روی دستگاهشون LT+ نصبه.

برادرانه می گم از تران سفارش بده برات بیارن LT+ خورده و تر و تمیز و مطمئن و البته با قیمت ارزون اینجا گرون تر هم می دن... LT Plus هم که نداره!

5. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال AC_POP's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

اسمش رو نمی دونستم مهدی هست! ولی دقیقا متوجه شدم که کیو می گید... اتفاقا جزو اولین افرادی بود که توی ارومیه ایکس باکس 360 و قبل اون ایکس باکس رو باب کرد ولی به قول شما بله به نظر شخص جالبی واسه معامله نمیاد کلا من توی ارومیه هیچ کسی رو توی این صنف مناسب ندیدم. تنها کسی که میشناسم که عادل و مرد باشه فروشگاه پاناسونیک هست که متاسفانه بار اطلاعاتی نداره البته نیازی نیست که بار اطلاعاتی داشته باشه چون بقیه هم فقط ادعای پوچ اطلاعات دارن این یکی فقط چون لوتیه رک می گه که اطلاعاتش کافی نیست و عارش هم نمیاد. من بازم تاکید می کنم اگه ایکس باکس می خوای بخری از تهران بگیر ایکس باکس های اینجا همشون دارای LT با آپدیت ضد AP25 هستند که با اولین لایو رفتن اون خاصیت رو هم از دست میدن و از اجرای بازی هایی مثل AC و NFS HP عاجز می مونن... تازه بدتر اینکه فروشنده ها ادعا می کنن که روی دستگاهشون LT+ نصبه.

برادرانه می گم از تران سفارش بده برات بیارن LT+ خورده و تر و تمیز و مطمئن و البته با قیمت ارزون اینجا گرون تر هم می دن... LT Plus هم که نداره!
    ممنون.این پاناسونیک که میگی کجا هست ؟

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

ممنون.این پاناسونیک که میگی کجا هست ؟
    پاساژ نگین همکف سمت چپ دومین یا سومین مغازه اس یه آقای سیبیلو هست خیلی هم باحال و مهربون و با حوصله و مشتری گرا هست... البته ایکس باکساش LT+ نداره واسه همین میگم از تهران بخر چون توی ارومیه کسی برات LT Plus نمی زنه اون طبقه پائین هم ببری میفرستن تهران 30 تومن ازت پول می گیرن! یه دفعه از تهران سفارش بده بذار یه 30 40 تومن بمونه جیبت دیگه برادر من

8. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pooriya_hp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آقایون یه توضیح جامع در رابطه با لایو میدید !!!

من بردم پیش داش میثم یه آپدیت برام کرده .... lt+ 1.1 هم دارم ....

امکان بن وجود داره ؟؟؟

----------------------------------
    چه جوری می تونم یه کد رو دستگاه بزارم که بعد از یک هفته میخوام برش دارم ؟؟؟!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه aramesh_61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    نقطه‌ی کوچک آبی رنگ

پيش فرض

سلام، دوستان من حدوده 50 روزه که xbox elite خریدم، تا حالا دو بار موقع بازی هنگ کرده و مجبور شدم که کل دستگاهو خاموش کنم، آیا این طبیعیه؟ یعنی xbox هم هنگ میکنه؟! lt+ هم روش نصبه، یه بار تو بازیه red dead و یه بار هم تو بازیه gears of war اینطوری شد،بازی ها رو هم نصب میکنم و بازی میکنم، ممنون
    Last edited by aramesh_61; 03-02-2011 at 00:23.

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

سلام، دوستان من حدوده 50 روزه که xbox elite خریدم، تا حالا دو بار موقع بازی هنگ کرده و مجبور شدم که کل دستگاهو خاموش کنم، آیا این طبیعیه؟ یعنی xbox هم هنگ میکنه؟! lt+ هم روش نصبه، یه بار تو بازیه red dead و یه بار هم تو بازیه gears of war اینطوری شد،بازی ها رو هم نصب میکنم و بازی میکنم، ممنون
    بله هنگ میکنه ، ولی نه چپ و راست - مال من تا حالا هنگ نکرده .

12. این کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال d.b23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lodnon_UK

پيش فرض

بچه ها یه سوال .کینکت باید موقعی که استفاده نمیکنیم از برق بکشیم؟
    یا مثلا موقعی که از خود xbox استفاده میکنیم(بازی های غیر از کینکت) و به کینکت کاری نداریم چی؟بهش فشار نمیاد؟

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

بچه ها یه سوال .کینکت باید موقعی که استفاده نمیکنیم از برق بکشیم؟
    یا مثلا موقعی که از خود xbox استفاده میکنیم(بازی های غیر از کینکت) و به کینکت کاری نداریم چی؟بهش فشار نمیاد؟
    نه عزیزم هیچیش نمیشه ، مگه تلفن منزل شما شب تا صبح تو برقه چیزیش میشه ؟

نه 360 نه کینکت و نه وی و نه Ps3 هزار سال هم توی برق باشند چیزیشون نمیشه .

15. 6 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •