لطفا راهنمـــــــای کنـــــــیـــــــد!!!
xbox slim با super slim چه فرقی داره؟؟؟
لطفا راهنمـــــــای کنـــــــیـــــــد!!!
xbox slim با super slim چه فرقی داره؟؟؟
Super Slim چیه؟؟؟xbox slim با super slim چه فرقی داره؟؟؟
منظور شما Super Elit هست فکر کنم.
خوب اسلیم تکنلوژی جدید هست ولی از نظر سخت افزاری و گرافیک هیچ فرقی با مدل های قبل نداره!
-
من امروز COD-Black ops رو از سنگاپور سفرش دادم به قیمت 50 هزار تومن. یه چیزی حدود 60 دلار.
به نظر منم بهترین کاری که ممکنه همینه. از دوست و اشناهاتون که خارج هستن میخوان بیان درخواست کنید که واستون بخرن.
البته اینم بگم که این قیمت توی امریکا و کانادا 5 تا ده تومن کمتر میشه . یه چیزی حدود 40 ت 45 هزار تومن.
![]()
اسمش رو نمی دونستم مهدی هست! ولی دقیقا متوجه شدم که کیو می گید... اتفاقا جزو اولین افرادی بود که توی ارومیه ایکس باکس 360 و قبل اون ایکس باکس رو باب کرد ولی به قول شما بله به نظر شخص جالبی واسه معامله نمیاد کلا من توی ارومیه هیچ کسی رو توی این صنف مناسب ندیدم. تنها کسی که میشناسم که عادل و مرد باشه فروشگاه پاناسونیک هست که متاسفانه بار اطلاعاتی نداره البته نیازی نیست که بار اطلاعاتی داشته باشه چون بقیه هم فقط ادعای پوچ اطلاعات دارن این یکی فقط چون لوتیه رک می گه که اطلاعاتش کافی نیست و عارش هم نمیاد. من بازم تاکید می کنم اگه ایکس باکس می خوای بخری از تهران بگیر ایکس باکس های اینجا همشون دارای LT با آپدیت ضد AP25 هستند که با اولین لایو رفتن اون خاصیت رو هم از دست میدن و از اجرای بازی هایی مثل AC و NFS HP عاجز می مونن... تازه بدتر اینکه فروشنده ها ادعا می کنن که روی دستگاهشون LT+ نصبه.
برادرانه می گم از تران سفارش بده برات بیارن LT+ خورده و تر و تمیز و مطمئن و البته با قیمت ارزون اینجا گرون تر هم می دن... LT Plus هم که نداره!
ممنون.این پاناسونیک که میگی کجا هست ؟![]()
پاساژ نگین همکف سمت چپ دومین یا سومین مغازه اس یه آقای سیبیلو هست خیلی هم باحال و مهربون و با حوصله و مشتری گرا هست... البته ایکس باکساش LT+ نداره واسه همین میگم از تهران بخر چون توی ارومیه کسی برات LT Plus نمی زنه اون طبقه پائین هم ببری میفرستن تهران 30 تومن ازت پول می گیرن! یه دفعه از تهران سفارش بده بذار یه 30 40 تومن بمونه جیبت دیگه برادر من
آقایون یه توضیح جامع در رابطه با لایو میدید !!!
من بردم پیش داش میثم یه آپدیت برام کرده .... lt+ 1.1 هم دارم ....
امکان بن وجود داره ؟؟؟
----------------------------------
چه جوری می تونم یه کد رو دستگاه بزارم که بعد از یک هفته میخوام برش دارم ؟؟؟!!!
سلام، دوستان من حدوده 50 روزه که xbox elite خریدم، تا حالا دو بار موقع بازی هنگ کرده و مجبور شدم که کل دستگاهو خاموش کنم، آیا این طبیعیه؟ یعنی xbox هم هنگ میکنه؟! lt+ هم روش نصبه، یه بار تو بازیه red dead و یه بار هم تو بازیه gears of war اینطوری شد،بازی ها رو هم نصب میکنم و بازی میکنم، ممنون
Last edited by aramesh_61; 03-02-2011 at 00:23.
بله هنگ میکنه ، ولی نه چپ و راست - مال من تا حالا هنگ نکرده .
بچه ها یه سوال .کینکت باید موقعی که استفاده نمیکنیم از برق بکشیم؟
یا مثلا موقعی که از خود xbox استفاده میکنیم(بازی های غیر از کینکت) و به کینکت کاری نداریم چی؟بهش فشار نمیاد؟
نه عزیزم هیچیش نمیشه ، مگه تلفن منزل شما شب تا صبح تو برقه چیزیش میشه ؟
نه 360 نه کینکت و نه وی و نه Ps3 هزار سال هم توی برق باشند چیزیشون نمیشه .
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)