تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2122 از 2199 اولاول ... 1122162220222072211221182119212021212122212321242125212621322172 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,211 به 21,220 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

بچه ها ببینید مبین نت در جواب تغییر ساعت دانلود شبانه چی گفته:
    با سلام و احترام
    مشترک گرامی
    1- حجم بالای اعتراض مشترکین در مورد کاهش کیفیت خدمات در ساعات رایگان شبانه، به‌ویژه برای ارتباطات صوتی و تصویری، که به دلیل مصرف بی‌رویه‌‌ی تعدادی از مشترکین ایجاد شده بود، منجر به اتخاذ این تصمیم شد تا طبق الگوهای مصرف عادلانه‌ی اپراتورهای مطرح تغییراتی در زمان استفاده‌ی رایگان شبانه اعمال شود.

2- شرکت ارتباطات مبین‌نت، اپراتوری است با اهداف و رسالت ملی، که به منظور ارایه‌ی خدمات ارتباطی باندپهن بی‌سیم بر بستر فناوری وایمکس، 31 استان کشور را تحت پوشش قرار داده است.
    هم‌اینک علاوه بر صدها هزار مشترک، بسیاری از سازمان‌ها، شرکت‌ها و مؤسسه‌های مهم نیز که در سراسر کشور خدمات شبانه‌روزی ارایه می‌دهند از شبکه‌ی وایمکس مبین‌نت برای انتقال اطلاعات حیاتی خود استفاده می‌کنند. اما متأسفانه وجود ترافیک شدید در ساعات رایگان شبانه به دلیل مصرف بی‌رویه‌ی مشترکین باعث شده بود، ارایه‌ی خدمات این دسته از سازمان‌ها با اختلالاتی مواجه شود که با متعادل‌سازی مصرف شبانه و تغییر ساعت، این مشکلات برطرف می‌شود.
    به اطلاع می رساند:
    • اصولاً طرحهای تشویقی دائمی نمی باشد.
    • طبق قانون و مفاد پروانه صادره، طرحهای تشویقی هر سه ماه قابل تغییر است.
    • از این پس اطلاع رسانی در مورد تغییر طرح های تشویقی از طریق سایت مبین نت انجام خواهد گرفت.

باتشکر از همکاری صمیمانه ی شما
    شرکت ارتباطات مبین نت

حالا یه سوال منظورش از طرح تشویقی چیه؟

آخر فروم باز khoodet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام
    اول از همه بگم من الان ديگه مبين نت ندارم خداشكر ولي اگه اين رو ننويسم تو دلم ميمونه
    يعني بي شعور تر از اين شركت نديدم
    من 1 مگ داشتم سرعتم تا 12 ظهر روي تقريبا 120 تا بود بعد 12 و 1 دقيه ميشد 30 تا بعد زنگ ميزدم پشتيباني
    اول ميگفت از سيگنالت بعد من گفتم چه جوري هر روز تو همين ساعت خاص سيگنال ضعيف ميشه
    بعد ديد نميتونه جواب بده گفت سرعت 1 مگ شما بايد روي 30 تا 120 باشه پس الان سرعتتوون معمولي اين كه گفت جاتون خالي ديگه هر چي از دهنم در اومد بهش گفتم
    آخه كدوم شركت و ديدي 1 مگ بده بعد سرعت هم روي 30 تا باشه بعد با كمال پر رويي بگو سرعت شما معموليه
    يعني به فرداش نرسيده رفتم مودم فروختم و كلا گذاشتم كنار
    توصيه من اينكه هيچ موقع از اين شركت اينترنت نخريد

3. 6 کاربر از khoodet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

از این مبین نت دزد تر خودشه...یکی از این دزدی هاش این بود که از اسفند ماه ساعت رایگانش 2 ساعت کم شد

5. 4 کاربر از alipezhman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز khoodet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

من موندم اصلا براي چي اين شركت زدن
    يعني هر كاري لازم باشه براي فراري دادن مشتري انجام ميدن
    فكر كنم يك عده او نجا نشستن و شبانه روز فكر ميكنم چطوري ميشه مشتري رو فراري داد
    مثل پشتياني فوق العاده مزخرف و تغيير ساعت شبانه و.....
    خلاصه يك جاي دفاع از خودشون نذاشتن

7. 5 کاربر از khoodet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

شما کجا زندگی میکنین؟
    اگه پینگ واستون مهمه و اگه تهران یا جایی هستین که ADSL عصر ارتباطات خط میده از اونجا سرویس بگیرین.پینگ فوق العاده ای داره
    اگه نه
    صبانت بگیرین و در نهایت اگه هیچکدوم از اینا رو نداشتین های وب یا مخابرات بگیرین

من تهرانم و مشکلات آنتن‌دهی و ترافیک تهران رو دارم. اما جالبه که بگم همین صبانت که گفتین خوبه، هم برای همه خوب و عالی نیست. قبل از عید برای خودم شاتل گرفتم و برای یکی از آشنایان صبانت. بماند سوای اینکه خود نصاب صبانت از وضعیت پشتیبانی و بخصوص سواد کم خانمهایی که صبحها تلفن جواب می‌دن شکایت داشت، چند وقته که مشکل سرعت در روز و قطعی هم مصیبت شده. بخصوص سرعت خیلی کم دانلود شبانه رو هم نباید فراموش کرد. پینگ شاتل هم که الان از مبین‌نت بیشتر شده و البته از صبانت بی‌خبرم. اما مخابرات گویا آخرین گزینه هست که هنوز از نظر قیمت و حجم مناسب هست. برای مثال شاتل نامرد همین چند روز پیش قیمت حجم اضافه‌اش رو برده بالا و از قبل هم بدردنخورتر شده.

9. این کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

با سلام و احترام
    مشترک گرامی
    1- حجم بالای اعتراض مشترکین در مورد کاهش کیفیت خدمات در ساعات رایگان شبانه، به‌ویژه برای ارتباطات صوتی و تصویری، که به دلیل مصرف بی‌رویه‌‌ی تعدادی از مشترکین ایجاد شده بود، منجر به اتخاذ این تصمیم شد تا طبق الگوهای مصرف عادلانه‌ی اپراتورهای مطرح تغییراتی در زمان استفاده‌ی رایگان شبانه اعمال شود.

2- شرکت ارتباطات مبین‌نت، اپراتوری است با اهداف و رسالت ملی، که به منظور ارایه‌ی خدمات ارتباطی باندپهن بی‌سیم بر بستر فناوری وایمکس، 31 استان کشور را تحت پوشش قرار داده است.
    هم‌اینک علاوه بر صدها هزار مشترک، بسیاری از سازمان‌ها، شرکت‌ها و مؤسسه‌های مهم نیز که در سراسر کشور خدمات شبانه‌روزی ارایه می‌دهند از شبکه‌ی وایمکس مبین‌نت برای انتقال اطلاعات حیاتی خود استفاده می‌کنند. اما متأسفانه وجود ترافیک شدید در ساعات رایگان شبانه به دلیل مصرف بی‌رویه‌ی مشترکین باعث شده بود، ارایه‌ی خدمات این دسته از سازمان‌ها با اختلالاتی مواجه شود که با متعادل‌سازی مصرف شبانه و تغییر ساعت، این مشکلات برطرف می‌شود.
    به اطلاع می رساند:
    • از این پس اطلاع رسانی در مورد تغییر طرح های تشویقی از طریق سایت مبین نت انجام خواهد گرفت.

شرکت ارتباطات مبین نت

منظورش مثلاً همین دانلود مجانی شبها هست.
    به من هم دوباره از ۱۹۵ زنگ بودن و عین مطلبی که شما نوشتین رو تحویلم می‌دادن. من هم گفتم مشکل این نیست که قانونشون چی هست، مشکل اینکه مبین‌نت وقتی قانون رو عوض می‌کنه حق نداره یک طرفه قراردادهای قبلی رو عوض کنه و به نفع خودش تغییر بده که مشتری ضرر کنه. بایستی می‌گفت مشترکین قدیمی مصرف کنن و هر کس اکانت جدید گرفت یا تمدید کرد، این قانون براش اجرا بشه. خانمه هم گفت که باز پیگیری می‌کنه که البته بدون هیچ شکی مطمئن هستم که هیچ خبر خوب و مفیدی نصیب مشتریهای مبین‌نت نخواهد شد.

11. 4 کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mehr1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

شماها هنوز بحث های مبین رو تازه نگه داشتید ؟ خسته نمی شین ؟
    من الان زدم دانلود و سرعتم 230 تا 260 در نوسان هست ، حساب کردم توی این دو ماه چند روز که از طرحم مونده 150 گیگ میتونم بگیرم.
    بعدشم یه فکری میکنیم حالا ، واقعا اگه دو ساعت رو کم نمیکرد بعد از تموم شدن طرحم باز 6 ماهه طرح میگرفتم !
    اما از اونجایی که این شرکت دزدی کرد و اصلا معلوم نیست میخواد چه شکری بخوره ، بعد از تموم شدن طرحم مودم رو میفروشم بره .

پروفشنال ahad_judo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

با سلام و احترام
    مشترک گرامی

به اطلاع می رساند:

شرکت ارتباطات مبین نت

چه جالب.تهدیدم کردن.
    من خودم تو یکی از همین سازمان ها کار میکردم که از مبین نت خدمات میگرفتن.
    جالبه که مسول اینترنتمون یه اقایی بود که برای شبها لیست دانلود چیده بود و حتی فیلم های پ و ر ن هم جزوشون بود و به من میگفت هر چی میخوای بگو تا برات دانلود کنم.
    حالا کاربران عادی چطور موی دماغ این آقایان شدن که کارشون دچار اخلال شده در ساعات رایگان.خب اونا دانلود نکنن.مگه ما داریم رایگان خدمات میگیریم.
    دچار اختلال شدن
    آخی بمیرم من.
    Last edited by ahad_judo; 21-04-2014 at 03:35.

14. 3 کاربر از ahad_judo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ahad_judo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوستان یه سوال هم داشتم.
    من اگر مودمم رو به یه بنده خدایی مثلا بفروشم چکار کنم که دیگه مالک اصلیش اون بشه.
    یعنی دیگه هر گندی زد به پای خودش باشه و مسولیت به دوش خودش باشه.میشه کاری کرد؟

16. این کاربر از ahad_judo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

پيش فرض

دوستان یه سوال هم داشتم.
    من اگر مودمم رو به یه بنده خدایی مثلا بفروشم چکار کنم که دیگه مالک اصلیش اون بشه.
    یعنی دیگه هر گندی زد به پای خودش باشه و مسولیت به دوش خودش باشه.میشه کاری کرد؟
    ظاهرا باید بریم نمایندگی تغییرات رو انجام بدیم

18. این کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •