راستش وضعیت خطتون بدجوری خرابه اگه بخوان از این بیشتر ببرن بالا اصلا نمیتونین وصل شین . پس اتصالات خط تلفن و سیم کشی تونو یه نگاهی بندازین
با احترام
تیم مدیریت انجمن
راستش وضعیت خطتون بدجوری خرابه اگه بخوان از این بیشتر ببرن بالا اصلا نمیتونین وصل شین . پس اتصالات خط تلفن و سیم کشی تونو یه نگاهی بندازین
ممنون دوست عزیز پینگ من تا 1 هفته قبل همینطوری بود ولی الان متاسفانه افتضاحه دلیلش رو هم نتونستم پیدا کنم در ضمن شما اسپلیتر هم میفروشید؟ تو پاساژ سهند گرونترین اسپیلیتری که گیر اوردم dlinkبود 5 تومن داخلش رو باز کردم از اون فیلتر های الکتریکی سلف و خازن آشغال بود ۰به جز جعبش خودم می تونستم با 500-600 تومن درستش کنمدنبال یه اسپلیتر خوب می گردم.
ممنون ولی راستش تو محل که پرسیدم چند نفری مپل من بدون اینکه دست به خطشون بزنن وضعیتشون اومده پایین .امکانش هست که منطقه ای خراب شده وضعیت چطوری میشه این فهمید چون از نمایندگی اینجا که پرسیدم گفتش که دارن یه پورت 64 تایی اضافه میکنن به مرکز ما واسه همین امکانش هست اومده پایین حالا این میتونه درست باشه یا نه؟
در ضمن اگر من خطمو درست کنم خودبه خود داون استریم میره بالا یا نه باید بیافتم دنبالش؟ ممنون
شما کدوم مرکز مخابراتی هستین و هر چیزی امکان پذیره ولی اینکه بخوان پورت 64 تایی اضافه کنن بیاد پایین اون وقت بایستی یه هفته قبل وقتی پورت 800 تایی اضافه کردن به مرکز فهمیده باید کلا ping بینهایت میشد![]()
سرعت سرویس الترا نامحدود مخابرات چنده؟
900-950 کیلو بایت
در طول شبانه روز ثابت هست یا نوسان زیاد داره؟
سلام
ببخشید من چند 2 روز قبل رفتم نمایندگی مخابرات سرویس الترا رو خریدم
گفتن 2 روز دیگه وصل میشه بعد امروز زنگ زدن میگن وصل شده ولی من مودم رو کانفیگ کردم وصل نشد
زنگ زدم گفتن چون ماله شما کافه نوری هست چند روز دیگه هم طول میکشه
آیا میدونید چقدر طول میکشه و میشه از جایی پیگیری کرد ؟
ثابت هست فقط تو دانلود رایگان شبانه تو لینک های خارجی باید چندین لینک همزمان دانلود کنید تا به سرعت نهایی برسین
خط های عادی رانژه شون 24 الی 48 ساعت و کافو نوری تا یک هفته طول میکشه
برای پیگیری میتونین هم از نمایندگی مربوطه و هم از 2020 اقدام کنین
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)