سلام
ساب ووفر که بدون آمپلیفایر درایو نمیشه گلم.
در مورد سوال "کدومش بهتره" یه بحث کاملا جداگانه ایه.ساب ووفر اسپیکری هست مکمل و تکمیل کننده رنج فرکانسی در سیستم صوتی و من به شخصه نبودنش رو اصلا قبول ندارم.
شما الان رو ماشین چه لوازمی دارین؟
سلام
ساب ووفر که بدون آمپلیفایر درایو نمیشه گلم.
در مورد سوال "کدومش بهتره" یه بحث کاملا جداگانه ایه.ساب ووفر اسپیکری هست مکمل و تکمیل کننده رنج فرکانسی در سیستم صوتی و من به شخصه نبودنش رو اصلا قبول ندارم.
شما الان رو ماشین چه لوازمی دارین؟
سلام
کامپوننتهای شلو یا اسلیم راحت روی در پراید نصب میشه. و خیلی زیبا به زودی عکس قرار میدم تو تاپیک.
من پیشنهادم تو 111 جلو کامپوننت rs165slim یه آمپ 4 کانال مثل ml95.4 و باکس آلفا10 sb هست. به شرط کیفیت و قدرت عالی.حدود 3 تومن هزینه میشه البته پخش هم بهش اضافه کن که در غیر اینصورت 600 تومن کم میشه.
سلام
الان هیچی ندارم تا ماشین رو تحویل گرفتم خودم یه کم تحقیق کردم مثل اینکه تو بلند گو ها این مناسب هست Pioneer TS-A1685S قیمت خیلی مناسبی هم داره.
سلام دوستان ، ممنونم راهنماایم کنید
من یه جفت باند 963 jbl دارم دیروز رفتم یه پخش بگیرم براش (پایونر 195u) فروشنده فرمودن برای جلو علاوه بر باندهای فابریکی یک جفت تویتر هم توصیه میکنه بگیرم با این استدلال که اولا صدای بهتر و واضح تر میده و دوم اینکه بدلیل میزان زیاد خروجی پخش بتدریج باندای فابریکی آسیب میبینن و توییتر چون خودش مثلا 20 وات مصرف میکنه و خود باند فابریکم 20 وات دیگه ، از خرابی باند جلو جلوگیری میکنه
آیا تایید میکنید حرف و استدلالشو یا جنبه فروش داشته...
مرسی
من مشابه اینو دارم!
Pioneer TS-A1676S هست!
در کنارش یه جفت Pioneer TS-A2503i هم دارم!
1676 کلا صداش گم میشه پیش Pioneer TS-A2503i ...
*با پخش فابریک 206 استفاده میکنم و بدون آمپلی!
بنظرم کلا 1676/1685/... چندان قدرت جالبی ندارند.
اگه جا برای 2503 داری، پیشنهادش میکنم! تقریبا نیازت رو به ساب رو هم بطرف میکنه.
این مدل که معرفی کردید فکر نکنم جا بشه ! باید طاقچه برش بخوره و... دربسرش زیاد نیست؟!
قیمت 300 گرفتم! فکر کنم 260/70 هم بشه خرید!
پ.ن: ضبط فابریک اینو ساپورت میکنه؟!
Last edited by amir000098; 14-11-2016 at 18:02.
داداشی ممنون بابت جواب دادن و راهنمایی سریعتون
راستش الان خرید گلیدن rs165 یه مقدار برام سنگینه از لحاظ قیمتی
نظرتون در مورد کامپ های هلیکس چطوره !!!
Helix Match MS 42C برای جلو
و Helix Blue B62c برای عقب
چون گفتن بهتره کامپ ها از یه برند باشه این دو تا رو از هلیکس در آوردم
برای همین پرسیدم که جا براش داری یا نه دیگه! چون اسپیکر بزرگی هست!
من قبلا HQ718 داشتم! HQ718ex هم داشتم!
ولی این یه چیز دیگش...
قبل نصل میخواستم آمپلی براش بگیرم! ولی وقتی بدون آمپلی وصلش کردم، صدایی که بهم داد عالی بود! ! به همین دلیل کلا از خرید آمپلی منصرف شدم.
(التبه از نظر فرکانسی بخوایم نگاه کنیم، کمی بیسش به نسبت قویتره)
چون ماشین من هاچبک هست، خیلی راحت نصبش کردم! ولی برای ماشین های صندوق دار باید خودتون بررسی کنید که قابل نصب هست یا نه...
سلام
اگر صدای خوب میخوای دنبال پایونیر نرو.کواکسال میخوای یا هلیکس بگیر یا گلیدن.
سلام
به هیچ عنوان تویتر جدا استفاده نکنید.صدا تیز و کاملا بی کیفیت میشه.ضمنا عموما اسپیکرهای فابریکی صدای خوبی نمیدن و خیلی زود هم به خر خر می افتن مخصوصا پراید و تیبا.یا کواکسیال بگیرید اونم 2Way یا کامپوننت
خواهش میکنم.
مچ و بلو رو موافق نیست.اگر هلیکس میگیرن سریه E بگیرید. صداش خیلی خوبه اما بدیش اینه که جوندار نیست و ضعیفه.
از گلیدن میتونید سریه آلفا بگیرید. کامچپوننت الفا 165 قیمتش 350 تومنه و واقعا ارزش داره.
سلام
تشکر از لطفتون دوست عزیز
با این حساب M10 پورتد پرتابش بیشتر از M12 سیلده!
درسته؟؟
Last edited by moslem880; 16-11-2016 at 18:31.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)