تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2122 از 3195 اولاول ... 1122162220222072211221182119212021212122212321242125212621322172222226223122 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,211 به 21,220 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض کمک !!!!!!!!!!!!!!!!

سلام !

خواهش ش ش ش ش ش ش ش ش ش ش ش ش ش ش ش ش میکنم کمکم کنید !

من دیروز یه پک که توش یه سیم شارژر و دوتا باتری شارژی بود خریدم ! بعد از اینکه آوردم خونه انداختم

رو جوی استیکها ... دستگاه جوی استیکهارو نمیشناخت ! هر چه قدر هم دکمه های روی دستگاه و جوی

استیک رو زدم نشد که نشد ! بعد وقتی باتری معمولیا با قلمی رو مینداختم

درست بود و دستگاه میشناخت !

بردم پس دادم به یارو اونم اونجا امتحان کرد اینطوری شد کلی تعجب کرد داشت شاخ در میاورد !

خلاصه دو تا باتری جدید بهم داد ! البته اینا تو بسته های جدا هستند ..... اینارو همونجا تست کرد درست بودند

آوردم انداختم باز همون مشکل رو دارم !! لطفا کمک کنید مشکل از کجاست !

خودم حدس میزنم شارژ باتریها کم هست و نمیشناسه ! در حال حاضر گذاشتم شارژ شن صبح امتحان میکنم باز !

سوال دومم اینه که وقتی شارژ میشن نباید چراغی رو کابل روشن شه؟ خاموشه

سوال سوم : تو حالت خاموش دستگاه هم شارژ میشن دیگه ؟

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پس اسلیم رو احتمالا برای بازار ایران زدن چون 90% بازار الکترونیک ایران دزدان فیلمهای وسترنن واقعا !!!! ( دور از جون آقا میثم و هرکی که یه کم وجدان تو کارش داره !! ) وگرنه اینجور که شما میگید هیچ فرقی نداره با آرکید و الیت و ... یه جورایی پول دور ریختنه یا اینکه بیل گیتس هم یه سر اومده توپخونه تهران و ...

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بالاخره منم دیشب کینکت خریدم به قیمت 220 هزار تومان از توپخونه . 4 تا بازی هم همراهش گرفتم .
    واقعا تجربه عالی و خوبی بود ، حسابی عرق آدم را در میاره .
    به نظر من واسه لاغری هم خیلی خوبه .

فقط یه چیزی واسه من اصلا تبدیل بابت آداپتور نمیخواست . مشکلی که نداره ؟

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

بالاخره منم دیشب کینکت خریدم به قیمت 220 هزار تومان از توپخونه . 4 تا بازی هم همراهش گرفتم .
    واقعا تجربه عالی و خوبی بود ، حسابی عرق آدم را در میاره .
    به نظر من واسه لاغری هم خیلی خوبه .

فقط یه چیزی واسه من اصلا تبدیل بابت آداپتور نمیخواست . مشکلی که نداره ؟
    مبارکت باشه
    یعنی آداپتور اصلا نزدی بهش؟کنسولت چیه؟اسلیم؟اگه آره خب نمیخواد دیگه

پروفشنال d.b23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lodnon_UK

پيش فرض

بجه ها چجوری درست صدای کینکت رو کالیبره کنم؟
    موقعی که تو live هستم صدای طرف مقابل خیلی کمه و صدای بازی زیاده و در ضمن توضیحات تو بازی(مثلا موقعی که داره بهت میگه چیکار بکنی) و دوستوراتش هم صداشون خیلی کمه به نسبت موزیک بازی.(تو همه بازی ها اینجوری بوده)
    موقع کالیبره کردن هم محیط کاملا ساکت بود.باید صدای اسپیکر رو ببرم بالا (موقع کالیبره) یا خودم با صدای بلند تر کالیبره کنم؟
    یه سوال دیگه نمیشه دستور داد که آهنگ پخش کنه؟
    کسی نبود کمک کنه؟

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مبارکت باشه
    یعنی آداپتور اصلا نزدی بهش؟کنسولت چیه؟اسلیم؟اگه آره خب نمیخواد دیگه
    مدل قدیمی هست ،
    منتهی من شنیده بودم یه تبدیل هم میخاد اما آداپتور من مستقیم به برق وصل شد .

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

مدل قدیمی هست ،
    منتهی من شنیده بودم یه تبدیل هم میخاد اما آداپتور من مستقیم به برق وصل شد .
    خب دیگه .پورت کینکت که نارنجی رنگه میخوره به سر سیمی که دوشاخه میشه و یکیش میشه آداپتور و یکی دیگش میخوره تو پورت Usb
    آداپتوره همون تبدیلس
    اگه اسلیم بود کنسولت فقط باید اون پورتی که نارنجی رنگ هستو بزنی به کنسول و آداپتورش دیگه بدرد نمیخورد

آخر فروم باز joykiller360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران (میثم صیام)(www.XboXworld.ir)

پيش فرض

پس اسلیم رو احتمالا برای بازار ایران زدن چون 90% بازار الکترونیک ایران دزدان فیلمهای وسترنن واقعا !!!! ( دور از جون آقا میثم و هرکی که یه کم وجدان تو کارش داره !! ) وگرنه اینجور که شما میگید هیچ فرقی نداره با آرکید و الیت و ... یه جورایی پول دور ریختنه یا اینکه بیل گیتس هم یه سر اومده توپخونه تهران و ...

نه چرا پول دور ریختن؟ از کجا معلوم شاید اسلیما برای ماکروسافت ارزونتر تموم بشه. و دلیل دیگه این میتونه باشه که این کنسول رو یه جورایی برای ورود کینکت زده . در کل این یه سیاست در فروشه که سونی خیلی وقته این کارو میکنه از زمان ps1 که هم فت داشت و هم اسلیم.

9. 3 کاربر از joykiller360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

بجه ها چجوری درست صدای کینکت رو کالیبره کنم؟
    موقعی که تو live هستم صدای طرف مقابل خیلی کمه و صدای بازی زیاده و در ضمن توضیحات تو بازی(مثلا موقعی که داره بهت میگه چیکار بکنی) و دوستوراتش هم صداشون خیلی کمه به نسبت موزیک بازی.(تو همه بازی ها اینجوری بوده)
    موقع کالیبره کردن هم محیط کاملا ساکت بود.باید صدای اسپیکر رو ببرم بالا (موقع کالیبره) یا خودم با صدای بلند تر کالیبره کنم؟
    یه سوال دیگه نمیشه دستور داد که آهنگ پخش کنه؟
    برای من وقتی میخوای صدا یا میکروفون را کالیبره کنی همش پیغام خطا میداد.
    اگه صدات تو لایو کمه برو به این آدرس:
    دکمه ی X روبزن که بره تو بخش تنظیمات
    بعد برو تو تب Settings
    بعد Perference
    بعد Voice
    ببین voice Volume اگه کمه که معمولا وسط هست رو ببر تا آخر. اون یکی هم که واسه گیم هست هم میتونی ببری تا آخر.
    اگه هدست داری میتونی هم تو بخش Output خروجی رو هدست تنظیم کنی.

واسته تنظیم میکروفن واسه من اون بخش که باید ساکت باشی رو رد نکرد. ولی الان هیچ مشکلی نیست.میکروفون کار میکنه
    راستش تا اینجها که من کار کردم فقط این دستورها رو تونستم بگم بفهمه.
    Xbox-Kinect-Dashborad-Yes/No
    همین!
    بقیه اش یا تنظیت میخواد یا قبول نمیکنه.

11. این کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال AC_POP's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

توی اون پاساژ نگین حتی یک نفر هم نیست که بتونه روی دستگاه LT خورده LT Plus بریزه... اون طور هم که دیدم یکی از اون یکی روباه صفت تر هستند. با کمال تاسف بگم همشهری جون توی ارومیه این صنف شدیدا دغل باز می زنن... تو خواستی ایکس باکس بگیری با میثم هماهنگ شو از تهران برات بفرسته از اینجا نخر چون حتی اینجا نمی دونن LT Plus چیه!

در مورد اسلیم برادرانه بگم اگه مایه خرید بازی اورجینال داری برو به سمت اسلیم هـک نشده نه اگه می خوای بازی کپی بگیری آرکید بگیر یا الایت البته آرکید با صرفه تره به نظرم. من که با فلش خیلی راحتم حتی لایو رفتنی هم آدم خیالش راحته که احیانا هارد برات مشکل ساز نمیشه به لحاظ مسائل بن و ... من در حال حاضر به خاطر ندانم کاریه فروشنده هنوزم بازی NFS رو از دست دادم قرار بود بفرستم میثم برام LT+ بزنه که اصلا حوصله این کار رو نکردم.... یه جورایی سودای خرید باندول کامل اسلیم(درایو اورجینال) + کینکت توی سرم دارم. صرفا واسه آنلاین بازی کردن فیفا 11 و سایر بازی هایی سرگرم کننده کینکت بقیه بازی های رو هم با آرکید بازی می کنم...
    شما اون مهدی هست نمی دونم کی هست همون که توی خیام جنوبی ایکس باکس میفروشه و اسم مغازه ش بازی نما هست رو میشناسی ؟
    اگه آره به نظرت اون چطوره ؟ از لحاظ شخصیتی یکم بی شخصیت هست و من حتی دیدم که خال کوبی هم داره !!! اما اینطور که بنظر میرسه نسبت به بقیه ایکس باکس فروش ها توی ارومیه یکم با اطلاعات تره . البته بازم تاکید میکنم که آدم خوبی نیست (بیشتر شبیه کلاه بردار هاست ) (البته بی احترامی به فروشندگان عزیز نشه)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •