سلام میشه عکسشو بدی ؟
سلام میشه عکسشو بدی ؟
تو برنامه ایرانسل نشون میده 27 گیگ خورده.مانده اونوقت تو نرم افزار های دیگه نشون میده 28گیگ مانده از ترافیک قضیه چیه؟ چرا بیشتر کم شده از ترافیک؟
کسی اطلاعی نداره !؟
سلام دوستان سایت دقیقی مکان دکل ها رو نشون بده؟؟
سیگنال تری جیم تا 69دی بی میاد
ولی فور جی زیر 90 دی بی نمیاد![]()
سلام.اگه آندروید دارید network signal info proرو دانلود کنید برید داخل برنامه بخش mapنشون میده به کدام btsوصل هستید و چند متر باهش فاصله دارید.
برنامه رو دارم اما خب اگه منظورتون از فاصله اونی هستش که نوشته Dist =5 meter که این مورد داره چون من فکر نکنم تو این فاصله یا بیشتر بگیم فاصله 20 متری من هم هیچ آنتنی باشه .
![]()
شهرهای که قبلا وایمکس داشتند + مراکز استان ها +فعلا برخی شهرهای خاص و در ادامه همه ی شهرها به TD_LTE تجهیز میشوند. پروانه فعالیت تی دی بر خلاف وایمکس سراسری است و ایرانسل که هم اکنون بزرگترین اپراتور دیتا کشور است طبق سیاست هایش همچنان میخواهد اول بماند.
ببینید سایت های جدیدی که نصب میشوند هم باید تجهیزات 3G داشته باشند که بتوان انها رو فعال کرد. در سایت های بسیار اندکی در کشور تجهیزات 3G در پایین سایت و در کنار BBU قرار داده شده است و شما RRU ها رو پشت پنل نمیبینید. اگر سایت شما چنین سایتی باشد RRU های جدید به منظور فورجی نصب شده اند. اگر شما تصاویر RRU رو قرار بدین بهتر مشخص میشود.
ایرانسل تو شهر ما که واقعا ترکوند !!!
الان دقیقا ۳۹ روزه تجهیزات رو نصب کردند و هر دفعه سه چهار روز روشن میکنن دوباره خاموش میکنند .
کلا زدن چند روزی همه چیزو داغون کردند الان که یه هفته میشه چشممون به جمال تریجی روشن نشده
حیف اون بسته یه ماهه که گرفتم سه روز پیش وقتش تموم شد از ۵گیگ ،۵۰۰مگ هم نشد استفاده کنم
من که دیگه بیخیال ایرانسل شدم فردا هم میرم adsl تمدید میکنم
فرستاده شده از GT-S7582ِ من با Tapatalk
TD-LTE ایرانسل جایگزین وایمکس شرکت شده و در اینده روی فرکانس 3.5 سرویس دهی میکند.
rru ها بین BBU و پنل ها قرار میگیرند. پنل ها پوشش رادیویی را ایجاد کرده و rru ها مشترکینی که قصد اتصال به شبکه دارند را دریافت میکنند. البته RRU ظرفیت مشخصی دارند و در لحظه میتوانند میزان مشخصی مشترک را سرویس دهی کنند. خودشان نیز از طریق BBU تغذیه میشوند.
rru در نسل 2 هم وجود دارند ولی به دلیل اینکه روی دکل نصب نشده اند، دیده نمیشوند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)