منم زنگ زدم شکایت گردم ۲۰۲۰میگن خودمون میدونیم گزارش دادیم درست بشه.و همچنان مشکل پابرجاست زمان درست شدنش هم نامشخص هست
Sent from my SM-J730F using Tapatalk
منم زنگ زدم شکایت گردم ۲۰۲۰میگن خودمون میدونیم گزارش دادیم درست بشه.و همچنان مشکل پابرجاست زمان درست شدنش هم نامشخص هست
Sent from my SM-J730F using Tapatalk
من خیلی وقت پیشا سرویس 10مگ گرفتم و همین مشکل وجود داشت میومد رو 2 مگ. اون زمان با چند بار زنگ به 2020 درست شد.
حالا 1ماه پیش سرویس 512 مغازه داییمو تبدیل به 8مگ کردم اونم باز همین مشکلو داره و میاد رو 2مگ. چند بارم زنگ زدم 2020 ولی درستش نکردن و همچنان مشکل داره.
مشکل مربوط به تنظیمات پورته از سمت مخابرات. ربطی به مودم و اسپلیتر نداره.
سلام یک سوال داشتم
من سرویس 8 مگ گرفته بودم پیش پرداخت اونم توی برج یک
این 360 گیگ داشت که امروز تموم شد
میخوام ببینم الان اگر همون رو بخرم یک ماهه تمومش میکنن و باید دوباره خرید کنم یا مثل قبل میشه بسته یک ماهه رو چند ماه استفاده کرد
و یک نکته دیگه برای من کلا 360 رو میشد بین الملل استفاده کرد این به کجا رسید
Last edited by Meysam Raz; 12-09-2018 at 00:40.
سلام این طرح غرال چه فرقی با طرح های قبلی داره من الان برای پیش پرداخت ۱۶ مگ فک کنم ۸۰ تومن میدم. ولی این طرح غزال برای ۱۶ مگ نصف بود تقریبا
سلام
پنل مخابرات برای من باز نمیشه برای بقیه دوستان هم همینطوره؟
من دیشب یه فایل ۳۰ گیگی گذاشتم دانلود بشه، صبح که بیدار شدم دیدم اینترنت قطع شده و سایت پنل مخابرات باز شده، پیش خودم گفتم پس بالاخره باگ رو درست کردن که یا حجم بین الملل همون چهار برابر حساب شده و حجمم تموم شده یا باگ زمان رو درست کردن و چون یک ماهم تموم شده قطع شده. با خود اینترنت مخابرات که نتونستم وارد پنل بشم و هی زور میزد، با یه اینترنت دیگه رفتم تو پنل و دیدم حجم دارم، از طرفی هم با اینکه ۶ شهریور زمانم تموم شده بود سرویس هنوز فعاله، ولی خب فعلا اینترنت قطعه. حالا یه مقدار صبر میکنم اگه وصل نشد ۲۰۲۰ یه تماس میگیرم.
اینترنت من از ۱۰ صبح قطع. فکر کنم مشکل از سمت مخابرات باشه
مال منم قطع هست
پنل هم باز نمیشه حتی با اینترنت دیگه
کسی زنگ زده ببینه چه خبره باز؟
من زنگ زدم ۵۰ نفر تو صف بودن، دیگه فهمیدم مشکل سراسریه و فقط باید صبر کرد
پس همگانیه! من رو بگو که صبح فکر کردم بالاخره فهمیدن اینترنتم تموم شده و قطعش کردن! خوشحال هم شدم، چون با اینکه زنگ زده بودم پرسیده بودم که چرا بعد از یک ماه قطع نمیشه و طرف گفت خیالت راحت باشه، هنوز خیالم راحت نیست و میترسم یه قبض عظیمی برام بیاد. به هر حال ایران هست و میشه انتظار هر چیزی رو داشت.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)