چرا پارس آنلاین از tp-link پشتیبانی نمی کنه؟
مگه برای پارس آنلاین فرقی می کنه که ما از چه برندی استفاده کنیم؟
چرا پارس آنلاین از tp-link پشتیبانی نمی کنه؟
مگه برای پارس آنلاین فرقی می کنه که ما از چه برندی استفاده کنیم؟
برای استفاده مودم با مودم فرق نمیکنه
اما سیمفونی مودمی هستش که کارشناسان پشتیبانی پارس آنلاین کاملا به منو هاش آشنایی دارن در صورت بروز مشکل میتونن از راه دور و تلفنی شما رو راهنمایی کنن
من الان مودم تی پی لینک 8951 دارم که بدون مشکل داره کار میکنه
کارشناسان پارس آنلاین گفتن که ما فقط مشخصات مورد نیاز رو میدیم و خودت باید کانفیگ کنی که کردم
دوستان من برای پینگ زنگ زدم پارس آنلاین گفت پینگتو رو بهترین حالت گذاشتم بعدش گفت برو تو تنظیمات مودم یه جایی هست میتونی پینگو کاهش بدی شما میدونید چه طویه؟
بچه ها وقتی کارسناس بفرستن برای تحویل ADSL نصبم میکنن کامل یا نه؟بعد من یک مودم زایکسل دارم مال دوسال پیشه از کجا باید بفهمم که ADSL+2هست
Last edited by mohammad.asghari; 05-01-2013 at 22:55.
از همه نوع مودمی که در بازار رسمی کشور موجود هست و از adsl + پشتیبانی میکنن ، پشتیبانی مکنه ! هر کی گفته نمیکنه چرت گفته !
فکر نکنم اینجوری ها که میگید باشه ! این مورد بر میگرده به دانش و اشنایی اون فرد مسئول فنی ! وگرنه اصول تنظیم همه مودم ها یکی هست و هر کارشناسی ( اگه ادم معمولی نزارن اونجا !! ) در همون نگاه اول به پنل مودم متوجه میشه که برای راه اندازیش چه کار باید بکنه ! و وقتی اون هزینه راه اندازی رو میگیره موظف هست که سیستم رو راه اندازی بکنه !
من به خاطر همین مسائل D-Link 2730u رو برای خرید در نظر داشتم
حالا موندم همینو بخرم یا یک مدل از TP-Link
فکر کنم باید تا نمایشگاه Comex 2013 صبر کنم
اصلا به این مسخره بازی مودم Recommended و اینها توجه نکنید.
با اون سیمفونی های مزخرف وایرلس G با قیمت یک لینکسیس نو !
اتفاقا به همه جور منو هم آشنایی دارند و بستگی به شخص داره.
هرچی می خواهید بخرید.
دوستان من میخوام از پارس سرویس بگیرم
فقط خط به اسم خودمون نیست..به صاحبشم دسترسی ندارم
مشکلی داره؟
به یک کپی از کارت ملیش نیاز دارید ! حالا هر ای اس پی که بخواید ! چون این کپی رو باید بدن به مخابرات
کپی شناسنامه قبوله؟چون دارم اینو
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)