تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2121 از 2403 اولاول ... 11211621202120712111211721182119212021212122212321242125213121712221 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,201 به 21,210 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

اگه نباشه جاش خالی می مونه samin_panahi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

روز

Sent from my iPhone using Tapatalk
    بعد تو ساعت رایگان سرعت چطوره؟

آخر فروم باز hamidreza2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

سلام دوستان
    من امروز مخابرات بودم و ریز همه کارها رو در آوردم.اول از همه حجمی که موقع تمدید ازم کم شده بود رو گرفتم بعد هم به گفته مسئولش بنام طاهر نژاد از این ماه حجمی کم نمیشه و به ماه بعد منتقل میشه.
    برای سرعت هم پیش علوی رفتم که گفت روزا مشکلی نیست ولی شبا چون داریم یوزر میگیریم ، سرعت 1 به 8 شیر میشه و بخاطر همین روی 256 محدود میشه یعنی هر سرویسی داشته باشی شبا چون رایگان هست سرویست به 256 تغییر میکنه واسه همینه که سرعتا کم میشه ( این حرف خودش بود ) هرچند وقتی بهش گفتم ساعت 4 تا 7 سرعت عالیه ، چیزی گفت که قانع نشدم
    فقط این حرف رو با تاکید بسیار بهم زد که تا چند ماه آینده وضعیت مخابرات خیلی خوب خواهد شد و سعی در جلب بیشتر رضایت یوزرها دارن ( فقط خدا کنه همینطوری بشه )
    ولی من بعید میدونم چون اینطوری که اینا دارن یوزر میگیرن تا چند وقت دیگه سرعت ما توی روز هم باید بشه 20 یا 30

3. 3 کاربر از hamidreza2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

بعد تو ساعت رایگان سرعت چطوره؟
    تا ساعت ٢.٣٠ بيدار بودم سرعت پايينه و زير ٦٠ ولي ٤ به بعد سرعت ٢٠٠ به بالا ميره.

Sent from my iPhone using Tapatalk

5. این کاربر از armin_punisher6 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز TimeWarp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    جلوی کامپیوتر

پيش فرض

سلام دوستان
    من امروز مخابرات بودم و ریز همه کارها رو در آوردم.اول از همه حجمی که موقع تمدید ازم کم شده بود رو گرفتم بعد هم به گفته مسئولش بنام طاهر نژاد از این ماه حجمی کم نمیشه و به ماه بعد منتقل میشه.
    برای سرعت هم پیش علوی رفتم که گفت روزا مشکلی نیست ولی شبا چون داریم یوزر میگیریم ، سرعت 1 به 8 شیر میشه و بخاطر همین روی 256 محدود میشه یعنی هر سرویسی داشته باشی شبا چون رایگان هست سرویست به 256 تغییر میکنه واسه همینه که سرعتا کم میشه ( این حرف خودش بود ) هرچند وقتی بهش گفتم ساعت 4 تا 7 سرعت عالیه ، چیزی گفت که قانع نشدم
    فقط این حرف رو با تاکید بسیار بهم زد که تا چند ماه آینده وضعیت مخابرات خیلی خوب خواهد شد و سعی در جلب بیشتر رضایت یوزرها دارن ( فقط خدا کنه همینطوری بشه )
    ولی من بعید میدونم چون اینطوری که اینا دارن یوزر میگیرن تا چند وقت دیگه سرعت ما توی روز هم باید بشه 20 یا 30
    این یعنی اینکه تا چند ماه اینده مخابرات میره رو هوا و همینی هم که داریم از دست میدیم و وضعیت برای جیب اونا خوب میشه و رضایتشون جلب میشه

7. 3 کاربر از TimeWarp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه shahin1373's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

الان شما که یه مگ دارید سرعت دانلودتون شبا چقدره؟
    روزو شب 130

9. 2 کاربر از shahin1373 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

محدود یعنی چی رو چند محدود کردن
    یعنی اینکه برای من سرعت دانلود تو بازه ی رایگان شده 30 کیلو ، 2 مگ دارم

واسه من که حجمی کم نشده بود موقع شارژ ولی امروز حجم اضافه شد

سرعت هم روزا دو برابره، شبا مثل قبل
    یعنی سرعت شبا کم نشده، سرعت روزا اضافه شده
    اینجا هم گفته بودم
    من یه گیگ حجم ( تو رزرو نه ) داشتم و روزم به اتمام رسید ، دوباره تمدید کردم سرویسمو یه گیگ حجمم پرید

+

همونطور که بالا گفتم سرعت تو بازه ی رایگان برای من کم شده

11. این کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

سلام من تا دیروز 2.77 گیگ حجم داشتم الان 5.77 گیگ دارم !! واسه بقیه بچه ها اینجوری شده؟؟
    سلام اینکه به بعضی از افراد شارژ اضافه شده احتمالا به خاطر کمپین پاییزه است می تونید از منوی " سابقه سرویس ها و قبوض " قسمت شارژ کمپین ها از این موضوع مطلع بشید به من هم 5 گیگاباتت اضافه شده است ولی در کل هیچی جای اینترنت نامحدود رو نمی گیره منم اینترنت نامدود 256 داشتم که بعد از همکدسازی دیگه نتونستم تمدید کنم و مجبور شدم سرویسم رو عوض کنم . با تشکر
    Last edited by 099900; 23-11-2014 at 08:39.

13. 3 کاربر از 099900 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

سلام دوستان
    دوستان من قبلا تیکت زده بودم که آیا حجم ها انتقال پیدا می کنه؟
    جواب داده بودند نه
    و بعد هم انتقال پیدا نکرد
    دوباره چون گفتید آقای طاهرنژاد اینجوری گفتند من باز تیکت زدم و گفتم آیا از این ماه حجم ها انتقال پیدا می کنه یا نه که
    جواب دادند تصمیم گیری جدیدی انجام نشده و مثل قبله

شما هم تیکت بزنید ببینید چی میگن خبرشو بدید

15. این کاربر از samin_panahi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hamidreza2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

دوستان من قبلا تیکت زده بودم که آیا حجم ها انتقال پیدا می کنه؟
    جواب داده بودند نه
    و بعد هم انتقال پیدا نکرد
    دوباره چون گفتید آقای طاهرنژاد اینجوری گفتند من باز تیکت زدم و گفتم آیا از این ماه حجم ها انتقال پیدا می کنه یا نه که
    جواب دادند تصمیم گیری جدیدی انجام نشده و مثل قبله

شما هم تیکت بزنید ببینید چی میگن خبرشو بدید
    2020 رو بیخیال.به نظر من سرکاری محظه.به خود طاهر نژادم اینو گفتم.
    ببینید دوستان اصلا قرار نبود حجم ها سوخت بشه ، من که پرسیدم طاهر نژاد گفت چون بخش نامه رو گم کرده بودیم واسه همین گفتیم کم کنید تا ببینیم چی میشه ( تو رو خدا ببین چه دلیل قانع کننده ایی دارن واسه کثافت کاری هاشون ) بعد گفتن دوباره بخش نامه اومده که نباید کم کنن.من شماره مستقیم اتاق طاهر نژاد رو داشتم که متاسفانه رام فلش کردم پاک شد ولی فک کنم یجا یادداشت کردم.پیدا کردم اینجا میذارم زنگ بزنید از خودش بپرسید.2020 هیچی حالیشون نیست

اینم اضافه کنم که این حجم از کسایی که کمپین نوروزی هستن کم نمیشه یعنی مثلا اگه 50 گیگ داشته باشن ماه بعد باید بشه 45 گیگ ( اگه قرار بود حجم کم بشه باید هر ماه 5 گیگ از اونا کم بشه که نمیشه ) البته در صورتی که اصلا از اون 5 گیگ استفاده نکنن
    Last edited by hamidreza2010; 23-11-2014 at 19:08.

17. 3 کاربر از hamidreza2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

2020 رو بیخیال.به نظر من سرکاری محظه.به خود طاهر نژادم اینو گفتم.
    ببینید دوستان اصلا قرار نبود حجم ها سوخت بشه ، من که پرسیدم طاهر نژاد گفت چون بخش نامه رو گم کرده بودیم واسه همین گفتیم کم کنید تا ببینیم چی میشه ( تو رو خدا ببین چه دلیل قانع کننده ایی دارن واسه کثافت کاری هاشون ) بعد گفتن دوباره بخش نامه اومده که نباید کم کنن.من شماره مستقیم اتاق طاهر نژاد رو داشتم که متاسفانه رام فلش کردم پاک شد ولی فک کنم یجا یادداشت کردم.پیدا کردم اینجا میذارم زنگ بزنید از خودش بپرسید.2020 هیچی حالیشون نیست

اینم اضافه کنم که این حجم از کسایی که کمپین نوروزی هستن کم نمیشه یعنی مثلا اگه 50 گیگ داشته باشن ماه بعد باید بشه 45 گیگ ( اگه قرار بود حجم کم بشه باید هر ماه 5 گیگ از اونا کم بشه که نمیشه ) البته در صورتی که اصلا از اون 5 گیگ استفاده نکنن
    می دونید چیه؟ مساله اینجاست که من نه به 2020 می تونم اطمینان کنم نه به طاهر نژاد
    اومدیم و من استفاده نکردم و حجمم رفت اونوقت چی؟ اینا از این بازیا زیاد دارن
    از طرفی هم من استفاده م اینقدر نیست، اگه بدونم انتقال پیدا می کنه حجمم رو از ترس اینکه سوخت می شه الکی استفاده نمی کنم

19. این کاربر از samin_panahi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •