بعد تو ساعت رایگان سرعت چطوره؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
بعد تو ساعت رایگان سرعت چطوره؟
سلام دوستان
من امروز مخابرات بودم و ریز همه کارها رو در آوردم.اول از همه حجمی که موقع تمدید ازم کم شده بود رو گرفتمبعد هم به گفته مسئولش بنام طاهر نژاد از این ماه حجمی کم نمیشه و به ماه بعد منتقل میشه.
برای سرعت هم پیش علوی رفتم که گفت روزا مشکلی نیست ولی شبا چون داریم یوزر میگیریم ، سرعت 1 به 8 شیر میشه و بخاطر همین روی 256 محدود میشه یعنی هر سرویسی داشته باشی شبا چون رایگان هست سرویست به 256 تغییر میکنه واسه همینه که سرعتا کم میشه ( این حرف خودش بود ) هرچند وقتی بهش گفتم ساعت 4 تا 7 سرعت عالیه ، چیزی گفت که قانع نشدم
فقط این حرف رو با تاکید بسیار بهم زد که تا چند ماه آینده وضعیت مخابرات خیلی خوب خواهد شد و سعی در جلب بیشتر رضایت یوزرها دارن ( فقط خدا کنه همینطوری بشه )
ولی من بعید میدونم چون اینطوری که اینا دارن یوزر میگیرن تا چند وقت دیگه سرعت ما توی روز هم باید بشه 20 یا 30
تا ساعت ٢.٣٠ بيدار بودم سرعت پايينه و زير ٦٠ ولي ٤ به بعد سرعت ٢٠٠ به بالا ميره.
Sent from my iPhone using Tapatalk
این یعنی اینکه تا چند ماه اینده مخابرات میره رو هوا و همینی هم که داریم از دست میدیم و وضعیت برای جیب اونا خوب میشه و رضایتشون جلب میشه![]()
روزو شب 130
یعنی اینکه برای من سرعت دانلود تو بازه ی رایگان شده 30 کیلو ، 2 مگ دارم
من یه گیگ حجم ( تو رزرو نه ) داشتم و روزم به اتمام رسید ، دوباره تمدید کردم سرویسمو یه گیگ حجمم پرید
+
همونطور که بالا گفتم سرعت تو بازه ی رایگان برای من کم شده
سلام اینکه به بعضی از افراد شارژ اضافه شده احتمالا به خاطر کمپین پاییزه است می تونید از منوی " سابقه سرویس ها و قبوض " قسمت شارژ کمپین ها از این موضوع مطلع بشید به من هم 5 گیگاباتت اضافه شده است ولی در کل هیچی جای اینترنت نامحدود رو نمی گیره منم اینترنت نامدود 256 داشتم که بعد از همکدسازی دیگه نتونستم تمدید کنم و مجبور شدم سرویسم رو عوض کنم . با تشکر
Last edited by 099900; 23-11-2014 at 08:39.
دوستان من قبلا تیکت زده بودم که آیا حجم ها انتقال پیدا می کنه؟
جواب داده بودند نه
و بعد هم انتقال پیدا نکرد
دوباره چون گفتید آقای طاهرنژاد اینجوری گفتند من باز تیکت زدم و گفتم آیا از این ماه حجم ها انتقال پیدا می کنه یا نه که
جواب دادند تصمیم گیری جدیدی انجام نشده و مثل قبله
شما هم تیکت بزنید ببینید چی میگن خبرشو بدید
2020 رو بیخیال.به نظر من سرکاری محظه.به خود طاهر نژادم اینو گفتم.
ببینید دوستان اصلا قرار نبود حجم ها سوخت بشه ، من که پرسیدم طاهر نژاد گفت چون بخش نامه رو گم کرده بودیم واسه همین گفتیم کم کنید تا ببینیم چی میشه ( تو رو خدا ببین چه دلیل قانع کننده ایی دارن واسه کثافت کاری هاشون ) بعد گفتن دوباره بخش نامه اومده که نباید کم کنن.من شماره مستقیم اتاق طاهر نژاد رو داشتم که متاسفانه رام فلش کردم پاک شد ولی فک کنم یجا یادداشت کردم.پیدا کردم اینجا میذارم زنگ بزنید از خودش بپرسید.2020 هیچی حالیشون نیست
اینم اضافه کنم که این حجم از کسایی که کمپین نوروزی هستن کم نمیشه یعنی مثلا اگه 50 گیگ داشته باشن ماه بعد باید بشه 45 گیگ ( اگه قرار بود حجم کم بشه باید هر ماه 5 گیگ از اونا کم بشه که نمیشه ) البته در صورتی که اصلا از اون 5 گیگ استفاده نکنن
Last edited by hamidreza2010; 23-11-2014 at 19:08.
می دونید چیه؟ مساله اینجاست که من نه به 2020 می تونم اطمینان کنم نه به طاهر نژاد
اومدیم و من استفاده نکردم و حجمم رفت اونوقت چی؟ اینا از این بازیا زیاد دارن
از طرفی هم من استفاده م اینقدر نیست، اگه بدونم انتقال پیدا می کنه حجمم رو از ترس اینکه سوخت می شه الکی استفاده نمی کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)