تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2121 از 2376 اولاول ... 11211621202120712111211721182119212021212122212321242125213121712221 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,201 به 21,210 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

حـــــرفـه ای hosseincode2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

چی میگی تو جوجه.

بازی مساوی شد.ذوب اهن رفت صدر جدول.
    شما حرف زدن خودش رو ببین بعد به من بگو ...
    اولا آدم باش
    دوما مگه كارهاي قلعه نوعي مسخره نيست ؟ يادت رفته بازيهاي قبلي رو يا فقط همين بازي رو ديدي ؟
    سوما واقع بين باش ، مگه ذوب آهن الان از ما بهتر نيست ؟ براش فرقي نميكنه كه تيم مقابلش كي باشه بهترين فوتبال رو ارائه ميده و بدون هيچ گونه زور زدني خيلي راحت بازيهاشو ميبره .
    چهارما وقتي ميبينم تيممون به يك بازيكن نياز داره كه با اومدنش تيممون خوب بشه ميبينم قلعه نويي عليزاده رو مياره تو ، عصبي ميشم .
    در آخر بپز و بنداز

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

ذوب آهن با ملوان و فولاد
    با احترام به تمام اهوازی های گل
    تیمهای اهوازی بعد از تیم های اصفهانی کثیف ترین فوتبال رو بازی میکنن

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اولا آدم باش
    دوما مگه كارهاي قلعه نوعي مسخره نيست ؟ يادت رفته بازيهاي قبلي رو يا فقط همين بازي رو ديدي ؟
    سوما واقع بين باش ، مگه ذوب آهن الان از ما بهتر نيست ؟ براش فرقي نميكنه كه تيم مقابلش كي باشه بهترين فوتبال رو ارائه ميده و بدون هيچ گونه زور زدني خيلي راحت بازيهاشو ميبره .
    چهارما وقتي ميبينم تيممون به يك بازيكن نياز داره كه با اومدنش تيممون خوب بشه ميبينم قلعه نويي عليزاده رو مياره تو ، عصبي ميشم .
    در آخر بپز و بنداز
    با توجه به این حرفت باید وایسیم اخرین بازی لیگ هرکی بهتر بازی کرد جامو بدن به اون
    حالا این تیم پیام باشه یا استقلال
    عزیز این لیگ برتره یعنی 34 تا بازی هر تیمی تو 34 بازی بهتر بود قهرمانه نه تو 4 تا بازی

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

ای بابا قهرمانی لیگ هم که داره می پره!
    تو آسیا که به نظر میرسه تیم به جایی نرسه ولی امید داشتم که تو لیگ که قهرمان بشه گویا این یکی هم داره از دست میره!
    حیف اون همه کل کل که به خاطر استقلال کردم : دی

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض اه اه

گندش بزنن
    اینم از جباری . یا نیستش یا اگه باشه هیچ غلطی نمی کنه . خیلی ضعیف بازی کرد .
    اما از انصاف نگزریم کاظمی . اکبر پور . جباری . حیدری و قربانی و بیگ زاده و امیر آبادی فقط تو زمین اسم بودن .
    تو کل لیگ تنها جایی که علی زاده باید میومد تو زمین . همین بازی بود به خاطر وضعیت زمین که اونم هیچ کاری نکرد

پروفشنال arash_zp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    qazvin

پيش فرض

ولی تعویض اشتباه علیزاده باز هم تکرار شد. روانخواه بیرون اومد که خیلی خوب بازی میکرد. اونوقت اکبرپور که از اول بازی بد بازی کرد تا آخر بازی و یه موقعیت صددرصد رو هم خراب کرد. تو زمین موند. عباسفرد رو بهش فرصت نمیدن. سمت چپ که بیک زاده چند بازی اخیر واقعا دیگه شورش رو در آورده بود تازه تو این بازی به تعویضش هم اعتراض داشت...

.
    دقيقا
    من موندم اين قلعه نويي چرا از بازي هاي قبل درس نميگيره
    بيگ زاده كلا سمت چپ رو مختل كرده
    تيم هاي حريفم وقتي ميبينن كه از سمت چپ تيم تطيله 4 تا بازيكن ميذارن سمت خسرو و تيم كلا تعطيل ميشه
    عليزاده هم كه .........
    اين قلعه نويي هم بعضي جاها بد جوري حرص آدم رو در مياره

حـــــرفـه ای hosseincode2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

با توجه به این حرفت باید وایسیم اخرین بازی لیگ هرکی بهتر بازی کرد جامو بدن به اون
    حالا این تیم پیام باشه یا استقلال
    عزیز این لیگ برتره یعنی 34 تا بازی هر تیمی تو 34 بازی بهتر بود قهرمانه نه تو 4 تا بازی
    اشتباه برداشت كردي دوست من ولي به هر حال مثلا اگه تو 33 بازي استقلال با ذوب آهن يه امتياز مشابه داشته باشن و تو بازي آخر استقلال بد بازي كنه و در عوض ذوب آهن خوب من باز ميگم كه قهرماني حق استقلال نيست چون اگه بود امتياز از دست نميداد و مثل ذوب آهن كه قهرماني حقش هست بازي رو ميبرد ...
    منظور من اينه كه نسبتا هم با شرايط الان ليگ يكيه ، اگه باز من اشتباه ميكنم كشش مغزم در اين حده ،‌ چيكار كنم ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه tsjaleb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

بچه ها خودتون رو ناراحت نکنید می دونم که از نتیجه ناراحت هستید . منم همین طور .اما امیدوار باشید ما بازیهامون راحت تره .من که خیلی امیدوارم .اگر هم امتیاز هم بشیم ما قهرمانیم. اگه ذوب آهن بازی با ملوان امتیاز از دست نداد جلوی فولاد تو اهواز احتمال زیاد مساوی میکنه .استقلال جلو سایپا تو تهران . پیام که خطر صقوطش تفریبا برطرف شده کارش خیلی راحت تره .....

انشاالله قهرمانه و تو آسیا هم بالا میره...

پروفشنال WaTeRsTyLeR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تو باغچه

پيش فرض

ایینقدر تبانی تبانی کردن که به نتیجه رسیدن.

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

اولا آدم باش
    در آخر بپز و بنداز
    دوست عزیز شاید یکی از دلایلش صدرنشینی استقلال بود. به هر حال تیمی که صدرنشین استرس بیشتری داره تا تیم تعقیب کننده.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •