تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2120 از 4105 اولاول ... 1120162020202070211021162117211821192120212121222123212421302170222026203120 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,191 به 21,200 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز AMIR MOHAMMAD . M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهــــــران

پيش فرض

آقا خواهشا منو راهنمایی کنید
    کدوم بهتره؟
    معافیت؟ارتش؟؟نیرو انتظامی؟؟؟
    اگه میخوای معاف شی بهتره اقدام کنی که اگه شد که هیچی و اگه نشد بعدا پشیمون نمیشی که چرا حداقل پیگیری نکردم. ( فکر کنم با این نمره چشم معاف میشی )

معافیت هم بستگی به این داره که بخوای جایی استخدام شی یا نه و هدفت از خدمت رفتن چیه. چون بعضیا برا این میرن خدمت که بتونن گذرنامه بگیرن پس کارت پایان خدمت با نعافیت هیچ فرقی براشون نداره.

اگه آشنای اونجوری داری که بتونه کدت رو تغییر بده پس حتما میتونه کاری کنه که جای خوب خدمت کنی .

بین ارتش و ناجا هم 100% ارتش و مخصوصا اینکه آموزشیت 01 باشه.

بازم همش به خودت بستگی داره. ( اونایی که الان درحال خدمتن میگن که معاف شو )

2. این کاربر از AMIR MOHAMMAD . M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و کنسول HOJ-JAT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

اقا ی سوال دیگه تو شهرستان ما یک کمیسیون تو خود شهرستان میگیرن یکی هم تو مرکز استان
    من تو شهرستان پارتی دارم و قبول میشم میخوستم ببینم تو مرکز استان کمیسیونش الکی هست یا نه؟ اصن ربطی ب کمیسیون اینجا داره؟

آخر فروم باز AMIR MOHAMMAD . M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهــــــران

پيش فرض

اقا ی سوال دیگه تو شهرستان ما یک کمیسیون تو خود شهرستان میگیرن یکی هم تو مرکز استان
    من تو شهرستان پارتی دارم و قبول میشم میخوستم ببینم تو مرکز استان کمیسیونش الکی هست یا نه؟ اصن ربطی ب کمیسیون اینجا داره؟
    اون کمیسیونی که تو مرکز استان هست کمیسیون بدوی ( فکر کنم اسمش این بود ) هست و اصلی و اگه شما مستقیم بری اونجا سختگیریشون زیاده و چنتا دکتر باهم اونجا باید نظر بدن تا معاف شی.

ولی اگه شما بتونی همونطور که خودت گفتی اقدام کنی یعنی اول کمیسیون شهرستان بری معمولا اون کمیسون بدوی نظر کمیسون اول رو تایید میکنه یعنی سختگیریشون کمتر میشه. ولی از نظر مشکل پزشکی داشتن باید مشکل رو داشته باشی و الکی نیست.

5. 2 کاربر از AMIR MOHAMMAD . M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با عرض سلام چند تا سوال داشتم
    1.داخل برگ سفید زده ساعت 6 ستاد فرماندهی کل سپاه باشم باید مستقیم برم اونجا یا قبلش نظام وظیف باشم؟
    2.من کفایت دارم روز اول که رفتم باید کچل کنم برم؟
    3.ستاد فرماندهی کل سپاه نیروی زمینی حساب می شه؟چون بهم گفتن اگر جز نیری زمینی باشه باید علاوه بر گواهی تکمیلی که دارم یه برگ دیگم ببرم
    4.افرادی که کفایت دارن روز اول چه چیزایی باید ببرن؟
    ببخشید زیاد شد
    Last edited by amin5030; 06-04-2014 at 17:43.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

اگه میخوای معاف شی بهتره اقدام کنی که اگه شد که هیچی و اگه نشد بعدا پشیمون نمیشی که چرا حداقل پیگیری نکردم. ( فکر کنم با این نمره چشم معاف میشی )

معافیت هم بستگی به این داره که بخوای جایی استخدام شی یا نه و هدفت از خدمت رفتن چیه. چون بعضیا برا این میرن خدمت که بتونن گذرنامه بگیرن پس کارت پایان خدمت با نعافیت هیچ فرقی براشون نداره.

اگه آشنای اونجوری داری که بتونه کدت رو تغییر بده پس حتما میتونه کاری کنه که جای خوب خدمت کنی .

بین ارتش و ناجا هم 100% ارتش و مخصوصا اینکه آموزشیت 01 باشه.

بازم همش به خودت بستگی داره. ( اونایی که الان درحال خدمتن میگن که معاف شو )

بسیار سپاسگذارم دوست عزیز
    من اگه بخوام برای معافیت اقدام کنم باید تاریخ اعزامم رو به تعویق بندارم، و بعد از اون کمسیون پزشکی و 2 ماه تاخیر . به همین دلیل میخوام برم پیش یه چشم پزشک درجه ی چشمام رو تشخیص بده و بعد از اون اقدام کنم
    فقط نمیدونم درجه ی چشمی که یک چشم پزشک عادی تعیین میکنه با درجه ای که پزشکهای معتمد نظام وظیفه تعیین میکنن یکیه یا اونا سخت گیری بیشتری به خرج میدن؟
    درجه ی چشم برای معافیت با مدرک لیسانس باید 10 به بالا باشه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

خبر سال قبله ولی...

این متن صریح قانون جمهوری اسلامی ایران است که می خوانید :

قانون عدم ممنوعیت استخدام دارندگان معافیت پزشکی
    ‌ماده واحده - استخدام افراد دارای معافیت پزشکی درصورتیکه واجد شرایط مورد احتیاج دستگاه مربوطه باشند بلامانع است.
    ‌تبصره - کلیه وزارتخانه‌ها ، مؤسسات و شرکتهای دولتی، بانکها، شهرداریها و سازمانها و موسساتی که شمول قانون بر آنها مستلزم ذکر نام است‌موظفند مواردی را که مانع استخدام می‌باشد قبلا اعلام نمایند.
    ‌تاریخ تصویب 1377.2.23
    ‌تاریخ تایید شورای نگهبان1377.2.30
    به گزارش بانکی دات آی آر، اگرچه قانون به صراحت اعلام کرده که استخدام افرادی که معافیت پزشکی گرفته اند بلا مانع است و فقط در موارد خاص مصادیق شرایطی که مانع استخدام است باید اعلام شود اما هر روز شاهد درج آگهی های استخدامی مراکز دولتی، نیمه دولتی، بانک ها و مراکز خصوصی هستیم که اعلام می کنند :«الزامی است که متقاضیان، کارت پایان خدمت یا معافیت غیر پزشکی داشته باشند»
    این به آن معناست که این افراد از حق طبیعی شان برای استخدام محروم خواهند بود و گزینه های بالقوه استخدامشان به طرز چشم گیری کاهش خواهد یافت.
    این درحالیست که برابری یکی از اصول قانون اساسی کشور است و همه جوانان این سرزمین حق دارند شرایط اشتغالشان از سوی دولت مردان فراهم شود. امری که متاسفانه نادیده گرفته می شود.
    گرچه باید پذیرفت که برخی مشاغل نیاز به توانایی فیزیکی دارد و طبیعی است که صاحب آن شغل باید از سلامت جسمی لازم برای انجام آن حرفه برخوردار باشد، اما حتی در همین حالت هم، کارفرما نباید دارندگان معافیت پزشکی را از تصاحب آن شغل محروم کند.

مثلا فرض کنید که شغلی نیاز به توانایی جسمی دارد، در این حالت کارفرما می تواند در آگهی استخدام قید کند که از پذیرفته شدگان، مصاحبه عملی به عمل خواهد آمد و یا در آگهی استخدام عنوان کند که این کار نیاز به توانایی جسمی دارد تا به طور خودکار، بخشی از آمار متقاضیان آن موقعیت شغلی کاسته شود، اما این که کارفرما، همه دارندگان معافیت های پزشکی را از تصاحب آن شغل محروم کند، با معیار عقل و قانون همخوانی ندارد، زیرا احتمال دارد مثلا فردی با توجه به نابینایی یک چشم، از انجام خدمت سربازی معاف شده باشد، اما برای کار در یک بانک، بسیار توانمند و موفق باشد.

اشتغال با کارت معافیت پزشکی ممنوع!

«الزامی است که متقاضیان، کارت پایان خدمت یا معافیت غیر پزشکی داشته باشند» این جمله‌ای است که شاید شما هم بارها در آگهی‌های استخدام دیده باشید؛ طوری که همین هفته قبل هم یکی از بانک‌های کشور، مشابه همین آگهی استخدام را منتشر کرد.

فرق هم نمی کند که استخدام دولتی باشد یا غیردولتی، کافی است که شما کارت معافیت پزشکی داشته باشید، در آن صورت، داشتن همین کارت باعث می شود فرصت های شغلی زیادی را از دست بدهید.در این که محروم کردن دارندگان معافیت های پزشکی از مجموعه استخدام ها، عملی غیرقانونی است شکی وجود ندارد؛ اما برای سالیان سال است که این تبعیض ناروا در حق این گروه از شهروندان اعمال می شود؛ شهروندانی که در یک فرآیند کاملا قانونی، کارت معافیت پزشکی گرفته اند، اما در آگهی های استخدام به آنها به دید یک فرد ناتوان نگاه می شود. گرچه باید پذیرفت که برخی مشاغل نیاز به توانایی فیزیکی دارد و طبیعی است که صاحب آن شغل باید از سلامت جسمی لازم برای انجام آن حرفه برخوردار باشد، اما حتی در همین حالت هم، کارفرما نباید دارندگان معافیت پزشکی را از تصاحب آن شغل محروم کند.

مثلا فرض کنید که شغلی نیاز به توانایی جسمی دارد، در این حالت کارفرما می تواند در آگهی استخدام قید کند که از پذیرفته شدگان، مصاحبه عملی به عمل خواهد آمد و یا در آگهی استخدام عنوان کند که این کار نیاز به توانایی جسمی دارد تا به طور خودکار، بخشی از آمار متقاضیان آن موقعیت شغلی کاسته شود، اما این که کارفرما، همه دارندگان معافیت های پزشکی را از تصاحب آن شغل محروم کند، با معیار عقل و قانون همخوانی ندارد، زیرا احتمال دارد مثلا فردی با توجه به نابینایی یک چشم، از انجام خدمت سربازی معاف شده باشد، اما برای کار در یک بانک، بسیار توانمند و موفق باشد.

9. این کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مشاور خدمت سربازی
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

1.داخل برگ سفید زده ساعت 6 ستاد فرماندهی کل سپاه باشم باید مستقیم برم اونجا یا قبلش نظام وظیف باشم؟
    3.ستاد فرماندهی کل سپاه نیروی زمینی حساب می شه؟چون بهم گفتن اگر جز نیری زمینی باشه باید علاوه بر گواهی تکمیلی که دارم یه برگ دیگم ببرم
    ببخشید زیاد شد
    1-در برگ سفید هر جا زده باید همونجا باشی
    وگرنه غایب حساب میشی

2- کفایت؟
    هرچی که هست، باید کچل باشی، حتی توی برگ سفید هم مینویسه اینو

3- اره

4- ؟؟؟

11. این کاربر از meysam1321 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

ببینید اینها چقدر با سرباز رئوف هستن...

طبق قانون با سربازان رفتار می شود

احمدی مقدم در پاسخ به سوال مهر که از ا و پرسیده بود ا گر سربازان ربوده شده به کشور باز گردند از خدمت سربازی معاف می شوند گفت: وقتی آنها وارد کشور طبق قانون با آنها رفتار می شود اگرچه در مورد مدت اسارت و تاثیر آن روی کاهش سربازی قوانینی را داریم اما نمی توانم خلاف مقررات قولی را در مورد آنها بدهم که نشود آنها را اجرایی کرد.
    به خاطر سهل انگاری در امورات محوله دادسرای نظامی نرن خوبه!

========================================
    ببخشید زیاد شد
    اگه تحصیلات دانشگاهی داری، نیازی نیست کچل کنی، متعارف باشه کافیه.
    برو همون جایی که نوشتن.
    Last edited by ice_man_sh; 06-04-2014 at 18:58.

13. 2 کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز omidshsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    شهر شیراز

پيش فرض

سلام دوستان
    من مدرک کارشناسی شیمی دارم و در تاریخ 20/10/92 فارغ التحصیل شدم.و همچنین مجرد
    درجه ی چشمام با احتساب استیگمات 9.5 هستش(مربوط به پاییز سال پیش) ،و هر سال تقریبا 1 تا 2 درجه ضعیف تر میشن، منتها چون به تدریس علاقه داشتم بهمن ماه دفترچه فرستادم و در آموزش پرورش برای سرباز معلمی ثبت نام کردم اما چون ظرفیت هاشون 1/3 شده بود و امتیاز منم کم بود نهایتا رد شدم
    دیروزم برگه اعزامم امد، تاریخ اعزام اول اردیبهشت و کد نیروی انتظامی مرکز آموزش جهرم خورده!! اما میتونم کد رو ​​به 01 ارتش(آموزشی تهران) تغییر بدم.
    با توچه با این توضیحات میخواستم بدونم میتونم از سربازی معاف بشم یا نه؟ اگه آره به چه صورت؟ و اگه نه بین ارتش و نیرو انتظامی کدوم بهتره؟
    و اینکه اصلا معافیت پزشکی خوبه یا بد؟؟!!!؟

واقعا موندم چیکار کنم؟
    ممنون میشم از راهنماییتون
    منم نیروی انتظامی جهرم افتادم
    دوستان کس دیگه ای هست اعزامی 1 اردیبهشت نیروی انتظامی جهرم باشه؟؟؟؟؟
    کسایی که قبلا اونجا بودن هم لطفن نظر بدن که چطور بوده

مشاور خدمت سربازی
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

اگه تحصیلات دانشگاهی داری، نیازی نیست کچل کنی، متعارف باشه کافیه.
    برو همون جایی که نوشتن.
    چه ربطی به تحصیلات دانشگاهی داره؟
    طبق قانون در 8 هفته آموزشی موی سر با نمره 4
    و بعد از آموزشی، بالای سر 16، بغل ها با نمره 8
    دیپلم و فوق دیپلم نداره

16. 6 کاربر از meysam1321 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •