اگه تا 9.1 استفاده کنین بله
با احترام
تیم مدیریت انجمن
اگه تا 9.1 استفاده کنین بله
اون موقع میشه دو ماه و نیم اخه اقای نماینده میشه یکم درست توضیح بدین من الان از 7.20 استفاده کردم که قبض از 7.1 تا 9.1 دو ماهه صادر میشه اگه 9.1 رو حساب کنن که میشه سه ماه اونوقت درسته یا نه
Last edited by mahdi1323; 26-10-2014 at 09:26.
من نمیدونم شما چطور حساب میکنین. اما از روزی که ثبت نام کردین تا 9.1 میاد رو قبضتون و بعد 9.1 تا 11.1 میاد رو اون یکی قبضتون و ...
ببخشید مهر و ابان میاد رو قبض دیگه درسته اذر دی رو یک قبض دیگه میاد درسته چون پرسیدم اینجوری گفتن
بله همینطوره
مهر و ابان پس تو اذر میاد اذر و دی هم تو بهمن درسته
سلام
استاد من چک کردم داون استریم منو آوردن روی 1605 این میشه حدود یک و نیم مگ ولی قبلا روی 20 مگ بود حالا میشه بگین دلیلش چی میتونه باشه ؟
آیا اشکال از خط منه و یا خودشون محدود کردن و اگر مخابرات محدود کرده می تونم شکایت کنم و درست کنن ؟ من سیم کشی رو دس نزدم همونه ولی از این ماه که شارژ کردم اینطور شده .
یعنی شما قبلا با 2 مگ دانلود می کردین ؟ فکر نکنم اینطور باشه خط دوستم رو 18 مگابیت سینک شده ولی سرعت دانلودش همون 1.2-1.3 مگابایت هست
ADSL Showtime 6741 / 508
سلام من نمیدونم چرا نویز خط من انقدر بالاست انواع روش ها رو برای کم کردن نویز انجام دادم اثر نکرده نمیدونم چیکار کنم فاصله زیادی هم از علامه نداریم چرا اینجوری شده نمیدونم البته با ما الان در خیبان اخونی میشینیم که فاصله زیادی هم با مرکز علامه نداره چرا اینجوری هست نمیدونم تمام خطای این منطقه اینجوری به درد نخور هستن تا یک بارون میاد تلفتن خش خش میکنه میترسم خط جدید بگیرم اونم از این بدتر باشه
SNR margin Upstream : 23.9 db Line Attenuation Upstream : 28.8 db SNR margin Downstream : 6.0 db Line Attenuation Downstream : 40.5 db
دوست عزیز من منظورم داون استریم بود ولی من دانلود تا یک و نیم مگ رو هم داشتم ولی الان اومده روی 250 کیلو دنبال علتش میگردم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)