تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 2120 از 3745 اولاول ... 1120162020202070211021162117211821192120212121222123212421302170222026203120 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,191 به 21,200 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    BnD

پيش فرض

من همیشه تو ساعات رایگان دانلود دارم.
    آدرس سایتی که ازش با سرعت 1 دانلود می کنم رو تو pm میفرستم.
    ممنون رفیق. امتحانش کردم ولی اینم از 250 بالا نرفت. به قول دوستان با همون نرم افزار اکانت هارو محدود میکنن و ربطی به سرور خاصی نداره. مال شما هم از زیر دستشون در رفته انگار... خوب استفاده کن که میبینی چند روز دیگه اونم محدود شد!! ))

پروفشنال VahidDG2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    CAPCOM

پيش فرض

ممنون رفیق. امتحانش کردم ولی اینم از 250 بالا نرفت. به قول دوستان با همون نرم افزار اکانت هارو محدود میکنن و ربطی به سرور خاصی نداره. مال شما هم از زیر دستشون در رفته انگار... خوب استفاده کن که میبینی چند روز دیگه اونم محدود شد!! ))
    همه ی اینا یه طرف این بزه تو پنل آسیاتک یه طرف

حیوونی خیلی نازه میخواستم تخلیه کنم اینو دیدم دلم نیومد برم

3. این کاربر از VahidDG2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوستان من یک هارد خریدم روش دو ماه اینترنت رایگان آسیاتک ( ظاهرا با سه گیگ حجم) داره. آیا اینجا کسی تمایل به استفاده از این بن داره. توی مرکز ما اساسا آسیاتک سرویس نداره. توضیحاتشم اینه
    بن تخفیف آسیاتک روی محصولات ADATA

آسیاتک رتبه یک در ارایه خدمات اینترنت پرسرعت ای دی اس ال با همکاری آونگ دو ماه سرویس اینترنتی رایگان با سرعت 4 مگابیت بر ثانیه به خریداران هاردیسک‌های اکسترنال، هاردیسک های SSD، RAM و کلیه محصولات حافظه ای با برند ADATA ارایه می کند. به گزارش روابط عمومی شرکت انتقال داده های آسیاتک، تمامی خریداران تجهیزات آونگ ( با برند تجاری ADATA) از این پس می توانند با استفاده از بن کارت های تخفیف که روی محصول خریداری شده شرکت آونگ نصب شده از سرویس اینترنتی رایگان به مدت دو ماه با سرعت 4 مگا بیت بر ثانیه و حجم ترافیک 3 گیگابایت اینترنت پرسرعت
    +2 ADSLآسیاتک بهره مند شوند. لازم به ذکر است، این کارت قابلیت استفاده در کلیه نقاط تحت پوشش ذکر شده در وب سایت آسیاتک را دارد و فقط برای بهره‌گیری از خدمات +2ADSL آسیاتک در ثبت نام اولیه قابل استفاده می باشد. همچنین خریداران تنها برای یک شماره تلفن امکان استفاده از یک کارت پین کد تخفیف را دارند. بنابر این گزارش، با توجه به وجود برخی محدودیت ها در پوشش مراکز مخابراتی برای تعدادی از خریداران و عدم امکان بهره گیری از بن کارت ها، دارنده کارت فقط در صورت مخدوش نشدن کارت و قبل از ثبت آن در سامانه امور مشترکین آسیاتک می تواند آن را به فرد دیگری منتقل کند.
    اگر متقاضی داشت پخ بده با هر قیمت مقرون به صرفه ای واگذار می کنم.
    اول ثبت نام کنید بعدا هم پرداخت کنید موردی نداره. قیمت پیشنهادی خودم 5 هزار تومن

داره خودمونی میشه shakerfar_yahoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

دوست عزیز مشکلی نیست. الان چند وقته که سرعت در بازه رایگان برای سرویس ۱ مگ نهایت ۸۰-۸۵ و برای ۲ مگ نهایت ۱۱۰-۱۲۰ هست

Sent from Nexus 7 via Tapatalk
    دعا کن روزانت همون 10 مگ مونده منم همین سرویس و گرفتم اما سرعت روزانم و ببین با نرم افزار رو 2مگ قفل کردن... دان استریم رو 10مگ هست اما با نرم افزار و باتوجه به سرویس محدود میکنن...

دوستان من تایم رایگان با سرعت بالا نیاز دارم
    آسیا تک که 10 مگاش خیلی گرونه و بازه رایگان نداره به نظرتون شاتل بهتره یا های وب

پروفشنال VahidDG2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    CAPCOM

پيش فرض

آسیا تک که 10 مگاش خیلی گرونه و بازه رایگان نداره به نظرتون شاتل بهتره یا های وب
    یکی از دوستای من شاتل داشت بطور مثال بعد از 30گیگ محدود شد ولی تو تاپیک شاتل بودن که بعد از 50 تا 80 گیگ محدود شدن با این حال خودم زیاد نظری ندارم نسبت به شاتل

اما فن آوا میگن نا محدوداش و محدود نمیکنه سرویسای دیگشم که دانلود رایگان شبانه داره خودم روی فن آوا یه ذره نظرم هست....

های وب هم تعریفش و میکنن....

در کل تمام این سرویس دهنده ها واقعا مثل تخم مرغ شانسی میمونن معلوم نیست خوب در بیاد یا بد....

7. این کاربر از VahidDG2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال xaxi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Hotel California

پيش فرض

سرعت 512 نامحدود چطوریاس؟

هنوز بعد از یه چند گیگی که دانلود کنیم دوباره سرعت میشه 20 - 30؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

دویت عزیز اول تحقیق بکنید که هرکدام در مرکز تلفن شما وصعیتشون چجوریه! این مهمتره چون در هر مرکز امکانات و پهنای باندشون متفاوته و در نتیجه کیفیت سرویس دهی هم متفاوت! دقیقا به همین علت هست که انتخاب سرویس دهنده بدون این اطلاعات شانسی هست!

Sent from my MT15a-Hallon via Tapatalk

10. این کاربر از mrm2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه shakerfar_yahoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

دویت عزیز اول تحقیق بکنید که هرکدام در مرکز تلفن شما وصعیتشون چجوریه! این مهمتره چون در هر مرکز امکانات و پهنای باندشون متفاوته و در نتیجه کیفیت سرویس دهی هم متفاوت! دقیقا به همین علت هست که انتخاب سرویس دهنده بدون این اطلاعات شانسی هست!

Sent from my MT15a-Hallon via Tapatalk
    بهترینش شاتل ولی چون بازه رایگانشو محدود میکنند خوب نیست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

سال نو همه مبارک
    دوستان با ورود به باشگاه مشتریان تا 15 ام از اسیاتک عیدی بگیرین

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

چطوری؟ باشگاه مشتری چیه؟

14. این کاربر از ShadowDragon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •