ممنون رفیق. امتحانش کردم ولی اینم از 250 بالا نرفت. به قول دوستان با همون نرم افزار اکانت هارو محدود میکنن و ربطی به سرور خاصی نداره. مال شما هم از زیر دستشون در رفته انگار... خوب استفاده کن که میبینی چند روز دیگه اونم محدود شد!!))
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
ممنون رفیق. امتحانش کردم ولی اینم از 250 بالا نرفت. به قول دوستان با همون نرم افزار اکانت هارو محدود میکنن و ربطی به سرور خاصی نداره. مال شما هم از زیر دستشون در رفته انگار... خوب استفاده کن که میبینی چند روز دیگه اونم محدود شد!!))
همه ی اینا یه طرف این بزه تو پنل آسیاتک یه طرف
حیوونی خیلی نازه میخواستم تخلیه کنم اینو دیدم دلم نیومد برم![]()
دوستان من یک هارد خریدم روش دو ماه اینترنت رایگان آسیاتک ( ظاهرا با سه گیگ حجم) داره. آیا اینجا کسی تمایل به استفاده از این بن داره. توی مرکز ما اساسا آسیاتک سرویس نداره. توضیحاتشم اینه
بن تخفیف آسیاتک روی محصولات ADATA
آسیاتک رتبه یک در ارایه خدمات اینترنت پرسرعت ای دی اس ال با همکاری آونگ دو ماه سرویس اینترنتی رایگان با سرعت 4 مگابیت بر ثانیه به خریداران هاردیسکهای اکسترنال، هاردیسک های SSD، RAM و کلیه محصولات حافظه ای با برند ADATA ارایه می کند. به گزارش روابط عمومی شرکت انتقال داده های آسیاتک، تمامی خریداران تجهیزات آونگ ( با برند تجاری ADATA) از این پس می توانند با استفاده از بن کارت های تخفیف که روی محصول خریداری شده شرکت آونگ نصب شده از سرویس اینترنتی رایگان به مدت دو ماه با سرعت 4 مگا بیت بر ثانیه و حجم ترافیک 3 گیگابایت اینترنت پرسرعت
+2 ADSLآسیاتک بهره مند شوند. لازم به ذکر است، این کارت قابلیت استفاده در کلیه نقاط تحت پوشش ذکر شده در وب سایت آسیاتک را دارد و فقط برای بهرهگیری از خدمات +2ADSL آسیاتک در ثبت نام اولیه قابل استفاده می باشد. همچنین خریداران تنها برای یک شماره تلفن امکان استفاده از یک کارت پین کد تخفیف را دارند. بنابر این گزارش، با توجه به وجود برخی محدودیت ها در پوشش مراکز مخابراتی برای تعدادی از خریداران و عدم امکان بهره گیری از بن کارت ها، دارنده کارت فقط در صورت مخدوش نشدن کارت و قبل از ثبت آن در سامانه امور مشترکین آسیاتک می تواند آن را به فرد دیگری منتقل کند.
اگر متقاضی داشت پخ بده با هر قیمت مقرون به صرفه ای واگذار می کنم.
اول ثبت نام کنید بعدا هم پرداخت کنید موردی نداره. قیمت پیشنهادی خودم 5 هزار تومن
دوستان من تایم رایگان با سرعت بالا نیاز دارم
آسیا تک که 10 مگاش خیلی گرونه و بازه رایگان نداره به نظرتون شاتل بهتره یا های وب
یکی از دوستای من شاتل داشت بطور مثال بعد از 30گیگ محدود شد ولی تو تاپیک شاتل بودن که بعد از 50 تا 80 گیگ محدود شدن با این حال خودم زیاد نظری ندارم نسبت به شاتل
اما فن آوا میگن نا محدوداش و محدود نمیکنه سرویسای دیگشم که دانلود رایگان شبانه داره خودم روی فن آوا یه ذره نظرم هست....
های وب هم تعریفش و میکنن....
در کل تمام این سرویس دهنده ها واقعا مثل تخم مرغ شانسی میمونن معلوم نیست خوب در بیاد یا بد....![]()
سرعت 512 نامحدود چطوریاس؟
هنوز بعد از یه چند گیگی که دانلود کنیم دوباره سرعت میشه 20 - 30؟
دویت عزیز اول تحقیق بکنید که هرکدام در مرکز تلفن شما وصعیتشون چجوریه! این مهمتره چون در هر مرکز امکانات و پهنای باندشون متفاوته و در نتیجه کیفیت سرویس دهی هم متفاوت! دقیقا به همین علت هست که انتخاب سرویس دهنده بدون این اطلاعات شانسی هست!
Sent from my MT15a-Hallon via Tapatalk
بهترینش شاتل ولی چون بازه رایگانشو محدود میکنند خوب نیست
سال نو همه مبارک
دوستان با ورود به باشگاه مشتریان تا 15 ام از اسیاتک عیدی بگیرین
چطوری؟ باشگاه مشتری چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)