تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2120 از 3195 اولاول ... 1120162020202070211021162117211821192120212121222123212421302170222026203120 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,191 به 21,200 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

پروفشنال alireza_sun72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    یه زمان اسمش ایران زمین بود...

پيش فرض

بچه ها من یه خبر خیلی وقت پیشا خوندم مبتنی بر اینکه xbox 760 می خواد توسط ماکروسافت در اواخر سال 2012 وارد بازار بشه آیا درسته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    دوست عزیز قصد بی احترامی به شما رو ندارم ولی خیلی مسخرس! 360*2=720 ؟؟؟؟
    تازه شما نوشتی 760!

آخر فروم باز HORROR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    هیچ جا

پيش فرض

بچه ها من یه خبر خیلی وقت پیشا خوندم مبتنی بر اینکه xbox 760 می خواد توسط ماکروسافت در اواخر سال 2012 وارد بازار بشه آیا درسته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    ظاهرا microsoft میخواد به خاطر ویندوز 7 شماره اول اینو 7 کنه

3. این کاربر از HORROR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

نه بابا این حرفا چیه. فلسفه ی عدد 360 خیلی فراتر از جمع و تفریق کردنه.
    اسم Xbox 360 هیچ وقت عوض نمیشه. فقط امکان داره چیزی بهش اضافه بشه. مثل اسلیم یا الیت یا هرچیز دیگه ای!!

5. این کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پس این همه مدت سر کار بودم....

!!!!!!اصلا از کجا معلوم شاید خودم شایعه رو پخش کردم و خودم خبر ندارم!!!!!!!

پروفشنال AC_POP's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

این که میگن اسلیم هنوز کامل ه ک نشده قضیه ش چیه ؟
    فکر کنم یکی از کاربران توی همین تاپیک بهم گفت که بازی روی هارد اسلیم نصب نمیشه . این موضوع واقعیت داره ؟
    Last edited by AC_POP; 30-01-2011 at 23:36.

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

این که میگن اسلیم هنوز کامل ه ک نشده قضیه ش چیه ؟
    فکر کنم یکی از کاربران توی همین تاپیک بهم گفت که بازی روی هارد اسلیم نصب نمیشه . این موضوع واقعیت داره ؟
    یعنی اینکه دستگاه اسلیم برای کپی خور شدن درایوش کمپلت عوض میشه راهی نیست که درایو فابریک روی دستگاه کپی خور بشه برای کپی خور کردنش بورد درایو های کپی خور شده رو میندازن روش و این زیاد جالب نیست بخصوص که هیچ تضمینی برای اجرای بازی های آینده وجود نداره برای این روش
    من که نشنیدم چنین چیزی ولی همچین بعید هم نیست که مایکی فکری کرده باشه مبنی بر اینکه بازی هایی که روی هارد ریخته میشه فقط از روی درایو اصلی خونده بشه واسه مایکی کار سختی نمی تونه باشه!

9. 2 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

ببین عزیزم وقتی میگن 360 منظور 360 درجه هست - یعنی شما بینهایت انتخاب داری - حالا ما 720 درجه داریم ؟
    پس چرته . بشنو و باور نکن .

11. این کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال AC_POP's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

یعنی اینکه دستگاه اسلیم برای کپی خور شدن درایوش کمپلت عوض میشه راهی نیست که درایو فابریک روی دستگاه کپی خور بشه برای کپی خور کردنش بورد درایو های کپی خور شده رو میندازن روش و این زیاد جالب نیست بخصوص که هیچ تضمینی برای اجرای بازی های آینده وجود نداره برای این روش
    من که نشنیدم چنین چیزی ولی همچین بعید هم نیست که مایکی فکری کرده باشه مبنی بر اینکه بازی هایی که روی هارد ریخته میشه فقط از روی درایو اصلی خونده بشه واسه مایکی کار سختی نمی تونه باشه!
    اوکی ممنون از راهنمایی تون.حالا فکر میکنید تا کی کپی خور کامل بشه ؟
    و اون موقع قیمت اسلیم 250 گیگ که الان تقریبا 430 تومن هست اونموقع حداکثر چند میشه ؟
    ممنون دوست عزیز

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما مطمئن باش تا بعد از عید تو ایران خبری از اسلیمی که درست و بدون سخت افزار کپی خور شده باشه نیست !!!!
    الان هم 2 راه هست یا همین اسلیم رو خام بگیری که 380 ، 90 تومنه یا صبر کنی تا اسلیم کپی خور شده شسته رفته بیاد تو بازار که اونو قیمتش رو دیگه خدا میدونه تو این بازار از این هم بالاتر بره یا بیاد پایین !!!!!!! اون چیزی که من دستگیرم شده اینه که کپی خور بشه تا یه مدتی بالا میره بعد راکد میشه و بعد ( شاید تا 1 سال دیگه قیمتش به زیر 380 هم برسه ) پس اگه پول داری یه دونه اسلیم خام بگیر و از بازیهای اوریجینال استفاده کن تا درست و حسابی که کپی خور شد ببر بده ردیفش کنن !!اگر هم صبر حوصلت زیاده که منتظر باشید تا قیمتاش کمی واقعی بشه !!!!! به غیر از اسلیم هم به چیزی فکر نکنید چون تا 1 سال دیگه تنها اسلیمها میمونن و حوضشون !! حالا شاید واسه اسلیم هم بخوان مدلهای دیگه ای بدن اما دوره الیت و آرکید و ... با توقف تولیدشون عملا به سر اومده !!!!!!

14. 4 کاربر از panther99 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال AC_POP's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

شما مطمئن باش تا بعد از عید تو ایران خبری از اسلیمی که درست و بدون سخت افزار کپی خور شده باشه نیست !!!!
    الان هم 2 راه هست یا همین اسلیم رو خام بگیری که 380 ، 90 تومنه یا صبر کنی تا اسلیم کپی خور شده شسته رفته بیاد تو بازار که اونو قیمتش رو دیگه خدا میدونه تو این بازار از این هم بالاتر بره یا بیاد پایین !!!!!!! اون چیزی که من دستگیرم شده اینه که کپی خور بشه تا یه مدتی بالا میره بعد راکد میشه و بعد ( شاید تا 1 سال دیگه قیمتش به زیر 380 هم برسه ) پس اگه پول داری یه دونه اسلیم خام بگیر و از بازیهای اوریجینال استفاده کن تا درست و حسابی که کپی خور شد ببر بده ردیفش کنن !!اگر هم صبر حوصلت زیاده که منتظر باشید تا قیمتاش کمی واقعی بشه !!!!! به غیر از اسلیم هم به چیزی فکر نکنید چون تا 1 سال دیگه تنها اسلیمها میمونن و حوضشون !! حالا شاید واسه اسلیم هم بخوان مدلهای دیگه ای بدن اما دوره الیت و آرکید و ... با توقف تولیدشون عملا به سر اومده !!!!!!
    ممنون دوست عزیز . فقط یه چیزی . اگه من الان به قول شما خام 380 ،390 تومن بگیرم 2 تا مشکل هست :
    اول اینکه چه تضمینی وجود داره که اسلیم 100% کپی خور خواهد شد.
    دوم اینکه من اسلیم خام سفارش بدم الان من توی ارومیه زندگی میکنم من اینجا هم هیشکی از این کارای کپی خور کردن سر در نمیاره.من چجوری باید اون موقع کپی خورش کنم ؟ اگه ممکنه یه راهی هم واسه این بگین . ممنون دوست عزیز

16. این کاربر از AC_POP بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •