دوست عزیز قصد بی احترامی به شما رو ندارم ولی خیلی مسخرس!360*2=720 ؟؟؟؟
تازه شما نوشتی 760!![]()
دوست عزیز قصد بی احترامی به شما رو ندارم ولی خیلی مسخرس!360*2=720 ؟؟؟؟
تازه شما نوشتی 760!![]()
ظاهرا microsoft میخواد به خاطر ویندوز 7 شماره اول اینو 7 کنه![]()
نه بابا این حرفا چیه. فلسفه ی عدد 360 خیلی فراتر از جمع و تفریق کردنه.
اسم Xbox 360 هیچ وقت عوض نمیشه. فقط امکان داره چیزی بهش اضافه بشه. مثل اسلیم یا الیت یا هرچیز دیگه ای!!
پس این همه مدت سر کار بودم....
!!!!!!اصلا از کجا معلوم شاید خودم شایعه رو پخش کردم و خودم خبر ندارم
!!!!!!!
این که میگن اسلیم هنوز کامل ه ک نشده قضیه ش چیه ؟
فکر کنم یکی از کاربران توی همین تاپیک بهم گفت که بازی روی هارد اسلیم نصب نمیشه . این موضوع واقعیت داره ؟
Last edited by AC_POP; 30-01-2011 at 23:36.
یعنی اینکه دستگاه اسلیم برای کپی خور شدن درایوش کمپلت عوض میشه راهی نیست که درایو فابریک روی دستگاه کپی خور بشه برای کپی خور کردنش بورد درایو های کپی خور شده رو میندازن روش و این زیاد جالب نیست بخصوص که هیچ تضمینی برای اجرای بازی های آینده وجود نداره برای این روش
من که نشنیدم چنین چیزی ولی همچین بعید هم نیست که مایکی فکری کرده باشه مبنی بر اینکه بازی هایی که روی هارد ریخته میشه فقط از روی درایو اصلی خونده بشه واسه مایکی کار سختی نمی تونه باشه!
ببین عزیزم وقتی میگن 360 منظور 360 درجه هست - یعنی شما بینهایت انتخاب داری - حالا ما 720 درجه داریم ؟
پس چرته . بشنو و باور نکن .
اوکی ممنون از راهنمایی تون.حالا فکر میکنید تا کی کپی خور کامل بشه ؟
و اون موقع قیمت اسلیم 250 گیگ که الان تقریبا 430 تومن هست اونموقع حداکثر چند میشه ؟
ممنون دوست عزیز![]()
شما مطمئن باش تا بعد از عید تو ایران خبری از اسلیمی که درست و بدون سخت افزار کپی خور شده باشه نیست !!!!
الان هم 2 راه هست یا همین اسلیم رو خام بگیری که 380 ، 90 تومنه یا صبر کنی تا اسلیم کپی خور شده شسته رفته بیاد تو بازار که اونو قیمتش رو دیگه خدا میدونه تو این بازار از این هم بالاتر بره یا بیاد پایین !!!!!!! اون چیزی که من دستگیرم شده اینه که کپی خور بشه تا یه مدتی بالا میره بعد راکد میشه و بعد ( شاید تا 1 سال دیگه قیمتش به زیر 380 هم برسه ) پس اگه پول داری یه دونه اسلیم خام بگیر و از بازیهای اوریجینال استفاده کن تا درست و حسابی که کپی خور شد ببر بده ردیفش کنن !!اگر هم صبر حوصلت زیاده که منتظر باشید تا قیمتاش کمی واقعی بشه !!!!! به غیر از اسلیم هم به چیزی فکر نکنید چون تا 1 سال دیگه تنها اسلیمها میمونن و حوضشون !!حالا شاید واسه اسلیم هم بخوان مدلهای دیگه ای بدن اما دوره الیت و آرکید و ... با توقف تولیدشون عملا به سر اومده !!!!!!
ممنون دوست عزیز . فقط یه چیزی . اگه من الان به قول شما خام 380 ،390 تومن بگیرم 2 تا مشکل هست :
اول اینکه چه تضمینی وجود داره که اسلیم 100% کپی خور خواهد شد.
دوم اینکه من اسلیم خام سفارش بدم الان من توی ارومیه زندگی میکنم من اینجا هم هیشکی از این کارای کپی خور کردن سر در نمیاره.من چجوری باید اون موقع کپی خورش کنم ؟ اگه ممکنه یه راهی هم واسه این بگین . ممنون دوست عزیز![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)