ارکال لینک اون پچ که تو 10 صفحه پیش دادی 2 مگ بیشتر نیست
عاليه خيلي بدردم خورد
خوبه ولي سطحش پايينه
زياد جالب نيست
درپيت ترين تاپيك P30world همينه
ارکال لینک اون پچ که تو 10 صفحه پیش دادی 2 مگ بیشتر نیست
دست شما درد نکنه دیگه!!!بابا ما دیگه اونقدر ها هم شوت نیستیم به خدا!راستی Sv_Cheats 1 زدی قبلش ؟
نه داداش من!میزان پاشیده شدن خون مثل قبل هستش!!!!
سلام
اون دوستی که رمز خون پاشیدن رو می خواست اینه gl_spriteblend 0
در ضمن به غیر از demo وقتی کمپ یکی رو تو بازی می زنی خیلی حال می ده یعنی و قتی طرف رو از پشت در می زنی وقتی خون می پاشه می فهمی که اونجا بوده
راستی کسی اون شیشه ای کردن مپ رو بلد نبود ؟
آقایون و خانومها به سوال منم رسیدگی کنید.
در ضمن یه سوال دیگه. توی کانتر 1.6 وقتی نشونه رو به سمت یه نفر می گیرم، به جای اینکه نام و health اون زیر نشونه نوشته بشه، گوشه سمت چپ و پایین مانیتور می نویسه. باید چکار کرد؟
رمزی هست که بشه اسنایپ نشونه دار بشه و نیاز به زوم نداشته باشه
دوست من توی اون مراحل ( مراحلی که داستانی نیست ) این رمز ها کار نمیکنه .آره من درست میزنم. مثلا در مرحله de_dust اول sv_cheats 1 بعد restart بعد god یا fly را میزنم ولی کدهای تقلب کار نمیکنند
فقط Impulse 101 کار میکنه .
نه دوست من . مگه من گفتم شما شوت هستی ؟ آدم معمولا از این خطاها میکنه . شاید هم یادت رفته باشه .دست شما درد نکنه دیگه!!!بابا ما دیگه اونقدر ها هم شوت نیستیم به خدا!
نه داداش من!میزان پاشیده شدن خون مثل قبل هستش!!!!
اون فقط با برنامه ی چیت انجام میشه . میتونی همه جا رو ببینی .سلام
اون دوستی که رمز خون پاشیدن رو می خواست اینه gl_spriteblend 0
در ضمن به غیر از demo وقتی کمپ یکی رو تو بازی می زنی خیلی حال می ده یعنی و قتی طرف رو از پشت در می زنی وقتی خون می پاشه می فهمی که اونجا بوده
راستی کسی اون شیشه ای کردن مپ رو بلد نبود ؟
این برای بار سوم که چنین رمزی وجود نداره !رمزی هست که بشه اسنایپ نشونه دار بشه و نیاز به زوم نداشته باشه
خوب اگه شما میخوای زوم نکنی دیگه چرا اسنایپ ورمیداری؟؟؟؟؟؟رمزی هست که بشه اسنایپ نشونه دار بشه و نیاز به زوم نداشته باشه
قربان شما،راستی شما تو چه ورژنی از این کد استفاده کردید؟؟؟نه دوست من . مگه من گفتم شما شوت هستی ؟ آدم معمولا از این خطاها میکنه . شاید هم یادت رفته باشه .
موفق باشید
دوست عزیز باید بری تو آپشن بازی و گزینه ی multiplayer رو بزنی اونجا یه گزینه داره که فکر کنم نوشته center name player اون تیک رو اگه بزنی اسم ها رو وسط می نویسه
در ضمن دوستان به نظرتون گیم نت PGN چرا user راه نمی ده
سلام
میبخشید که من ناواردم (ناشی)اما این لینک ها بعد از دانلود کار نمی کنند.
در ضمن
کسی میتونه داخل edit داس فایلی بنویسه (رمزا رو )که داخل بازی بشه اجرا کرد
رمز rpg اگه دارید بزارید چون من خودم دیدیمبا همن چشام
Last edited by without_all; 24-07-2007 at 20:33.
ببخشید میخواستم ببینم رمزی هست که دیوارها را نامریی کند (از پشت دیوار بشه افراد را دید)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)