یعنی برای دسکتاپ زیاد خوب نیست؟ خوب، پس سوزه چطوره؟ من لایوش رو دارم. میخوام امروز امتحان بکنم. تا حالا حوصله ریستارت رو نداشتم! :d
یعنی برای دسکتاپ زیاد خوب نیست؟ خوب، پس سوزه چطوره؟ من لایوش رو دارم. میخوام امروز امتحان بکنم. تا حالا حوصله ریستارت رو نداشتم! :d
راستش نمی دونم چون لینوکس اون قدر انعطاف پذیره که هر کاری توش می شه کرد.یعنی برای دسکتاپ زیاد خوب نیست؟
متاسفانه از سوزه اطلاعات زیادی ندارمسوزه چطوره؟
چرا از ویژوال باکس استفاده نمی کنی؟من لایوش رو دارم. میخوام امروز امتحان بکنم. تا حالا حوصله ریستارت رو نداشتم!
فکر کنم ویژوال باکس نیست، virtual box هست. ولی من کلا از این زیاد خوشم نمیاد. یه بار نصب کردم، بعد از یه مدت، هر از گاهی کامپیوتر یهو خاموش میشد! بعد حذفش کردم، درست شد!
درسته!فکر کنم ویژوال باکس نیست، virtual box هست.
من که روش 7 و جنتو نصب کردم و کلی iso رو باهاش امتحان کردم مشکلی پیش نیومدهبعد از یه مدت، هر از گاهی کامپیوتر یهو خاموش میشد!
خوب! این اوپن سوزه، برپایه چیزی مثل ردهت یا دبین نیست؟ در ضمن، اگه بشه حدود ده تا از توزیع هایی که برپایه دبین هستن بنویسین. چون من به این نتیجه رسیدم که بهتره برپایه دبین باشن، ولی اوبونتو و مینت رو زیاد خوشم نمیاد. در واقع به نظرم بهترینش همین دبینه، ولی کی میخواد 15 تومنم بهش بده؟ :d کاش یه نسخهای داشت که مجبور نمیشدم اینهمه رو بخرم یا دانلود کنم!
اینجا رو ببینید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای استفاده از دیبان لازم نیست همه dvd هاش رو داشته باشید اگه dvd اول یا حتی cd اول رو هم داشته باشید کافیه.
من مبتدی ام
برای نصب این alsa-driver یه دستور نیست توی ترمینال بزنم؟
این دستورات رو وارد کنید
sudo apt-get install alsa-base
sudo apt-get install alsa-firmware-loaders
اگه واقعا دنبال سرعت هستید بهتون Arch Linux رو پیشنهاد میکنم. این توزیع حجم اولیش ۳۰۰مگ هست و هیچ دسکتاپی نداره.
در وافع، همهچی رو خودتون باید نصب کنید. یعنی هرچی که نیاز دارید نصب میکنید و این یعنی چیز اضافی ندارید و این یعنی سرعت!
البته این لینوکس یه ویکی فوقالعاده داره که واقعا کامل هست و تو هر جایی به درد میخوره.
یه سری توزیع هم هستن که برپایهی آرچ هستن. اونا هم خوبن(اسمی یادم نیست)
من خودمم بهش فکر میکنم. چیزایی که ساده هستن، مثل اینکه بهترن. مثل FreeBSD. ولی در عوض کمی سخت ترن. کلا یکی از بزرگترین مشکلام توی لینوکس اینه که تا حالا نتونستم برنامهای رو کامپایل کنم! اگه بگین این آرچ، چه فرمتهایی از بسته ها رو پشتیبانی میکنه، خیلی خوب میشه. چون انگار حالا حالا ها من قرار نیست چیزی رو کامپایل بکنم!
در ضمن، به جای apt-get یا yum چیزی هست توی آرچ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)