تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 212 از 400 اولاول ... 112162202208209210211212213214215216222262312 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,111 به 2,120 از 3997

نام تاپيک: نقد و بررسی مودم جدید TF-i60 (4.5G) ایرانسل

داره خودمونی میشه ormax1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سطر اول یا دوم آیسی هارو در گوگل سرچ کنید و دیتا شیت اونارو بدست بیارید و بخونید ( فایل PDF ) بعد نیاز به هیتر و پروگرامر اون آیسی دارید. من این امکانات رو دارم. البته این مودم چیپهاش از نوع فوق ظریفه و کمی مشکله. مثلا مودم های ADSL راحت بارها فلش کردم و آنبریک کردم. ولی این مودم آیسی فلشش چندان رایج نیست. شاید هم اطلاعات من کمه. ولی برام جالبه. شما خیلی پیگیر هستید در تعمیرات. از خیلی سال پیش و این خوبه. مودم رو نگه دارید. ممکنه بعدا راهی برای راه اندازیش پیدا کنید.

روشهایی هم مثل جیتک وجود داره . معمولا مودمها پینهای جیتگ دارن. گوشیها و اکثر دستگاه ها دارن. باید پین هاشو شناسایی کرد ( مثل همون پین دانلود مود ) بعد با پروگرامر مخصوص میشه فریمور بهش داد.

من فکر میکنم این مودم بعد از مدتی با استفاده از روشهای نرم افزاری براحتی قابل حل خواهد شد مشکلش و نیاز به کارهای خیلی سخت نخواهد بود

2. 3 کاربر از ormax1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

این مورد رو نمیدونم ولی در کل من از یک متخصص پرسیدم گفتن . در مواردی با پروگرام کردن ای سی فلش امکان انلاک هم وجود داره . در کل گفتن مودم بریک شده باشه و راهی برا فلش کردن از نظر نرم افزاری نمونده باشه برا احیای مودم میتونیم ای سی فلش رو پروگرام کنیم و مودم رو احیا کنیم .
    امکانش هس اطلاعات یه مودم انلاک شده رو موم ورژن ۱۹۶ مبین نت انتقال داد اونم انلاک کرد؟

داره خودمونی میشه ormax1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام

کسی میدونه ایسی فلش برای پروگم کردن کدومه ؟

اینم عکس از مودم خودم :

من تا حدی که اطلاعات و تجربم یاری داد و تشخیص دادم براتون نوشتم. پشت برد چیز خاصی نبود جز یه آیسی تغذیه و یه آیسی که روش مطمئن نیستم. روی برد چیپهایی که شناسایی کردم اکثرا مطمئنم . بعضیاشون رو ولی زیاد مطمئن نیستم. مثلا چیپ فلش رو مطمئن نیستم ( همونی که مد نظر شماست ) بعضی ها هم پردازشگر اصلی و فلش با هم در یک چیپ ادغام شده. خلاصه چیپ فلشش هر چی که هست زیاد رایج و راه دست نیست

Last edited by ormax1; 21-12-2018 at 02:24.

5. 4 کاربر از ormax1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال اینترنت همراه اول
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

امکانش هس اطلاعات یه مودم انلاک شده رو موم ورژن ۱۹۶ مبین نت انتقال داد اونم انلاک کرد؟
    منم همین سوال رو از متخصص پرسیدم گفتن در مواردی امکان داره و کامل پاسخ ندادن .

7. این کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه sara100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

از همه دوستانی که کمک میکنند ممنونم

قطعا راهی دارد . منم چند ماهی میشه خریدم و همینطور بلااستفاده انداخته است و باید چاره ای اندیشید

داره خودمونی میشه AmirAra2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Faraway

پيش فرض

اگر کسی بتونه PDF سرویس منوال -service manual- و دیتاشیت بورد این مودم رو پیدا کنه تقریباً میشه گفت همه چیز ممکن میشه...
    باید کسی توی مرکز تعمیرات این مودمها آشنا داشته باشه بتونه این فایلها رو گیر بیاره ازش... من که هرچی توی نت گشتم چیزی پیدا نکردم...

پروفشنال saeexx's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2017

پيش فرض

من دیروز مودم رو روشن کردم‌برای بار اول بدون‌سیم که ببینم‌چه ورژنی هست که ۱۹۲ بود
    بعد برای تست سیم تی دی مودم‌قبلی رو گذاشتم روشن کردم و‌در سرعترین‌زمان ممکن اپدیت شد به ۱۹۶ در کسری از ثانیه
    دوستانی که مودم نو‌ میگیرن و‌میخان انلاک کنن به این نکته توجه کنند

11. 3 کاربر از saeexx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام خدمت دوستان؛
    مودم مبین‌نت نسخه 196 آنلاک میشه ؟
    با تشکر

داره خودمونی میشه farzad021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    OIII

پيش فرض

دوستان جهت اطلاع ، ورژن 196 ایرانسل به راحتی و بدون مشکل آنلاک شد و با همه اپراتورها به خوبی کار میکنه. (ورژن 196 ایرانسل تبدیل شد به ورژن 192 هوآوی)
    چند جا که آنلاک انجام میدادند زنگ ردم پرسیدم گفتند نمیشه چون آپدیت شده ، اما با همین آموزش موجود توی انجمن به راحتی هر چه تمام آنلاک شد.(طبیعتا نسخه مبین نت هم باید به همین راحتی آنلاک بشه)
    کل پروسه آنلاک هم 2 تا نکته داره ، یکی استفاده از ویندوز 7 صرفا ، دوم لحیم صحیح کابل usb (کابل شارژ موبایل بود کابل من)

14. 4 کاربر از farzad021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

کاش یکی از دوستان به صورت جامع و ویدیوئی مراحل آنلاک رو میزاشت

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •