تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 212 از 827 اولاول ... 112162202208209210211212213214215216222262312712 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,111 به 2,120 از 8262

نام تاپيک: دنیای فوتبال

حـــــرفـه ای Sphinx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

كلايورت: اگر در تركيب ثابت باشم، ثابت مي كنم
    --------------------------------------------
    پاتريك كلايورت ستاره ستاره هلندي والنسيا كه افت و خيز زيادي طي 2 سال گذشته داشته است گفت: "اگر در تركيب ثابت باشم، خيلي چيزها را ثابت مي كنم."
    "من فقط 3 دقيقه آخر بازي والنسيا مقابل ويارئال فرصت پيدا كردم در تركيب تيم باشم و معلوم نيست كه چرا هواداران از من راضي نيستند! اگر در تركيب ثابت و اصلي والنسيا باشم، و نتوانستم به وعده هاي خود عمل كنم، در آن صورت هواداران حق دارند از دست من ناراضي باشند. هواداران والنسيا حق دارند، از ما طلب تكرار قهرماني 2 سال گذشته را داشته باشند اما بايد بدانند كه ما راه سختي را در پيش داريم و بايد توسط آنها حمايت شويم. اگر آنها هم ما را هو كنند و رهايمان نمايند، ديگر اميدي به ادامه راه نداريم."

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

ميلان بدون ملي پوشان تمرين كرد
    -------------------------------------
    چهارشنبه آخرين روز استراحت ميلاني ها بعد از پيروزي 5 بر يك مقابل اودنيزه بود و كارلو آنچلوتي بودن سيزده بازيكن ملي پوش تمرينات تيم را از سر گرفت.
    در حالي كه تصور مي شود با توجه به تعطيلي يك هفته اي ليگ سري A و عدم حضور ملي پوشان ميلان كمي ديرتر از مرخصي باز گردد. اما كارلو آنچلوتي اعلام كرد تمرينات اين تيم از امروز آغاز مي شود و آنها بدون 13 بازيكن غايب روزي يك نوبت تمرين خواهند كرد و شنبه و يكشنبه آينده را تعطيل خواهند بود. كالاچ و يانكولوفسكي و دو گل تيم هاي ملي كشورشان را در پلي آف اروپا همراهي مي كنند و ديدا، كافو، كاكا، كالادزه، شيميچ، گاتوزو، پيرلو، نستا، ويه را و جيلاردينو هم به همراه تيم هاي ملي در بازي هاي دوستانه شركت خواهند كرد.

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

كاسانو تمديد مي كند
    او به تورين خواهد رفت
    ----------------------------
    آنتونيو كاسانو براي از دست ندادن فرصت حضور در جام جهاني قصد دارد قرارداد خود را با رم تمديد كند اما در آينده راهي يوونتوس مي شود.
    3 پيروزي متوالي آ.اس رم موجب شده تا كاسانو مواضع خود را در مقابل سران باشگاه تغيير دهد و در حالي كه ليپي از بابت بازي نگران او و عدم حضور در تيم ملي ابراز تاسف مي كند اين مهاجم اهل باري اعلام آمادگي كرده تا قرارداد خود را فعلا با اين تيم تمديد كند و براي از دست ندادن فرصت بازي در تيم ملي شرايط رم را بپذيرد و با 2/3 ميليون يورو در سال و امضا قرارداد 2 ساله فعلا به اين مشكلات پايان دهد. همچنين بابت فسخ قرارداد بين 15 تا 18 ميليون يورو در نظر گرفته خواهد شد. اما به هر حال كاسانو بعداز رسيدن به جام جهاني و در تابستان آينده راهي يوونتوس مي شود تا به آرزوي خود دست پيدا كند.

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

غييرات اساسي در يوونتوس
    آنيلي ها به دنبال رياست يووه
    --------------------------------------
    باشگاه يوونتوس در فصل آينده دچار تغييرات اساسي خواهد شد كه مهمترين آن رفتن لوچانو موجي به اينتر و حضور جان الكان بعنوان رئيس جديد است.
    روزنامه لارپوبليكا خبر داد كه لوچانو موجي مدير موفق يوونتوسي در پايان مدت قراردادش با اين باشگاه در ژوئن 2006 راهي اينتر خواهد شد چرا كه ماسيموموراتي از مدتها قبل خواهان حضور او در باشگاه نراتزوري است. اما ديگر تغيير مهم در يووه انتخاب رئيس جديد است كه بطور حتم يكي ديگر از خانواده آنيلي راهي يووه مي شود. جان الكان فرزند مارگريتا آنيلي و آلن الكان و همينطور آندره آ آنيلي فرزند اميرتو آنيلي كانديداي بدست گرفتن پست رياست يوونتوس هستند.

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

كاكا: به قدرت ميلان شك نكنيد
    --------------------------------------
    ريكاردو كاكا معتقد است رقابت اصلي بر سر اسكودتو همانند فصل قبل باز هم بين ميلان و يوونتوس خواهد بود.
    هافبك برزيلي ميلان در فرودگاه مالپنزا در انتظار پرواز به سوي امارات مقصد بعدي و شركت در اردوي تداركاتي تيم ملي كشورش براي بازي مقابل امارات در دوحه بود كه مصاحبه اي را با كانال Sky انجام داد. او گفت: براي ديدن تيم قهرمان فعلا بايد صبر كرد، ماراتن اين فصل طولاني تر و فشرده خواهد بود ولي يقين دارم باز هم نبرد اصلي بين ما و يوونتوس خواهد بود.
    كاكا افزود: براي ما تمام بازيها مهم است. با پيروزي بر يوونتوس و اودنيزه تيم نيرو و انگيزه بيشتري پيدا كرد و شك نكنيد كه قدرت ميلان خيلي بيشتر شده است.

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

موتو:انگلستان را به ايتاليا ترجيح مي دهم
    --------------------------------------------
    --آدريان موتو، مهاجم تيم يوونتوس معتقد است كه بازي در سري A بسيار دشوارتر از بازي در ليگ برتر است.
    موتو به علت استفاده از داروي نيروزا در ماه ژانويه توسط مقامات باشگاه لندن اخراج شد و بعد از آن به تيم يوونتوس ملحق شد.
    شايد روزهايي كه موتو در چلسي بازي مي كرد مشكلاتي هم وجود داشت اما هيچ گاه علاقه خود به ليگ برتر را فراموش نخواهد كرد.
    بازيكن سابق چلسي و مهاجم كنوني يوونتوس در مصاحبه اي اظهار داشت: "فوتبال انگلستان با دوام تر و با قاعده تر از فوتبال ايتالياست زيرا در انگلستان هر روز بهتر از روي قبل مي توانيد بازي كنيد. بعنوان مثال در سري A زماني كه دو تيم رو درروي يكديگر قرار مي گيرند تنها به فكر مستحكم كردن ديواره دفاعي هستند چون از شكست و گل خوردن مي ترسند، اما در انگلستان حتي اگر احتمال بدهند كه شكست مي خورند باز هم به بازي و حملات خود ادامه مي دهند."
    وي افزود: در انگلستان بازيكنان دو تيم را با يكديگر مقايسه نمي كنند به حديكه بازيكن انگيزه اصلي خود را از دست بدهد. اما در ايتاليا هميشه گفته مي شود كه بايد بهتر از بازيكن حريف بازي كني يا بايد باهوشتر از او عمل كني و من فكر مي كنم كه اصولا مقايسه در بازي فوتبال تا اين حد شديد پسنديده نيست."
    موتو در خاتمه گفت: "فوتبال ورزشي است كه در آن تنها قدرت جسمي مطرح نيست بلكه بازيكن بايد از نظر روحي و فكري نيز در حد بالايي باشد."

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

جرارد:دوست دارم مربي ليورپول شوم
    ------------------------------------------------
    استيون جرارد، كاپيتان ارزشمند تيم ليورپول از تمايل خود براي مربيگري در آنفيلد رويايي خبرداد.
    هافبك 25 ساله قرمز پوشان در مصاحبه با وب سايت رسمي باشگاه اظهار داشت: "در طي اين سالها همواره به دوراني مي انديشم كه ديگر قادر به انجام فوتبال حرفه اي نخواهم بود. دوست دارم تا پس از بازنشستگي در آنفيلد بمانم. من از سن هشت سالگي در اين باشگاه بودم و فكر مي كنم تا زماني كه شرايط اجازه بدهد. در همين باشگاه زندگي خواهم كرد.
    البته من در حال حاضر تنها 25 سال دارم و تا پايان دوران فوتبالم زمان زيادي باقي مانده است، اما آينده همواره ذهن مرا به خود مشغول مي كند. اميدوارم تا هر اتفاقي در آينده من مي افتد به نوعي در ارتباط با باشگاه ليورپول باشد."

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

وودگيت: حيف شد، مقابل بارسلونا نيستم
    ------------------------------------------------
    جاناتان وودگيت مدافع متعصب رئال مادريد كه بخاطر مصدوميت براي 4 هفته استراحت مطلق خواهد داشت، گفت: "خيلي حيف شد، مقابل بارسلونا نيستم و به شدت براي خط دفاعي رئال مادريد نگرانم."
    وودگيت كه در دقيقه بيست و سوم ديدار مقابل رئال ساراگوسا به شدت مصدوم شده است، گفت: "خيلي ناراحت و عصباني هستم. من مي خواستم مقابل بارسلونا بازي كنم و اين براي من يك آرزوي بزرگ بود. هر بازيكني آرزو دارد در چنين بازي بزرگي حضور داشته باشد و نقشي در جدال بزرگترين باشگاه هاي جهان ايفا كند."
    ستاره 25 ساله رئال مادريد گفت: "من واقعا بدشانس هستم و طاقت يك دوره استراحت ديگر را ندارم."

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

براي حضور در پلي آف
    مورينتس آنفيلد را به مقصد مادريد ترك كرد
    ---------------------------------------------------
    فرناندو مورينتس مهاجم سرشناس ليورپول انگلستان جهت حضوردر ديدار پلي – آف اروپا ميان اسپانيا و اسلوواكي، راهي پايتخت كشورش شد.
    مورينتس شانس نخست گلزني در ويسنته كالدرون مادريد محسوب مي شود و لوئيس آراگونس مربي كهنه كار اسپانيا قصد دارد با كمك او و زوج مناسبش رائول گونسالس در ديدار رفت كار را يكسره كرده و با خيالي آسوده راهي اسلواكي و ديدار برگشت شود.
    مورينتس در فرودگاه لندن خطاب به خبرنگاران حاضر در سالن كنفرانس مطبوعاتي گفت: ما بايد اتحاد تيمي را حفظ كنيم و در كالدرون جشن صعود بگيريم. همه چيز بايد شنبه شب آينده مشخص شود. ما در گروه خود خيلي بدشانسي آورديم و حق فوتبال اسپانيا اين نيست كه در پلي – آف نگران صعود به جام جهاني باشد.

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

كلينزمن: روني را تضعيف نكنيد
    او مي تواند انگلستان را قهرمان كند
    -------------------------------------------
    يورگن كلينزمن، مربي تيم ملي آلمان معتقد است كه انتقاد از روني به هيچ وجه منصفانه نيست.
    ستاره سابق تاتنهام و مربي كنوني تيم ميزبان مسابقات جام جهاني برخلاف نظر مطبوعات و رسانه ها مبني بر اينكه وين روني براي تيم ملي انگلستان مشكل ساز خواهد بود اظهار داشت: "روني يكي از با استعدادترين فوتباليستهاي دنياست و حضور او در تيم انگلستان از ارزش خاصي برخوردار است."
    وي افزود: "روني بازيكني است كه مي تواند بدون وقفه بازي كند و نتيجه بازي را به نفع تيم خود پايان دهد."
    كلينزمن در پايان خاطرنشان ساخت: "اميدوارم كه هواداران و مطبوعات با چنين اظهارات بي پايه و اساسي روحيه روني را تضعيف نكنند تا او نيز بتواند در حد عالي بازي خود را انجام دهد زيرا به عقيده من انگلستان تيمي است كه با وجود چنين بازيكني مي تواند در جام جهاني 2006 همانند سال 1966 قهرمان شود.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •