تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 212 از 848 اولاول ... 112162202208209210211212213214215216222262312712 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,111 به 2,120 از 8471

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز Zeitgeist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    on the edge of a super-massive black-hole

پيش فرض

دوستان درسته كه پارس با هيچ كدوم از چيز شكنا كار نميكنه؟؟؟

يعنى به هيچ كدوم وصل نميشه؟؟؟
    isp ها دخل و تصرف و وظیفه ای در مسائل فیلترینگ و اختلالات عمدی ندارند و شرکت ارتباطات زیرساخت، مجری اعمال فیلترینگ و دیگر دستورات، بر تمامی مسیرهای ورودی پهنای باند به کشور هست. isp ها پهنای باند مورد نیاز خویش رو از شرکت ارتباطات زیرساخت دریافت/خریداری میکنند.

2. این کاربر از Zeitgeist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

isp ها دخل و تصرف و وظیفه ای در مسائل فیلترینگ و اختلالات عمدی ندارند و شرکت ارتباطات زیرساخت، مجری اعمال فیلترینگ و دیگر دستورات، بر تمامی مسیرهای ورودی پهنای باند به کشور هست. isp ها پهنای باند مورد نیاز خویش رو از شرکت ارتباطات زیرساخت دریافت/خریداری میکنند.
    خوب درست ولى ميگم الان كار ميكنه با چيز شكن يا نه؟؟
    اخه تو صفحه هاى قبل خوندم كه چند نفر گفتن پارس با چيز شكن مشكل داره

- - - Updated - - -

تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت

پيش فرض

قرار نیست هر "چیز"ی که مدنظرتونه، روی پورت ها و پروتوکل های ارتباطی مشابه کار کنه که یک نفر بتونه با قطعیت بگه کلاً "چیز!" کار نمیکنه...!

چیز من مشکلی نداره و چیزی که روی شبکه ی یک isp در ایران مشکلی نداشته باشه، روی شبکه ی دیگر isp ها هم به احتمال زیاد به همان شکل هست چون همونطور که گفتم isp ها وظیفه ای برای دخل و تصرف در بحث فیلترینگ و غیره ندارند. چیز مورد نظرتون رو ببرید روی یک کامپیوتری که به شبکه ی پارس آنلاین وصله تست کنید تا اطمینان یابید.

تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت

پيش فرض

فی الواقع که امروز زیرساخت موجی شده! احتمالاً چند تا از سیستمای شنود/فیلترینگ وسط راه رو دارن جابجا میکنن یا تغییراتی توشون میدن؛ هر چی که هست، هی قطع و وصلش میکنن و بیش از 100 میلی ثانیه به تأخیر اضافه و کم میکنه...

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by Zeitgeist; 20-10-2015 at 14:32.

6. 2 کاربر از Zeitgeist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

دوستان كلا پارس خوبه من سرويس بگيرم. من بيشتر دنبال تك كانكشن و كيفيت خوبم. شبانه واسم مهم نيست.
    اگه نظر بدين ممنون ميشم. ما منطقه پونك تهران هستيم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

قرار نیست هر "چیز"ی که مدنظرتونه، روی پورت ها و پروتوکل های ارتباطی مشابه کار کنه که یک نفر بتونه با قطعیت بگه کلاً "چیز!" کار نمیکنه...!

چیز من مشکلی نداره و چیزی که روی شبکه ی یک isp در ایران مشکلی نداشته باشه، روی شبکه ی دیگر isp ها هم به احتمال زیاد به همان شکل هست چون همونطور که گفتم isp ها وظیفه ای برای دخل و تصرف در بحث فیلترینگ و غیره ندارند. چیز مورد نظرتون رو ببرید روی یک کامپیوتری که به شبکه ی پارس آنلاین وصله تست کنید تا اطمینان یابید.
    این حرف کاملا اشتباه هست خود سرویس دهنده ها هم دخیل هستن در این موضوع خیلی از چیز ها که روی پارس جواب نمی ده روی اسیاتک یا مثلا صبانت به راحتی جواب می ده .

پارس انلاین اشغاله واقعا سرویس بگیرید پشیمون می شید .

9. 2 کاربر از dj-big بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

این حرف کاملا اشتباه هست خود سرویس دهنده ها هم دخیل هستن در این موضوع خیلی از چیز ها که روی پارس جواب نمی ده روی اسیاتک یا مثلا صبانت به راحتی جواب می ده .

پارس انلاین اشغاله واقعا سرویس بگیرید پشیمون می شید .
    دقیقا همینطوره وضعیت پارس در این موضوع واقعا افتضاحه، اینها چون از پارس اشتراک ندارند خبر ندارند این مشترکین چی میکشن!
    نرم افزاری رو که در پارس نمیشه استفاده کرد روی شاتل و صبا استفاده میکنم، شاتل و پارس رو خودم دارم صبارو همسایم.
    وضعیت پارس بقدری وحشتناک شده که میشه گفت 99% فیلترشکن ها رو کاملا از کار انداخته و یکی دوتای باقیمانده هم قطع و وصل میشوند و روی HTTPS جواب نمیدن
    Last edited by Malona; 20-10-2015 at 15:43.

تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت

پيش فرض

باز هم شک دارم ربطی به سرویس دهنده داشته باشه و ارتباطات زیرساخت ممکن است در مسیرهای ورودی مختلف، policy های متفاوتی رو set کرده باشه و مثلاً در فلان مسیری که صبانت ازش گرفته، فلان پورت رو جا انداخته باشن و نبسته باشن (و بالعکس)! سیستم فیلترینگ و اختلالات دستوری، متمرکز و حاکمیتی هست و از ریشه توسط ارتباطات زیرساخت اعمال میشه. تفاوت های جزئی، شک دارم ربطی به isp ها داشته باشن و شاید ناهماهنگی جزئیات سیستم در مسیرهای مختلف ارتباطی باشند.

بنده به شخصه تفاوتی در performance روش هایی که شخصاً استفاده میکنم، روی ارتباطات شرکت های مورد ذکر (و همچنین مخابرات و های وب) ندیدم. حالا این "خیلیای" شما رو باید به طور تخصصی هر پورت و روش ارتباطی و برنامه رو بررسی کرد. در بسیاری از موارد، علت مشکلات ارتباطیتان (بخصوص عدم ثبات) نه ربطی به isp دارد و نه حتی ارتباطات زیرساخت، بلکه مشکل خطوط مسی تلفن کم-کیفیت و خراب داخل ساختمان خودتان (یا مسیری که مخابرات کشیده) هست! کاربر عادی توان بررسی دقیق موضوع رو نداشته و همینطور میگه "تقصیر isp هست"...

12. این کاربر از Zeitgeist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

دوستان كلا پارس خوبه من سرويس بگيرم. من بيشتر دنبال تك كانكشن و كيفيت خوبم. شبانه واسم مهم نيست.
    اگه نظر بدين ممنون ميشم. ما منطقه پونك تهران هستيم
    پارس یعنی اینترنت میلی

- - - Updated - - -

14. این کاربر از Malona بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

پارس یعنی اینترنت میلی

- - - Updated - - -
    داداش مرکز شما مشکل پهنای باند داره
    وگرنه کیفیت پارس عالیه ( حداقل برای من)

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

16. این کاربر از k1ozil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •