تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 212 از 300 اولاول ... 112162202208209210211212213214215216222262 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,111 به 2,120 از 2997

نام تاپيک: Clash of Clans ™

پروفشنال migmig3000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوستان من کاپم 2700 هست . بنظرتون با جاینت 6 میشه به چمپیون رسید ؟ لوت خوبی داره ؟
    شدنش که میشه ولی بهترین استراتژی برای رسیدن به چمپیون استفاده از بالون و مینیون و پنجاه کردن مپ حریف هست. برای لوت اصلا توصیه نمیشه چون فقط اونایی که فول آپ شدن لوت خوبی دارن که مسلما نمیشه زدشون. برای موندن در چمپیون هم حتما باید دیفنس ها مکس باشه و هیروها بالای 30 باشن وگرنه اصلا نمیتونید منابعی که غارت میکنید رو نگه دارید.

2. 2 کاربر از migmig3000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه maziyarkhani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

شدنش که میشه ولی بهترین استراتژی برای رسیدن به چمپیون استفاده از بالون و مینیون و پنجاه کردن مپ حریف هست. برای لوت اصلا توصیه نمیشه چون فقط اونایی که فول آپ شدن لوت خوبی دارن که مسلما نمیشه زدشون. برای موندن در چمپیون هم حتما باید دیفنس ها مکس باشه و هیروها بالای 30 باشن وگرنه اصلا نمیتونید منابعی که غارت میکنید رو نگه دارید.
    تاون گوشه یا تاون هال 8 اصلا برام پیدا نمیشه . کارگرا هم دارن بیکار میشن . با بالون اگه اتک بدم خرج خودشو درمیاره ولی سود آنچنانی نداره .
    برای منابع هم تاون رو میزارم گوشه و اکثرا مواقع بین 1 تا 5 کاپ کم میکنه . یکی دو روز دیگه با جاینت امتحان میکنم.

یکی از دوستام تاون هشته و همیشه فول دراگ اتک میده و چون مپ های آسون تری براش میاره ، الان کاپش به 3400 رسیده و مخازنش هم همیشه پره اما برای تاون 9 خیلی سخته

آخه این بالونای خنگ نمیان آرچر کویینو بزنن!! اکثرا هم کویین میذارن وسط! وسط هم ک باشه فاتحه میخونه
    دوستان هوگ 5 و دراگ 4 برای اتک وار تاون حال نه کارایی داره روش سرمایه گذاری کنم؟

بالون نمیزنش ، مگه اینکه چندتا بالون بیفته روی سر کویین که بعیده . تنها راه استفاده از پاپ های لاواست.

هوگ 5 برای تاون 9 اکثر مواقع سه ستاره نمیشه . مگه اینکه همراهش ویز ببرید و تاون رو هم بزنید تا 2 بشه .
    دراگ چهار برای مپی که تاونش دقیقا وسط نیست خوبه . من در وار چند بار با درگ ، 2 ستاره کردم .

من نیروهای زمینیم ضعیفه و بیشتر با بالون لاوا مینیون اتک میدم. و همیشه هم 2 یا 3 ستاره میشه .
    Last edited by maziyarkhani; 11-07-2015 at 07:59.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    شیـــــــــــــــــــــــــــــراز

پيش فرض

سلام خدمت دوستان
    دوستان من رو بازی جیمیل اصلیم سینکه
    اگه بخوام زمانی بفروشمش
    کاریش میشه کرد؟

پروفشنال minime's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام
    من که بازیمو امروز فروختم ...پونصد تومن، ارزون فروختم؟ البته مشتری پیدا کردن سخته ...
    البته یه اکانت لول 90 هم دارم ..از امروز اونو بازی می کنم
    ;
    ارزون فروختی , ولی همین که به آدم مطمین فروختی ارزش داره.
    یا باید ازطریق وبسایت معتبر خرید و فروش کرد یا با آشنای درجه یک.

پروفشنال minime's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

این هم پیشرفت بنده در این مدت

Last edited by minime; 11-07-2015 at 14:06.

7. 4 کاربر از minime بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال migmig3000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

تاون گوشه یا تاون هال 8 اصلا برام پیدا نمیشه . کارگرا هم دارن بیکار میشن . با بالون اگه اتک بدم خرج خودشو درمیاره ولی سود آنچنانی نداره .
    برای منابع هم تاون رو میزارم گوشه و اکثرا مواقع بین 1 تا 5 کاپ کم میکنه . یکی دو روز دیگه با جاینت امتحان میکنم.
    شما اگه به خاطر لوت میخواین برین چمپیون همونطور که گفتم بهتره منصرف بشین چون مپ غیرفعال اصلا پیدا نمیشه و لوت های خوب رو مپ های فول آپ دارن ولی اگه برای گرفتن جم میخواین که بالون و مینیون پیشنهاد میشه و قبل رفتن مخازن رو فول کنید.
    این پلیر ها رو هم که میبینید مپ های عجیب میچینن و مخازنشون در دسترسه فقط مواقعیه که آنلاینن و قبل خروج از بازی مپ رو تغییر میدن!

9. این کاربر از migmig3000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه reza4024's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

دوستان شبیه سازی جز xmod وجود نداره؟ xmod واسه این که چجوری نیروها پخش میشن استفاده میکردم که خوب بود اما گاهی در بازی یه جور دیگه پخش میشدن که امشب با دقت زیاد علتشو فهمیدم
    توی وار با xmod یه امتحان کردم و به راحتی سه شد و پنج دراگ اضاف اومد اما توی بازی یه ستاره شد! دقت کردم که چرا گاهی طور دیگه پخش میشن نیروها
    توی xmod فقط جای کینگ بربر رو نشون میده و خود کینگ حضور نداره و وقتی اتک وارمو زدم کینگ از جایگاهش دور شده بود و اومده بود نزدیک دراگ ها و دراگ ها به خاطر کینگ پیچیدن و رفتن دنبالش! و همه چی عوض شد
    میشه کاری کرد xmod کینگ رو هم نشون بده؟جایگزینی واسه xmod هست؟ فقط واسه اتک وار میخوام
    Last edited by reza4024; 12-07-2015 at 02:11.

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

توی وار با xmod یه امتحان کردم و به راحتی سه شد و پنج دراگ اضاف اومد اما توی بازی یه ستاره شد! دقت کردم که چرا گاهی طور دیگه پخش میشن نیروها
    توی xmod فقط جای کینگ بربر رو نشون میده و خود کینگ حضور نداره و وقتی اتک وارمو زدم کینگ از جایگاهش دور شده بود و اومده بود نزدیک دراگ ها و دراگ ها به خاطر کینگ پیچیدن و رفتن دنبالش! و همه چی عوض شد
    در Xmod وقتی میخوای اتک بزنی به صورت sandbox ( یا همون مجازی که ثبت نشه ) مپ حریف تله ها رو نشون نمیده.
    تله ها مثل فنرها , بمب های زمینی و هوایی + هایدن تسلا ها ...
    که همینا خودش کلی تاثیر میذاره .
    وگرنه باقی موارد درسته و فرقی بین اتک وار اصلی با شبیه ساز نداره
    تله ها رو موقعی نشون میده که اتک اصلی رو داری میره ( به صورت Real Time ) نشون میده

جایگزینی واسه xmod هست؟ فقط واسه اتک وار میخوام
    نه... جایی که من اطلاع دارم خـــیر

12. 3 کاربر از OMiD.1080p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهـــــران

پيش فرض

تو xmod تازگیا واسه من جوری شده که واسه وار وقتی scout رو میزنم به جای اینکه مپ وار طرف رو بیاره مپ معمولی طرف رو میاره .
    واسه شماها درسته ؟

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

تو xmod تازگیا واسه من جوری شده که واسه وار وقتی scout رو میزنم به جای اینکه مپ وار طرف رو بیاره مپ معمولی طرف رو میاره .
    واسه شماها درسته ؟
    وقتی توی مپ وار میری اینطوری میشه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •