تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 212 از 266 اولاول ... 112162202208209210211212213214215216222262 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,111 به 2,120 از 2653

نام تاپيک: کلـوپ Lenovo Z510

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

دوستان امروز بازی most wanted رو نصب کردم خیلی راحت رو high Z جواب داد ولی وقتی بازی watch dogs z رو نصب کردم وارد بازی میشه ولی بعد از انتخاب new game میاد بیرون stopped Working میده
    کارت گرافیک آپدیت هست چند تا کرک و hotfix دانلود کردم ترفند cmd رو زدم اصلا کاری نبود که انجام ندم ولی بازم اجرا نشد کسی میدونه مشکل از کجاست نسخه blackbox رو نصب کردم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

دوستان امروز بازی most wanted رو نصب کردم خیلی راحت رو high Z جواب داد ولی وقتی بازی watch dogs z رو نصب کردم وارد بازی میشه ولی بعد از انتخاب new game میاد بیرون stopped Working میده
    کارت گرافیک آپدیت هست چند تا کرک و hotfix دانلود کردم ترفند cmd رو زدم اصلا کاری نبود که انجام ندم ولی بازم اجرا نشد کسی میدونه مشکل از کجاست نسخه blackbox رو نصب کردم
    دوست عزیز اینجا جای این بحث نیست.
    لطفا به تاپیک مربوطه مراجعه کنید.

3. این کاربر از MƐΛИĪИƓĿƐSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه onlinefarhad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

برای کپی از برنامه ی دیگری مثل tera copy استفاده کن.

ضمنا میتوانی کلا برنامه Directory Opus را نصب کنی که جایگزین explorer ویندوز میشه و امکاناتش هم بسیار بالاتر است.
    باتشکر ... ولی این کار رو هم کردم ...تنها فرقش این شد که فضای اشغالی دیسک از 100 درصد به 99 درصد رسید ولی باز عملا هیچ کاری نمیشه انجام داد تا کپی کردن تموم شه !!!

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

شما موقع کپی از روی هارد اکسترنال این مشکل را داری؟ الان درایو E شما اکسترنال است؟ USB2 است یا USB3?

جالبه. برای من موقع کپی هیچوقت اینطوری نمیشه. البته هارد من 1tb+8 gig SSD است.
    یعنی ممکنه بخاطر نوع هاردش باشه؟

سایر دوستان هم برای کپی این مشکل را دارند؟

داره خودمونی میشه mahdiplayer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

متاسفانه تو این مدل هار وقتی ی فایل بزرگ ترنفر میکنی میموری پر میشه و دیگه اصلا نمیتونی هیچ کاری با لپتاپت کنی ... ! تا کپی کردن تموم شه ...لااقل این مشکل و من دارم
    آره هاردش ضعیفه و فضاش پر میشه و صدا هم میده.صداشم بخاطر بدجا بودن هارده.خیلی بالا بستن هاردشو.
    ولی اونی که میگی عملا نمیشه کاری انجام داد درست نیست. performance سیستم رو با برنامه منیجر باتری رو high قرار بدی خیلی بهتر میشه
    Last edited by mahdiplayer; 10-10-2014 at 21:45.

داره خودمونی میشه mahdiplayer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

میشه یه عکس از تنظیماتی که انجام دادید بزارید

Sent from my ST15i using Tapatalk
    این تنظیمات بندس البته تنظیمات اختیاری هستش و هرکی برحسب علاقش نسبت به کنتراست رنگ ها اونو انجام میده ولی باز این خدمت شما شرمنده دیر شد دوست عزیز.
    اینم تصویر بک گراند صفحه نمایشم باز میتونید نسبت به این رنگ ها رو تنظیم کنید خدمت شما

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by mahdiplayer; 10-10-2014 at 22:07.

8. 2 کاربر از mahdiplayer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

شما موقع کپی از روی هارد اکسترنال این مشکل را داری؟ الان درایو E شما اکسترنال است؟ USB2 است یا USB3?

بخاطرهادرشه، هارد شما مال شرکن سیگته، مدل. Stm xxxxx 12. و هارد من مال شرکت وسترن. Wd xxxxx 24
    نه، درایو e. مال خود حافظه داخلی هاردمه، درواقع از ی درایو دارم کپی میکنم مثلا تو دسکتاپم... هارد اکسترنال ک بخوام وصل کنم فقط باید بااون کار کنم...البته فکر کنم کسایی ک هاردشون. Stm xxxx 24. هم باشن هم چنین مشکل را داشته باشن... هارد شما ک خوشبختانه هیبریدی است

تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

بخاطرهادرشه، هارد شما مال شرکن سیگته، مدل. Stm xxxxx 12. و هارد من مال شرکت وسترن. Wd xxxxx 24
    نه، درایو e. مال خود حافظه داخلی هاردمه، درواقع از ی درایو دارم کپی میکنم مثلا تو دسکتاپم... هارد اکسترنال ک بخوام وصل کنم فقط باید بااون کار کنم...البته فکر کنم کسایی ک هاردشون. Stm xxxx 24. هم باشن هم چنین مشکل را داشته باشن... هارد شما ک خوشبختانه هیبریدی است

در آغاز فعالیت varc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

ماله منم سیگیته و هیبردی
    اصلا همچین مشکلی ندارم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

باتشکر ... ولی این کار رو هم کردم ...تنها فرقش این شد که فضای اشغالی دیسک از 100 درصد به 99 درصد رسید ولی باز عملا هیچ کاری نمیشه انجام داد تا کپی کردن تموم شه !!!

مال منم وسترن معمولیه موقع کپی 100% میشه هارد ولی خللی تو بقیه برنامه ها نمیزاره منظور شما از اینکه نمیشه هیچ کاری کرد چیه مثلا چه کاری؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •