تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 212 از 278 اولاول ... 112162202208209210211212213214215216222262 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,111 به 2,120 از 2775

نام تاپيک: کلوپ لپ تاپ ASUS N550

اگه نباشه جاش خالی می مونه wrath of god's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    IR(GUILAN)AN

پيش فرض

اوووه....من فکر کنم لپ تاپ بگیرم.......رفتم توی یکی از سایت های خارجی یکی که خرید بود خیلی ازش تعریف میکرد....بعد ازش پرسیدم سر باتری مشکلی هست گفت با وای فای on تا 3/5 تا 4 ساعت جواب میده.....در مورد لمسم گفت حرف نداره....بعدش یه چیز دییگه که ازش پرسیدم گفتم در مورد گیم چه طوره گفت skirym رو روی high و کرایسیس 3 رو نرمال و واچ داگژ هم رو high البته گرافیکش 2 گیگ بود با چهار گیگ حتما رو الترا میریم و اینکه گفتم چه تنظیماتی رو off کردی برام عکس گذاشت ثابت کرد که فقط دو تارو نزاشته یادم رفت اسمارو......و خیلی ازش راضی بود...حالا من نمیدونم کنسول بگیریم یا این خوشگلرو؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Akom@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

اوووه....من فکر کنم لپ تاپ بگیرم.......رفتم توی یکی از سایت های خارجی یکی که خرید بود خیلی ازش تعریف میکرد....بعد ازش پرسیدم سر باتری مشکلی هست گفت با وای فای on تا 3/5 تا 4 ساعت جواب میده.....در مورد لمسم گفت حرف نداره....بعدش یه چیز دییگه که ازش پرسیدم گفتم در مورد گیم چه طوره گفت skirym رو روی high و کرایسیس 3 رو نرمال و واچ داگژ هم رو high البته گرافیکش 2 گیگ بود با چهار گیگ حتما رو الترا میریم و اینکه گفتم چه تنظیماتی رو off کردی برام عکس گذاشت ثابت کرد که فقط دو تارو نزاشته یادم رفت اسمارو......و خیلی ازش راضی بود...حالا من نمیدونم کنسول بگیریم یا این خوشگلرو؟
    گرافیک 4 چندان فرقی با 2 گیگ در گیمینگ نداره و فقط در بعضی بازی ها کمتر از 2-3 فریم بهتر میشه (که عملا تاثیری نداره )
    برای مشاوره در مورد خرید و ... بهتره در بخش مربوط تاپیک بزنین

دوستان خبر جدید:غول جدید ایسوس لپ تاپ گیمینگ asus g550jk به تولید شده......که تقریبا مثله asus n550jk هستش با این فرق که از رم 16 گیگ بهره میبره......و اسم لپ تاپ گیمینگ روشه......اگه بیاد قمتش هول و هوش 4/300 یا 4/400 500 هستش
    بعیده وارد بشه چون g56 هم بود که وارد نشد البته اگر بشه هم فرق چندانی با همین n550 نداره و فقط رنگش مشکیه!!

3. این کاربر از Akom@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    IR(GUILAN)AN

پيش فرض

عزیزم طرف صحبتم با جنابعالی نبود

اگه نباشه جاش خالی می مونه hacker13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    Root

پيش فرض

در این شکی نیست که بازی ها رو High یا حتی ultra اجرا میکنه من اصلا با این موضوع مشکلی ندارم ولی مشکل اینه که به مدت طولانی نمیشه باهاش بازی کرد وقتی رو high اجرا کنه ولی نتونه ادم درست لذت ببر و 5 ساعت بشینه پاش بدرد نمیخورخ حالا اصلا بگو رو very ultra اجرا میکنه

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

در این شکی نیست که بازی ها رو High یا حتی ultra اجرا میکنه من اصلا با این موضوع مشکلی ندارم ولی مشکل اینه که به مدت طولانی نمیشه باهاش بازی کرد وقتی رو high اجرا کنه ولی نتونه ادم درست لذت ببر و 5 ساعت بشینه پاش بدرد نمیخورخ حالا اصلا بگو رو very ultra اجرا میکنه
    شما انتظار داری لپتاپت بازیارو با باتری رو high یا حتی medium اجرا کنه !؟! نه عزیز واسه بازی باید به شارژ باشه چون اولا باتری نمیتونه جریان مورد نیاز پراسسور رو برای پردازش های قویتر تامین کنه و اینکه خود باتری بعد یه هفته نابود میشه .
    همین واچ داگز رو Low هم فک نکنم بتونید با باتری بازی کنید .

7. 2 کاربر از *M!L4D* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    IR(GUILAN)AN

پيش فرض

بله بدون باتری نمیشه باید همیشه به باتری باشه تا بتونه به پروسسور کمک کنه...در هر صورت میشه با یه سری دستکاری روی باتری مثلا به جای استفاده از high performance از balance یا power saver استفاده کرد که موجب میشه مدت بیشتری کار کنه....................ولی روی low میشه چون با خود کسی که حرف زدم گفتش میتونه یک ساعت و نیم با normal بدون شارژر استفد کنه اما v_sync رو off و texture quality رو رو نرمال گذاشت
    Last edited by wrath of god; 31-05-2014 at 11:43.

اگه نباشه جاش خالی می مونه hacker13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    Root

پيش فرض

من نمیگم بدونه اینکه بزنی به برق

من میگم با اینکه بزنی به برق نمیشه باهاش 5 ساعت در روز بازی کرد چون ضعیفه پس تصمیم میگیریم لبتاپ رو بیخیال شیم یه ps4 or pc بخریم حالا اگه واقعا واجبه یه الترابوک مثل اپل که خیلی نازک هست و سریع بخریم من همینکار رو میکنم

تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    IR(GUILAN)AN

پيش فرض

من نمیگم بدونه اینکه بزنی به برق

من میگم با اینکه بزنی به برق نمیشه باهاش 5 ساعت در روز بازی کرد چون ضعیفه پس تصمیم میگیریم لبتاپ رو بیخیال شیم یه ps4 or pc بخریم حالا اگه واقعا واجبه یه الترابوک مثل اپل که خیلی نازک هست و سریع بخریم من همینکار رو میکنم
    بابا یه ps4 بگیر نه pc نه laptop برا گیم نیستند برای چی اسمشون رو زدن کنسول؟چون باهاشون بازی میکنن............
    اپلو بی خیال شو(با گفتن این حرف استیو جابز(خدا بیامرزدش) تنش تو گور میلرزه.....اپل برای برنامه نویسی نه بازی...........در ضمن اپل خیلی گرونه.....با این پول برو کنسول با یه موبایل بخر سال بعد پول جمع کردی برو لپ تاپ بخر.............ساده ترین تعریفش همینه

11. این کاربر از wrath of god بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ramingsm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوستانی که n550jk غیر لمسی میخواستم میتونند مدل زیر را تهیه کنند بجاش
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

13. 5 کاربر از ramingsm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

آقا یه مدل جدید هم اومده بازار ما خبردار نشدیم!!!
    N550JR ولی من تا جایی که فهمیدم تا الان گرافیکش GT 760M هس انگار و به درد ما و بازی نمیخوره!!! ولی عجب سرعت وارداتی داریم ها، البته این به خاطر اینه که کشور مصرف کننده ای هستیم و مصرفمون بالاس :-)
    Last edited by qazmlp; 31-05-2014 at 22:37.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •