نه بابا
جدی ؟؟؟
ای تو روحه اون بازیکنه ( شماره 8 بود 6 بود چند بود ) خیلی بد بازی میکرد
امیدوارم حقیقت نداشته باشه
نه بابا
جدی ؟؟؟
ای تو روحه اون بازیکنه ( شماره 8 بود 6 بود چند بود ) خیلی بد بازی میکرد
امیدوارم حقیقت نداشته باشه
متاسفانه مصدومیت خسه از ناحیه رباط صلیبی، طعم پیروزی رو به کاممون تلخ کرد. تا فصل دیگه خسه رو نخواهیم داشت. تو این سن کم مجبورِ با یه همچین مصدومیتی مقابله کنه...
مصدومیت ها تو پایان فصل که مهمترین و سخت ترین بازی هامون رو خواهیم داشت، زیاد شده.
بیل دو پاس گل دیگه هم داد تا از نظر آماری جوابی واسه منتقدین نذاره. رونالدو فقط دو گل دیگه میخواد تا رکورد بیشترین گل زده تو یک دوره رقابت CL که مال مسی هست رو بشکنه (رونالدو تا اینجا ۱۳ گل زده، یک گل بیشتر از فصل پیش). متاسفانه دیشب موقعیت زیاد خراب کرد، دوتا هم دیرک زد.
ایسکو ۹۰ دقیقه بازی کرد که عملکرد خیره کننده داشت. کاملاً در جریان بازی بود و توپ رو از دفاع به حمله منتقل میکرد (۱۰۷ تا تاچ). ۵-۶ تا دریبل فوق العاده داشت، مخصوصاً یک صحنه که دو نفر رو تو محوطه جریمه محو کرد اما در نهایت تک به تک خراب شد.
ناچو هم تو دفاع راست بازی کرد که واقعاً خوش درخشید. مخصوصاً تو صحنه ای که یه Last Tackle زد رو پای Draxler.
بعد برخورد، لحظه مصدومیت خسه
در شبی که بیل دو پاس گل عالی داد
رونالدو به رکورد گلزنی در لیگ قهمرمانان حمله کرد
و متاسفانه خسه بدجور مصدوم شد
با مصدومیت خسه و کریم باید جلوی بارسا موراتا رو بذاریم؟(دیشب بدجور موقعیت از دست می داد)
مثل اینکه خسه 6 ماه از میادین دوره !!!!!!!
ببین چه موقعی مصدومیت ها سراغمون اومده !!!!!
بنزما به الکلاسیکو میرسه ؟؟؟؟
/////////
رونالدو به رکورد پوشکاش رسيد
ستاره پرتغالي رئال مادريد با به ثمر رساندن دو گل در ديدار مقابل شالکه به رکورد پوشکاش در رئال مادريد رسيد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کريستيانو رونالدو دو گل اول تيمش را در پيروزي سه بر يک شب گذشته مقابل شالکه به ثمر رساند. دو گلي که او در اين مسابقه به ثمر رساند رکورد گلهاي زده او را به 242 گل فرانس پوشکاش در رئال مادريد رساند. رونالدو هماکنون با چهارمين گلزن برتر تاريخ رئال مادريد برابر شده است. رائول (323 گل)، دي استفانو (307 گل) و سانتيانا (290 گل) بالاتر از او قرار دارند.
رونالدو با اين دو گل تعداد گلهاي زده خود در ليگ قهرمانان را به 13 گل رساند تا در صدر گلزنان اين مسابقات قرار بگيرد. ستاره پرتغالي مادريد تنها يک گل با 14 گل که رکورد بيشترين گل تاريخ اين مسابقات است فاصله دارد. آلتافيني (1962)، رود فان نيستلروي (2003) و لئو مسي (2012) اين رکورد را به ثبت رساندهاند.
رونالدو در رقابتهاي ليگ قهرمانان امسال 13 گل در 630 دقيقه بازي به ثمر رساند يعني در هر 48.5 دقيقه يک گل. ايبراهيموويچ هر 59.8 دقيقه يک گل، مسي هر 56.25 دقيقه و ديگو کاستا هر 53.42 دقيقه يک گل زدهاند.
رائول 323
دی استفانو 307
سانتیانا 290
رونالدو 242
تا 2 فصل آیده فکر کنم به رائول برسه !!!!!
Last edited by wooooow; 19-03-2014 at 15:39.
مصدومیت خسه همه چی رو بهم ریخت..
امیدوارم بعد از برگشتش، بتونه همین فرم فوق العادش رو دوباره کسب کنه...
طبق گفته as، کریم به الکلاسیکو میرسه...
+یخورده آمار* رئال تا به اینجا موفق به زدن 29 گل در لیگ قهرمانان شده و از این نظر بهترینه
* رئال تبدیل به نخستین تیم تاریخ شد که در 33 بازی پیاپی در لیگ قهرمانان گلزنی میکنه
* آمار کریس در رئال در لیگ قهرمانان :
47 بازی - 48 گل - 13 پاس گل
* گرت هم تا به اینجای کار 14 گل زده و 15 تا پاس گل داده که با توجه به مصدومیت ها، فوق العاده بوده آمارش...
* آمار کارلئو هم تا به اینجا خیلی عالی بوده:
44 بازی - 36 برد (84.09 درصد) - 6 مساوی - 2 باخت - 22 کلین شیت - 119 گل زده - 33 گل خورده - کسب 85.61 درصد از کل امتیازات ممکن
صدرنشن مطلق لالیگا - حضور در فینال کوپا دل ری - حضور در جمع 8 تیم لیگ قهرمانان (از مهمترین شانس های قهرمانی طبق آمار بنگاه های شرط بندی)
اینا رو داشته باشید تا شب که کلی آمار خیره کننده از کریس براتون بذارم تا نشون بده چرا این پسر بی نظیره![]()
با کلی بازی کمتر!تا 2 فصل آیده فکر کنم به رائول برسه !!!!!
+
پیشاپیش فرارسیدن نوروز و سال نو رو به همه ی دوستان رئالی شادباش میگم.
امیدوارم سال نو رو با برد شیرین در الکلاسیکو و یک سه گانه دلچسب شروع کنیم
پ.ن :منم تهران پذیرفته شم![]()
امیدوارم تو مرحله ی بعد لیگ قهرمانان اروپا با برنده ی بازی منچستریونایتد با المپیاکس بخوریم
پیش بینی من برای قرعه مرحله بعد :
چلسی - بایرن
اتلتیکو - psg
دورتموند - بارسلون
رئال - منچستر
بهترین حالت برای قهرمانی هم همین قرعه هست فک کنم.
به نظر من مورینیو و چلسی توان حذف کردن بایرن رو دارن. اگر هم چلسی حذف شد حداقل ما انقدر زود به بایرن نخوردیم و این خوبه.
زمان انتقام فرا رسید.
دورتموند به ما خورد....
بازی رفتم ساتیاگو برنابئوی اگه اشتباه نکنم
خوردیم به دورتموند
درسته دورتموند اون تیم ساله قبل نیست ولی باز تیمه قویه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)