پچ pesedit معمولا برای ریلودد هست فک نکنم رو اسکیدرو بشه نصب کرد
پچ pesedit معمولا برای ریلودد هست فک نکنم رو اسکیدرو بشه نصب کرد
با درود بر همه دوستان
آقا من بازی رو نصب کردم و سرعتش برای من خیلی پائینه و مثل صحنه آهسته میمونه.البته فکر کنم مشکل از سخت افزارمه.دوستان راهنمایی کنن اگه باید سیستممو ارتقاء بدم مثلا چه کارت گرافیکی بگیرم و ....
ممنون
![]()
بازی بیشتر شبیه کارتون فوتبالیست ها شده
قیافه ها خیلی پس رفت کرده مثلا دیگو لوپز انگار 18 سالشه
پیس تو قیافه ی بازیکنا خیلی خوب بود که اونم به لطف موتور جدید و گرافیک پایین تعریف نداره
واقعا کونامی با دست های خودش خودشو نابود کرد
تو مستر لیگ سرچ کردم بازیکنایه بالای 90 دیدم دقیقا 65 تا بازیکن به من نشون داد
والدز 90 - هاندانویچ 93-بنزما 90-هیگواین92در حالی که تو فیفا فقط 3 یا4 بازیکن بالای 90 هست![]()
Last edited by kasra r.m; 23-09-2013 at 00:31.
چه جالب منم دقیقا سیستمم همینه یعنی هیچ فرقی نداره ولی خب بازی بدون مشکل اجرا میشه فقط بعضی وقتا موقع کرنر یا ضربه آزاد لگ داره![]()
همونجا که اینها رو نوشته،اون پایین زیر recommended system نوشته چه سیستمی باید داشته باشی.
آقا من دهنم سرویس شد دیگه با این گیم پلی
من اون فوتبال فانتزی رو بیشتر دوس داشتم
برای اولین بار بعد این همه مدت دارم از نسخه جدید PES زده میشم
خب اگه گیم پلی واقعی میخواستیم خب میرفتیم فیفا بازی میکردیم دیگه ، این چی بود آخه![]()
اتفاقا خیلی حرکات طبیعی و عالی شده
الان که بعد از کلی بازی نشستم پای فیفا دیدم که در مقایسه فیفا کاملا حرکات و فیزیکش خیلی ابتدایی و غیر واقعی هست
(این حرف رو واقعا بدون هیچ تعصبی دارم میگم)
فیزیک و حرکات واقعا طبیعی و به واقعیت نزدیکه
چهره های ساخته شده خیلی کم هستند و البته اونهایی که ساخته شدن بسیار با کیفیت و عالی طراحی شدن
اما تعداد چهرها اصلا راضی کننده نیست
باید ببینیم که کونامی به قولش عمل میکنه و چهره ها رو کامل تر میکنه یا نه
آره امتیازهای بالا زیاد داره
اتفاقا امسال دقیقا برعکس شده
فیفا شده آرکید و پی اس شده سیمیولیشن
البته فیفا با قبل فرقی نکرده اما پی اس خیلی طبیعی شده و از یک بازی کاملا به قول شما فانتزی تبدیل شده به یک بازی کاملا رئال و شبیه ساز
منم بازی رو نصب کردم و دارم بازی میکنم !
والا این جوری که دوستان ما رو ترسوندند , فکر کردم الان با یه چیزه فوق العاده سخت رو به رو میشم و ازش زده میشم !
من که خوشم اومد ! اولین بازی هم رئال رو برداشتم ! خداییش همه چیز خوبه ! فیزیک و گیم پلی خیلی خوب شده ! مخصوصا حرکاته رونالدو ! لامصب مو نمیزنه با خودش !
من سیستمم کانفیگ خوبی داره اما مانیتورم خوب نیست ! باید ببرم به تلویزیون وصلش کنم تا ببینم چی به چیه !
اما تو همین مانیتور داغون هم خداییش چمن بد به نظر نمیومد ! ینی من که خوشم اومد !
نورپردازی هم خوب بود ! صدا هم خوبه !
همون طور که گفتم فقط 1 دست بازی کردم ! اما همه چیز خوبه !
حالا باید دید چی پیش میاد !
پ.ن : دوستان برای من گذارشگر فرانسوی هستش ! واسه شما هم همینه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by eblisandenzo; 23-09-2013 at 01:23.
والا خیلی فانتزی بهتره تا سیمولیشن
تو pes13 وقتی دکمه پاس رو میگرفتیم بازیکن خودش میرفت طرف اونی که توپ داره و دفاع میکرد خب اینجا چه جوری میشه اینکارو کرد ؟
یا وقتی پاس با شوت رو همزمان نگه میداشتی دو بازیکن میرفتن طرف حریف و پرس میکردن اینجا همچین چیزی نداره ؟
اصن یه دکمه برای دفاع به من بگید من تست کنم بازیکن از کنارم رد میشه مدافع نگاش میکنه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)