اگه هر عکسی میگیری همین مشکلو داری و سیو نمیکنه به احتمال خیلی زیاد باید بدی یه دور برات فکر کنم فریمور کنن.گوشیه پسر خالم دو سه بار اینطوری شد!!!بیچاره تا حالا 40-50 تومن بابت همین جور چیزا داده![]()
اگه هر عکسی میگیری همین مشکلو داری و سیو نمیکنه به احتمال خیلی زیاد باید بدی یه دور برات فکر کنم فریمور کنن.گوشیه پسر خالم دو سه بار اینطوری شد!!!بیچاره تا حالا 40-50 تومن بابت همین جور چیزا داده![]()
یه سوال از دوستان که فکرنمیکم تا حالا بهش اشاره شده باشه!!!
وقتی که صفحه کلید قفله با استفاده از * و... تا حالا کسی اعداد روی صفحه کلید رو فشار داده؟
اگه کلیدی رو فشار بدید مینویسه Press *,and then Unlock ولی بعضی از اعداد رو وقتی فشار میدی دیگه اون پیغام نمیاد و خود عدد رو تایپ میکنه.
اعداد به این صورت هستن:
عدد 9 رو 1بار مینویسه ولی دفعه دوم اون پیغام میاد.
عدد 1 رو 2بار مینویسه ولی دفعه سوم اون پیغام میاد.
ولی جالب تر از همه عدد 0 هست که تا 6بار تایپ میشه و وقتی هم 6بار 0 رو فشار دادی میبینی که میشه با این شماره تماس گرفت و زنگ هم میخوره در ضمن گوشی هم از حالت قفل میاد بیرون.در ضمن موقع تماس مینویسه Emergency Call!!!
فکر کنم شماره پشتیبانی باشه یعنی تو کشور ما کار میکنه؟
وقتی 6تا 0 میزنی با کجا تماس میگیره و چرا از حالت قفل میاد بیرون؟
کسی میدونه موضوع چیه؟
بد جوری مخ منو کار گرفته!!!![]()
وتکا فسفر سوزوندیا!!
اونا شماره های ضروری هستن مثل 112 . و .....
من چیزی درباره چجم رم های آبی گفتم مگه![]()
نا خود آگاه یاد یه ماجرایی افتادم ... یادمه یه فروشنده ابزار یراق بود که می خواست یه پیشگوشتی نا قابل رو به قیمت چن برابر به ما قالب کنه
به این عنوان که آلمانیه
![]()
شما بودی می گرفتی نه؟![]()
هک کردن Made in Japan رویه وسایل که کاری نداره !!
شماره های ضروری رو میگیره دیگه . واسه اینه که اگه گوشیت قفل بود یه جا گو. پیچ شدی خواستی یه تماس ضروری به پلیس یا اورژانس بگیری دیگه معطل باز کردن قفل نشی . اصولا تو اون موقعیت بحرانی! یادت نمیاد چجوری قفلشو باز کنی!![]()
نه همیشه بعضی موقع اونم فقط از مناظر دور و باز اینجوری میشه.. انگار نمیتونه رنگارو تفکیک کنه.....
من رو 2 ورژن مختلف فیرمویر تست کردم این مشکلو داشت...
اره داداش دیگه کم کم دارم هنگ میکنمهمش اثرات زیاد تو خونه موندنه!!!
مرسی از جوابت![]()
آره تازه یادم اومد بعضی وقتها یه جاهایی قاطی میکنم که خودمم خندم میگیره خیلی لطف کردی!!!![]()
ممنونم از راهنماییت ... آره مث اینکه گوشی کار کرده بوده لابد ...دیگه حالا گذشته باز خوبه که مشکل فنی خاص نداره ...
.
![]()
رفقا اگه الان گوشی سریال چنج شده موقع آپدیت دچار مشکل بشه و سریالش برگرده به سریال اصلی نمیشه برد و ریجیسترش کرد از طریق مخابرات ؟!
.
![]()
دلت خوشه اقا ها اگه رجیستر الان می کرد که دیگه غصه ایی نبود![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)