حقیقتش من دقیق نفهمیدم این پارامتر دمای کجا رو نشون میده
اما توی عکس های دوستان چه این فروم و چه فروم های خود لنوو دمای invalid حدود 7-8 درجه کمتر از متوسط دمای هسته هاست![]()
حقیقتش من دقیق نفهمیدم این پارامتر دمای کجا رو نشون میده
اما توی عکس های دوستان چه این فروم و چه فروم های خود لنوو دمای invalid حدود 7-8 درجه کمتر از متوسط دمای هسته هاست![]()
Last edited by hellbrain666; 05-08-2013 at 17:54.
دوستان میشه بگین شما چطوری یه فایل رو از موبایلتون به لب تاب بلوتوث می کنین
دوستان به دلیل اهمیت بایوس حتما یکبار دیگه توصیه می کنم حتما اپدیت کنید.از سایت لنوو می تونید دانلود کنیدو نصب کنید.به توصیه های گفته شده در سایت لنوو حتما دقت کنید!
قبلا که لپ تاپ رو sleep می کردم و به برق هم وصل نبود چراغ پاور چشمک زن نمی شدولی الان میشه.اینو بگم به برق وصل بود چشمک می زد.
کلا باید اپدیت شه.از ما گفتن بود.
لینکش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگر z500 بلوتوث داره !
من هنوز لبتاب به دستم نرسیده ولی هر جا خوندم نوشتند فاقد بلوتوث
بله داره
دیجی کالا هم اشتباه زده
سلام مگه خریدی؟! چند؟![]()
دوستان من در کل بهتون بگم که این سایت دیجی کالا بعضی موقع ها یه سوتی هایی میده.دوست عزیز لنوو بلوتوث داره مگه میشه لپ تاپ خوبی مثل لنوو نداشته باشه.من خودم چندتا چیز از این دیجی کالا دیدم که خداییش نمیدونم این چیزارو از کجا اورده.مثلا قبلا نوشته بود که یه مدل لپ تاپ ایسوس اورده که گرافیک 740 با مقدار حافظه 4 گیگ بود.اخه همچین چیزی اصلا نبود.پس بهترین کار برای خرید لپ تاپ اینه که به انجمن های خرید لپ تاپ سر بزنید.
سلام دوستان
این لپتاپ به جز زاویه دید ، روشناییه صفحه نمایشش چطوره ؟![]()
سلام دوستان، اونایی که قبلا میگفتن یه صداهایی از لپتاپ میشنون بخصوص تو سکوت شب، الان منم چند شبه این صداهادو مشنوم!!!!!!
و مهم تر از اون اینکه شبا ک لپتاپو روشن میکنم (ساعت 11 - 12 روشن میکنم تا 3 ،- 4 صبح موقع سحر حتی گاهی تا خود صبح، واسه دانلود) یکسره فن روشنه و لپتاپ یخ یخ!!!! حتی قسمت فلز بالای فن،. این در حالیه که این اتفاق روزا نمیافته و فن قطع و وصل میشه.. و کمی هم گرم میشه.. دوستان به نظر شما علتش چیه ک شبا یه سره فن کار میکنه و به هیچ عنوان قطع نمیشه!!!
نگرانم عجیب!!!!!
من هم همین مشکل رو دارم....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)