تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 212 از 624 اولاول ... 112162202208209210211212213214215216222262312 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,111 به 2,120 از 6236

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی جهت خرید گیرنده های دیجیتال تلویزیونی

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

شرکت سونی سری EX 700 و از اون گرونتر سری NX 700 اینها خودشون گیرنده دیجیتال دارند.
    چند در میاد حالا ؟ 32 اینچ و 40 اینچیش مثلا ... ؟؟؟
    ال سی دی چه طور ؟

بعد این ال ای دی ها با پلیرهای سه بعدی سازگار هستند یا نه ؟

کیفیتشون چه طوره ؟؟؟

ببخشید زیاد سوال کردم آخه هیچ اطلاعاتی در این زمینه ندارم.

2. این کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال EhsanEricsson's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Ghabrestoon

پيش فرض

بچه ها این سینام مدل 8847 تصویر در تصویر نداره؟

داره خودمونی میشه erfandj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام دوستان یه سوالی برام پیش اومده ممنون میشم جواب بدید.من سونی nx700 دارم وهمان طور که میدونید تیونر دیجیتال داره ومن با آنتن خفاشی(بوستر دار)تصاویر دیجیتال رو روی اون دریافت میکنم.میخواستم بدونم که برقی که آنتن خفاشی داره آسیبی به تیونر دستگاه نمی زنه و کلا استفاده از اون مشکلی ایجاد نمیکنه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام .
    چون اين تاپيک زياد پست داره ، من نتونستم جوابم رو پيدا کنم ، اگر سؤال تکراری هست ببخشيد :
    من دستگاه
    Provision T-7Plus تهيه کردم که نرم افزار 221887.00517.1 رو داره .
    مشکلی که باهاش دارم اينه که زيرنويس های فرمت
    SRT رو نشون ميده و مشکل نداره ولی فرمت IDX/SUB فارسی رو نميتونه نشون بده . ميخواستم بدونم آيا با بروز رسانی نرم افزار دستگاه ، اين مشکل رفع ميشه ؟ اگه جواب مثبت هست لطف کنيد لينک دانلود فايل آپديت رو قرار بديد ، ممنون .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

هيچ راهي براي نمايش زير نويس فارسي در پرويژن مدل t7 معمولي وجود نداره ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه sound.vision's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

چند در میاد حالا ؟ 32 اینچ و 40 اینچیش مثلا ... ؟؟؟
    ال سی دی چه طور ؟

بعد این ال ای دی ها با پلیرهای سه بعدی سازگار هستند یا نه ؟

کیفیتشون چه طوره ؟؟؟

ببخشید زیاد سوال کردم آخه هیچ اطلاعاتی در این زمینه ندارم.
    غیر از شرکت سونی مدل هایی از فیلیپس و پاناسونیک هستند که گیرنده داخلی دیجیتال دارن و اگه دنبال مدل هایی از ال ای دی هستی می تونی مدل های فیلیپس رو چک کنی...من یه مدل 42 اینچ فیلیپس رو دیدم واقعا معکره بود (قیمت حدود 2 میلیون) تصاویر به شدت زنده و حرکت تصویر بدون کوچک ترین مکث و وقفه ای انجام می شد...دوستان با توجه به افزایش عجیب و ناگهانی قیمت برق پیشنهاد می کنم بیشتر سراغ مدل های LED و اینج های 32 و حداکثر 37 اینچ برن...چون مصرف برق خیلی خیلی کمتری دارن...
    درباره 3D هم باید بگم سازگاری با پلیر 3D ربطی به LED و یا LCD بودن TV نداره...
    Last edited by sound.vision; 13-09-2010 at 12:58.

8. این کاربر از sound.vision بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه sound.vision's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان یه سوالی برام پیش اومده ممنون میشم جواب بدید.من سونی nx700 دارم وهمان طور که میدونید تیونر دیجیتال داره ومن با آنتن خفاشی(بوستر دار)تصاویر دیجیتال رو روی اون دریافت میکنم.میخواستم بدونم که برقی که آنتن خفاشی داره آسیبی به تیونر دستگاه نمی زنه و کلا استفاده از اون مشکلی ایجاد نمیکنه؟
    درود
    همه آنتن ها ولتاژ خیلی کمی برق دارن اما قاعدتا نباید مشکلی برای دستگاه بوجود بیارن تنها نکته ای که وجود داره اینه که اگه از آنتن چند پره هوایی استفاده کنی کیفیت و جزئیات تصویر بهتری دریافت می کنی (البته در بعضی از کانالها) به نظر من که حیفه TV سری NX داشته باشی و از یه آنتن خوب استفاده نکنی!

10. این کاربر از sound.vision بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

من الان زنگ زدم شرکت فولاد رايانه و گفتن که فقط زيرنويس های پسوند
    SRT رو ساپورت ميکنه و هنوز هم آپديتی برای اين دستگاه نيومده .

داره خودمونی میشه erfandj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

درود
    همه آنتن ها ولتاژ خیلی کمی برق دارن اما قاعدتا نباید مشکلی برای دستگاه بوجود بیارن تنها نکته ای که وجود داره اینه که اگه از آنتن چند پره هوایی استفاده کنی کیفیت و جزئیات تصویر بهتری دریافت می کنی (البته در بعضی از کانالها) به نظر من که حیفه TV سری NX داشته باشی و از یه آنتن خوب استفاده نکنی!
    سلام متشکرم.در مورد این صحبتتون میخواستم بگم مطمئنید اگه از آنتن معمولی استفاده کنم کیفیت بالاتر میره؟چون که الان تصویر شطرنجی نمیشه ومشکلی در مورد قدرت سیگنال وجود نداره اما کیفیتش خودم احساس میکنم یه خرده کمه.حالا چه فرقی هست بین انتن معمولی وخفاشی که کیفیت تصویر تفاوت داره؟

13. این کاربر از erfandj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

غیر از شرکت سونی مدل هایی از فیلیپس و پاناسونیک هستند که گیرنده داخلی دیجیتال دارن و اگه دنبال مدل هایی از ال ای دی هستی می تونی مدل های فیلیپس رو چک کنی...من یه مدل 42 اینچ فیلیپس رو دیدم واقعا معکره بود (قیمت حدود 2 میلیون) تصاویر به شدت زنده و حرکت تصویر بدون کوچک ترین مکث و وقفه ای انجام می شد...دوستان با توجه به افزایش عجیب و ناگهانی قیمت برق پیشنهاد می کنم بیشتر سراغ مدل های LED و اینج های 32 و حداکثر 37 اینچ برن...چون مصرف برق خیلی خیلی کمتری دارن...
    درباره 3D هم باید بگم سازگاری با پلیر 3D ربطی به LED و یا LCD بودن TV نداره...

من هم با توجه به سیستمی که تصاویر به نظر سه بعدی میرسن فکر کردم ربطی نداره ولی نرم افزار سه بعدی ساز یا به اصطلاح دراویرش رو که رو لپ تاپم نصب کردم دیدم مینویسه که مانیتورم رو ساپورت نمیکنه !!!! حالم گرفته شد... البته با خود نرم افزار برای تنظیم فاصله و .... تست کردم یه کم سه بعدی شد ولی جالب نیود اصلا.

فکر کنم یه ربطایی داشته باشه و مانیتور های غیر سه بعدی رو نشه به جای سه بعدی ها به کار برد.

البته تصویر همه دو بعدیه و عینک که میزنیم یه دلیل جدا شدن نور خاصی که بسته به نوع عینک متفاوته ، تصویر دو تا میشه و به هر چشمی یک تصویر متفاوت میرسه. نتیجه اینه که ما فکر میکنیم فیلمی که داریم میبینیم سه بعدی هست. باز رو این مانیتور و تی وی ها باید بررسی کنم شاید نقطه ی تفاوتشون رو پیدا کنم.

15. این کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •