تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 212 از 301 اولاول ... 112162202208209210211212213214215216222262 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,111 به 2,120 از 3009

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا | جلد 2

داره خودمونی میشه bahador fab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

نکونام: من و رحمتي دشمنان‌مان را بهتر شناختيم

کاپيتان تيم ملي فوتبال ايران مي‌گويد، جريان اختلافش با سيدمهدي رحمتي باعث شد تا هر دوي آنها شناخت بيشتري از اطرافيانشان در استقلال به دست آورند.

جواد نکونام درباره آشتي‌اش با سيدمهدي رحمتي گفت: "همان‌طور که رحمتي گفت، متاسفانه برخي افراد با آوردن و بردن حرف‌هاي بي‌پايه و اساس باعث شدند تا اختلافي بين ما ايجاد شود. درست است که درون زمين با هم خوب بوديم و تنها فکرمان موفقيت استقلال بود اما در بيرون از زمين رابطه‌مان قطع شد؛ آن هم فقط به خاطر آن حرف‌هاي پوچي که اين افراد بين من و مهدي مطرح کرده بودند."

به گزارش ايسنا ، وي در پاسخ به اين سوال که آيا اين افراد از استقلال بودند، گفت: "بله اما فکر مي‌کنم اين اتفاق حکمتي داشت و آن هم اين که من و مهدي دوست و دشمن‌مان را بهتر بشناسيم. درباره ديدار‌مان هم در رستوران دوبي بايد بگويم، برنامه‌ريزي از قبل نشده بود و تنها دوستان مشترک من و مهدي هم که اتفاقا فوتبالي هم نيستند، ما را به رستوران‌شان دعوت کردند. در آنجا با هم حرف زديم و گفتيم که اگر مسئله‌مان با گفت‌وگو حل مي‌شود، بنشينيم و در تهران با يکديگر صحبت کنيم که اين اتفاق هم افتاد و کدورت‌ها از بين رفت. بازگشت شرايط به حالت عادي بين من و رحمتي اتفاقي بود که بايد به هر حال مي‌افتاد و از امروز به بعد من و رحمتي مثل گذشته و شايد بهتر از گذشته دوست هم هستيم."

نکونام درباره قهرماني استقلال و گلزني‌اش در ديدار برابر فولاد گفت: "گلي که زدم واقعا طعم خاصي برايم داشت اما مهم اين بود که تيم محبوبم قهرمان شد تا دل ميليون‌ها هوادار شاد شود. درباره آن گل هم بايد بگويم، کار خاصي را انجام ندادم و اگر تلاش بازيکنان نبود، نمي‌توانستم از آن موقعيت استفاده کنم. بايد از مردم و هواداران هم به نوبه خودم عذرخواهي کنم که اين فصل خيلي اذيت‌شان کرديم و دير قهرمان شديم."

وي افزود: "استقلال با پتانسيلي که داشت، بايد زودتر از اين‌ها قهرمان مي‌شد. در نيم فصل اول روزهاي دشواري را پشت‌سر گذاشتيم. بهتر است بگوييم که استقلال در نيم‌فصل اول قهرمان شد. در نيم‌فصل دوم با بازيکنان خوبي که به تيم‌مان اضافه شدند، کارمان راحت شد."

نکونام در پاسخ به سوالي درباره عدم همراهي استقلال از سوي هوادارانش در طول فصل جاري گفت: "هواداران را در اين فصل خيلي اذيت کرديم. در سه بازي در خانه جلوي چشم‌شان شکست خورديم. دو بار به سپاهان باختيم و يک بار هم برابر الهلال شکست خورديم. فکر مي‌کنم با اين بازيکنان و توانايي مي‌توانستيم زودتر آنها را شاد کنيم."

2. 3 کاربر از bahador fab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

رسولي نژاد و فتح‌الله‌زاده به تمرين استقلال آمدند

رئيس هيئت مديره و مديرعامل باشگاه استقلال در تمرين امروز آبي‌پوشان حاضر شدند.

احمد رسولي نژاد و علي فتح‌الله‌زاده در تمرين امروز استقلال حاضر شدند تا با بازيکنان ديدار کنند.

تيم فوتبال استقلال قهرماني‌اش در ليگ برتر مسجل شده و روز جمعه و در پايان ديدار با داماش گيلان در هفته پاياني ليگ مراسم جشن قهرماني اين تيم در ورزشگاه آزادي برگزار مي‌شود.

فتح‌الله‌زاده: يک نفر هست که جاي من را پر کند

مديرعامل استقلال مي‌گويد در صورت پرداخت بودجه‌اي کمتر از 20 درصد از بودجه پرسپوليس و سپاهان به استقلال، او و امير قلعه‌نويي فصل بعد را در استقلال خواهند بود.

علي فتح‌الله‌زاده در حاشيه تمرين امروز استقلال درباره قهرماني و حضور قلعه‌نويي براي فصل آتي در اين تيم گفت: پيش از اين به صورت شفاف گفته بودم که اگر 20 درصد کمتر از بودجه داده شده به پرسپوليس و سپاهان را براي فصل بعد به ما بدهند، در اين تيم خواهيم ماند. اگر اين پول را به ما ندهند، چگونه تيم را ببنديم؟ وقتي تيم را خوب نبنديم، نتيجه نمي‌گيريم و آن وقت اين هوادار از ما توقع دارد. به هر حال اگر پول را ندهند، بنده نيستم ولي قلعه‌نويي را نمي‌دانم. اگر پول بدهند، به طور قطع من و قلعه‌نويي در استقلال خواهيم ماند.

به گزارش ايسنا، او در پاسخ به اين سوال که در اول فصل گذشته مشابه اين صحبت‌ها را داشته اما استعفايش اواسط فصل اعلام شده و چه تضميني وجود دارد که فصل بعد هم اين گونه ادامه ندهد، گفت: در آغاز فصل قبل استعفا نکردم. آن بار هم که گفتم استعفا، انتقادم به دليل انجام نشدن کارها بود. فشار روحي‌-رواني رويم زياد بود. سلامتي‌ام به خطر افتاده بود. مگر امکان دارد که زماني دلار 140 تومان در يک کشور بود، بودجه استقلال 5 ميليارد تومان بود اما الان که دلار قيمت بسيار بالايي دارد، تنها 3.5 ميليارد تومان از وزارت ورزش دريافت کرده‌ايم. مگر پول اضافه خواستم؟ به هر حال همان زير 20 درصدي را که به پرسپوليس و سپاهان داده‌اند، به ما بدهند، تيم خوبي مي‌بنديم و نتيجه مي‌گيريم. اگر اين گونه نشود جاي خود را به فرد ديگري مي‌دهم و يکي از دوستان بيايد و جايم را پر کند.

مديرعامل استقلال در پاسخ به اين سوال که اين دوستان چه کساني هستند، اظهار کرد: منظور خاصي نداشتم به هرحال يک نفر حتما وجود دارد که جاي من را پر کند.

او در ادامه درباره حضور رسولي‌نژاد در تمرين امروز استقلال صحبت کرد و گفت: حضور ايشان دليل خاصي نداشت. او ديروز با من تماس گرفت و قهرماني استقلال را تبريک گفت. به او گفتم امروز در تمرين استقلال حاضر مي‌شويم و گفت پس من هم مي‌آيم. اين کل ماجرا بود.

فتح‌الله‌زاده در پاسخ به اين سوال که آيا هيات مديره از او خواسته تا با امير قلعه‌نويي براي فصل بعد صحبت کند، بيان کرد: يکي از وظايف مديرعامل همين است که با سرمربي صحبت کند. من با امير پيش از اين صحبت کردم و دردمان مشترک است. ما نياز به پول داريم تا تيم قدرتمندي داشته باشيم.

او در پاسخ به اين سوال که ليست خروجي‌ها و ورودي‌هاي استقلال براي فصل بعد چگونه است، گفت: بعد از بازي جمعه شب با امير قلعه‌نويي روز يکشنبه يا شنبه در اين باره صحبت خواهم کرد و احتمالا آنجا همه چيز روشن مي‌شود.

مديرعامل استقلال در پاسخ به اين سوال که آيا در صورت گرفتن پول از وزارت ورزش اين پول به طور کامل صرف بازيکنان اين فصل استقلال نمي‌شود و دست استقلال خالي نمي‌ماند اظهار کرد: بازيکنان استقلال 60 تا 70 درصد قراردادهايشان را گرفته‌اند اين در حالي است که قانون ليگ مي‌گويد در پايان فصل آن‌ها بايد 80 درصد قراردادشان را گرفته باشند. اين 10 درصد را عقب هستيم.

وي درباره پاداشي که بابت قهرماني قرار است بدهد هم صحبت کرد و افزود: يک پاداش را فردا مي‌دهيم که 5 ميليون تومان است.

مديرعامل استقلال در پايان درباره جشن قهرماني استقلال صحبت کرد و گفت: ان‌شاءالله جشن خوب و منظمي را به همراه آتش‌بازي خواهيم داشت. همچنين برنامه داريم تا از پيشکسوتان استقلال در اين جشن تجليل به عمل آوريم.

4. 4 کاربر از bahador fab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

گزارش تمرين امروز آبي پوشان

تمرين روز چهارشنبه تيم فوتبال استقلال در حالي برگزار شد که فتح الله‌زاده و رسولي‌نژاد قبل از نزديک نظاره‌گر تمرين آبي‌ها شدند.

به گزارش مهر، تمرين امروز چهارشنبه تيم فوتبال استقلال امروز از ساعت 17:30 در زمين شماره دو ورزشگاه آزادي برگزار شد که حاشيه‌هاي آن به شرح زير است:

* احمد رسولي‌نژاد، عضو هيات مديره باشگاه و علي فتح الله‌زاده قبل از تمرين در زمين شماره دو آزادي حضور يافتند و پس از روبوسي با کادر فني در کنار آنها نشستند و تمرين را تماشا کردند.

* سياوش اکبرپور که در تمرين روز گذشته غايب بود امروز حاضر بود.

* مهدي رحمتي با 20 دقيقه تاخير در تمرين حاضر شد. مجتبي جباري هم با 25 دقيقه تاخير خود را به تمرين رساند.

* از تمرين امروز استقلال استقبال نسبتا خوبي شد به طوري که 150 تماشاگر در کنار زمين شماره دو آزادي حضور يافتند. البته آنها پشت درب‌هاي مجموعه ورزشي آزادي مانده بودند که با وساطت ماجدي به داخل مجموعه راه يافتند.

* امير قلعه‌نويي در تمرين امروز استقلال پا به پاي بازيکنان تمرين کرد.

* شاهرخ بياني، مهدي فنوني‌زاده، سيروس دين محمدي و منصور پورحيدري مثل روزهاي گذشته از نزديک تمرينات را نظاره گر بودند.

* هواداران استقلال با ديدن امير قلعه نويي دور وي حلقه زدند و از او خواستند در استقلال ماندني شود. آنها خطاب به قلعه نويي عنوان کردند که تنها کسي که مي تواند اين تيم را قهرمان کند وي است.

* در گوشه اي از زمين يک بنر در حمايت از سرمربي تيم نصب شده بود که روي آن نوشته شده بود: "فتح کاپ آسيا فقط با امير قلعه نويي"

* در ابتداي تمرين قلع نويي پنج دقيقه صحبت کرد و از آنها خواست مقابل داماش خوب بازي کنند و کاري به اين که از قبل قهرمان شده بودند نداشته باشند. قلعه نويي همچنيني خطاب به آنها گفت: اين بازي مي تواند يک پيش بازي خوب براي بازي با الشباب باشد. بايد با پيروزي به استقبال آن برويم و جشن هواداران را پررنگ تر کنيم." پس از آن بازيکنان خود را گرم کردند و به بازي آقا وسط پرداختند که خود قلعه نويي هم با آنها بازي مي کرد. پس از آن کارهاي تاکتيکي زير نظر سرمربي تيم برگزار شد.

* فتح الله زاده با حضور در بين هواداران با آنها عکس يادگاري گرفت و مورد تشويق قرار گرفت. يک فرد معلول هم که در تمرين استقلال حاضر شده بود با مديرعامل باشگاه عکس يادگاري گرفت.

* فرهاد پورغلامي مربي سابق تيم فوتبال ملوان بندر انزلي بر سر تمرين استقلال حاضر شد و با ماجدي به گفتگو پرداخت.

* جواد نکونام و علي فتح الله زاده براي دقايقي در گوشه اي به طور خصوص با يکديگر گفتگو کردند.

6. 5 کاربر از bahador fab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

توی فصل نقل و انتقالات باید خیلی خوب عمل کنیم
    به نظرم علاوه بر حفظ اسکلت اصلی تیم و نگه داشتن ستاره های اصلی تیم مثل رحمتی ، منتظری ، مجیدی ، جباری ، نکونام ، صادقی و حنیف و خسرو که اینا خیلی مهمتره ، باید چندتا بازیکن خوب هم جذب کنیم که به امید خدا سومین ستاره بیاد روی قلبمون ، بازیکنایی مثل آرش افشین ، آندو تیموریان ، مسعود شجاعی
    و همچنین یه مدافع وسط که بشه روی نیمکت داشته باشیم در هنگام محرومیت یا مصدومیت حنیف و پژمان و امیرحسین
    یه دفاع چپ خوب (حاج صفی یا خارجی) و یه گلر دوم خوب (طالبلو)
    بازگشت جانواریو به تیم میتونه خیلی مفید باشه که مجتبی مثل امسال وسط زمین تنها نباشه و مثلث هجومی تیم بشه جباری و جانواریو و شجاعی
    اوردن میلاد میداوودی و آرش افشین در کنار فرهاد مجیدی و برهانی عالیه...

نظر شما چیه؟

8. 5 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عجب چیزی گفته قلعه نوعی ! حرف دل من بخدا ! مشخصه ها هرجا میبینی البته ! : )))

10. 5 کاربر از امير موسر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ترکیب سال بعدمون یه همچین چیزی بشه !!

------------------ رحمتی

حاج صفی
    -- صادقی-- منتظری -- خسرو

------------------ نکونام

-- شجاعی ---- جباری- ----- تیموریان

------ ----رافخایی--- برهانی

نیمکت : مجیدی - شریفات - طالبی - حنیف - جانواریو - افشین - ساموئل - حسین حسینی - اکبرپور

اوه نیمکت زیاد شد ! با این جار و جنجالی که راه انداختن البته بعید میدونم حاج صفی خودش بخواد بیاد دیگه !
    Last edited by امير موسر; 09-05-2013 at 09:06.

12. 8 کاربر از امير موسر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خیلی زوده که از الان در مورد قهرمانی آسیا حرف بزنیم...! هی باد می کنید باد می کنید بعد که ترکید ما می مونیم و یه مشت توهم...! رسیدن به جمع 8 تیم باید فعلا دغدغه ی ما باشه!
    ایشالا اگه بریم جمع 8 تیم برتر آسیا تاریخ بازیهای بعدیمون به این صورته:
    یک چهارم نهایی: 30 مرداد و 27 شهریوز
    نیمه نهایی: 3 مهر و 10 مهر
    فینال: 4 آبان و 18 آبان
    گویا لیگ سیزدهم از 20 تیر و با شروع ماه رمضون شروع میشه. استقلال باید تا 30 مرداد کاملا آماده و هماهنگ بشه. چون تیمهای شرق آسیا اون موقع اوج آمادگی و هماهنگیشونه. البته باید امیدوار باشیم که در قرعه کشی هم خوش شانس باشیم

با تشکر از فرهاد عزیز بابت تاریخها

14. 5 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه alireza99.99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

باز هم کتک کاری در تمرین استقلال/ نجات لیدر از زیر دست و پا

ساعتی بعد از پایان تمرین عصر چهارشنبه استقلال لیدرهای این تیم با هم درگیر شدند و سرمربی تیم برای جدایی شان پادرمیانی کرد.

5 لیدر استقلال ساعتی بعد از پایان تمرین استقلال به دلایلی نامعلوم در کمپ شادروان ناصر حجازی با یکدیگر گلاویز شدند و کار شان به بزن بزن رسید.

این اتفاق در حالی افتاد که اعضای کادر فنی استقلال هنوز در مجموعه بودند و برنامه های تمرینی تیم برای بازی با داماش و مسابقه مهم آسیایی تیم با الشباب در امارات را برنامه ریزی می کردند .

سر و صدای دعوایی که در آن 4 لیدر تیم داشتند یکی دیگر از لیدرها را می زدند. لیدری که کتک می خورد ، همانی بود که روز بسته شدن قرارداد فرهاد مجیدی جلوی در باشگاه استقلال سر و صدا به راه انداخت. او که پیشتر هم بارها با پوشیدن لباس های منقش به عکس ناصر حجازی ، خود را از علاقمندان به او معرفی کرده بود.

با بالا گرفتن این دعوا ، امیر قلعه نویی سر رسید و به همراه شاهرخ بیانی ، کریم بوستانی و جمعی از کارکنان باشگاه ، لیدرها را از هم جدا کردند و لیدری که کتک خورده بود را دلداری داد . استقلال به تازگی قهرمان لیگ برتر شده است و طرفداران تیم آمادهخ جشن باشکوه قهرمانی می شوند اما لیدرها هنوز دست از سر هم بر نمی دارند.
    منبع: خبرآنلاین

16. 5 کاربر از alireza99.99 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

5 لیدر استقلال ساعتی بعد از پایان تمرین استقلال به دلایلی نامعلوم در کمپ شادروان ناصر حجازی با یکدیگر گلاویز شدند و کار شان به بزن بزن رسید.
    دیروز که تمرین تو شماره دو آزادی بود ! من خودم دیروز کمپ بودم اصلا کسی اونجا نبود ! قلعه نوعی ساعت نزدیکای 5 بود اومد ماشینشو گذاشت با ماشین یکی دیگه رفتن زمین شماره دو !!

18. 5 کاربر از امير موسر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز E.G_band's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

معلوم نشد ساعت چند در ورزشگاه باز می شه؟؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •