نکونام: من و رحمتي دشمنانمان را بهتر شناختيم
کاپيتان تيم ملي فوتبال ايران ميگويد، جريان اختلافش با سيدمهدي رحمتي باعث شد تا هر دوي آنها شناخت بيشتري از اطرافيانشان در استقلال به دست آورند.
جواد نکونام درباره آشتياش با سيدمهدي رحمتي گفت: "همانطور که رحمتي گفت، متاسفانه برخي افراد با آوردن و بردن حرفهاي بيپايه و اساس باعث شدند تا اختلافي بين ما ايجاد شود. درست است که درون زمين با هم خوب بوديم و تنها فکرمان موفقيت استقلال بود اما در بيرون از زمين رابطهمان قطع شد؛ آن هم فقط به خاطر آن حرفهاي پوچي که اين افراد بين من و مهدي مطرح کرده بودند."
به گزارش ايسنا ، وي در پاسخ به اين سوال که آيا اين افراد از استقلال بودند، گفت: "بله اما فکر ميکنم اين اتفاق حکمتي داشت و آن هم اين که من و مهدي دوست و دشمنمان را بهتر بشناسيم. درباره ديدارمان هم در رستوران دوبي بايد بگويم، برنامهريزي از قبل نشده بود و تنها دوستان مشترک من و مهدي هم که اتفاقا فوتبالي هم نيستند، ما را به رستورانشان دعوت کردند. در آنجا با هم حرف زديم و گفتيم که اگر مسئلهمان با گفتوگو حل ميشود، بنشينيم و در تهران با يکديگر صحبت کنيم که اين اتفاق هم افتاد و کدورتها از بين رفت. بازگشت شرايط به حالت عادي بين من و رحمتي اتفاقي بود که بايد به هر حال ميافتاد و از امروز به بعد من و رحمتي مثل گذشته و شايد بهتر از گذشته دوست هم هستيم."
نکونام درباره قهرماني استقلال و گلزنياش در ديدار برابر فولاد گفت: "گلي که زدم واقعا طعم خاصي برايم داشت اما مهم اين بود که تيم محبوبم قهرمان شد تا دل ميليونها هوادار شاد شود. درباره آن گل هم بايد بگويم، کار خاصي را انجام ندادم و اگر تلاش بازيکنان نبود، نميتوانستم از آن موقعيت استفاده کنم. بايد از مردم و هواداران هم به نوبه خودم عذرخواهي کنم که اين فصل خيلي اذيتشان کرديم و دير قهرمان شديم."
وي افزود: "استقلال با پتانسيلي که داشت، بايد زودتر از اينها قهرمان ميشد. در نيم فصل اول روزهاي دشواري را پشتسر گذاشتيم. بهتر است بگوييم که استقلال در نيمفصل اول قهرمان شد. در نيمفصل دوم با بازيکنان خوبي که به تيممان اضافه شدند، کارمان راحت شد."
نکونام در پاسخ به سوالي درباره عدم همراهي استقلال از سوي هوادارانش در طول فصل جاري گفت: "هواداران را در اين فصل خيلي اذيت کرديم. در سه بازي در خانه جلوي چشمشان شکست خورديم. دو بار به سپاهان باختيم و يک بار هم برابر الهلال شکست خورديم. فکر ميکنم با اين بازيکنان و توانايي ميتوانستيم زودتر آنها را شاد کنيم."