تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 212 از 328 اولاول ... 112162202208209210211212213214215216222262312 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,111 به 2,120 از 3274

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها | جلد 2

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

نقل قول های مورینیو

1:"بهترین مربی دنیا نیستم ولی فکر هم نمیکنم کسی بهتر از من وجود داشته باشد."

2:"احساس میکنم رابین هودِ فوتبال ایتالیا هستم به همین خاطر دوست دارم در اینتر باشم."

3:"اصلا موقیعتهای گلی که داشتیم و مالکیتمان در زمین را دیدید؟من در دروازه می ایستادم هم حداقل 5-1 باید بازی را میبریدم."

4:"من زیاد کار میکنم ولی نمیتوانم معجزه کنم چون نه مرلین هستم نه هری پاتر."

5:"بارسلونا یک شهر فرهنگیست با تاترهای مهم،و این پسربچه (مسی) کمدی و نقش بازی کردن را بسیار خوب آموخته است."

6:"از چیزی که میترسم حریف نیست از جنون گاویست که در اسکاتلند یعنی همین نزدیکیها وجود دارد."

7:"بازیکنی که یک فرد کامل باشد را نمیخواهم،میخواهم یک انسان حرفه ای کامل با شخصیتی فوق العاده باشد.این مردیست که برای دخترم در نظر دارم."

8:"بازیکنان بارسا را دیدم که از داوری عصبانی بودند ولی مثل اینکه حافظه کوتاه مدتشان مشکل دارد."(اشاره میکند به بازی چلسی-بارسا در نیمه نهایی لیگ قهرمانان)

9:"یکی از چیزهایی که خیلی در ایتالیا به آن علاقه دارم سر و صدای الکی دشمنانم است.به عنوان یک فرد آزاد در یک شهر آزاد نظر خود را گفتم بعد نق نق ها و سر و صدای دشمنانم بلند شد."

10:"این داستان را شخصا به پایان میرسانم،البته با فروتنی.امیدوارم برای کریسمس هدیه ای به من بدهید.تنها رامازوتی مشهور اِروس بود نه آندره آ."(مربوط میشود به بعد از بحث و درگیری لفظی که که با آندره آ رامازوتی خبرنگار ایتالیایی داشت.)

11:"میخواهم فلسفه فوتبال زا تغییر دهم.هیچکس با اندیشه های من وجود ندارد."

12:"ونگر از آن دسته آدمهایی است که در انگلستان به آنها میگویند دهان بین.همیشه دوست دارد ببیند بقیه چه میکنند.بعضی افراد هستند که وقتی در خانه اند با استفاده از یک تلسکوپ فوق العاده بقیه فامیل و دوستان را زیرنظر میگیرند تا از کارشان سر در بیارند."

13:"برای کسی که به باخت عادت ندارد همیشه باختن سخت است.در واقع این خصوصیت افرادیست که همیشه پیروزند.شخصیت من هم کمی اینگونه است.قبول شکست برای من راحت نیست."

14:"هستند افرادی که بعد از پیروزی میخندند،ولی من وقتی برای جشن گرفتن موفقیتهایم ندارم."

15:"حقوق من 9 میلیون نیست،تقریبا 11 میلیون است که با تبلیغات میشود 14 میلیون در سال."

16:"بارسلونا باشگاه بزرگیست ولی در 200 سال تاریخشان فقط یک بار قهرمان اروپا شده اند.من مربیی هستم که تازه چندسال است کارش را شروع کرده و به اندازه کل تاریخ بارسا جام اروپایی برده ام." (مربوط به 2005 هست )

17:"چند ماه روزی 5 ساعت ایتالیایی کار کردم تا بتوانم به راحتی با بازیکنان-رسانه ها و هواداران ارتباط برقرار کنم،رانیری 5 سال در انگلیس بوده ولی هنوز با خودش بر سر گفتن صبح به خیر و عصر به خیر میجنگد."

18:"از بین 21 نفری که به بهترین مربی سال رای دادن فقط یک نفر به من رای نداد که آن هم عادیست.حتی عیسی مسیح را نیز همه دوست نداشتند."

19:"ببینید موهایم را کوتاه کرده و آماده جنگ هستم."

20:"3 سال کار کردن در لیگ جزیره بدون بردن جام؟من توانایی این کار را ندارم."(در پاسخ به بنیتز)

21:"کارنامه کاری من با رایکارد قابل قیاس نیست.او هیچ جامی نبرده ولی من جامهای زیادی را برده ام."

22:"اگر تو با کامبیاسو و زانتی تمرین کنی و نتوانی سطح خودت را ارتقا دهی احتمالا فقط یک عصب در مغزت وجود دارد که آن هم احتمال زیاد خوب کار نمکیند."

23:"اگر بخواهیم مشکل را اینجا به پایان برسانیم و مختومه اعلام کنیم از جانب من ایرادی ندارد.رانیری برای بار اول اظهارنظر کرد و من راحت بودم برای بار دوم نظر داد و راحت بودم برای بار سوم هم نظر خود را گفت و باز هم راحت و آرام بودم ولی من فقط یک نظر دادم و او عصبانی شد.اگر بخواهیم پرونده را مختومه اعلام کنیم از جانب من مشکلی نیست.3-1 به نفع رانیری ولی گل من بسیار دیدنی بود."

24:"اگر من قبل از بازی یا سر تمرین فیلم گلادیاتور را برای بازیکنانم بگذارم آنها یا از خنده به خود میپیچند یا مرا به یک پزشک روانشناس معرفی میکنند.رانیری فراموش کرده که بازیکنانش بچه نیستند."(اشاره به یکی از ترفندهایی که رانیری در هنگام تمرینات داشت)

25:"یووه مرا نگران میکند؟بله بله چشمهایم را ببینید از نگرانی شبها خواب ندارم."

26:"از من پرسیدند که بازی یووه را دیدی؟گفتم تا گل آمائوری دیدم بعد از آن دیگر تلویزیون را خاموش کردیم چون باید برای صرف شام آماده میشدیم."

27:"ما فقط اینتر تی وی را داریم با 45 هزار مشترک.در حالی که میلان 3 شبکه تلوزیونی با یک روزنامه و یووه نیز شبکه تلوزیونی و یک روزنامه به نام توتواسپرت دارد.اگر بخواهیم در مورد تاثیرات ذهنی صحبت کنیم شما وقتی تبلیغات و خبرهای این سه باشگاه را با هم مقایسه کنید به این موضوع پی میبرید که چه تیمهایی با یک کار برنامه ریزی شده بزرگ قصد القای بیماریهای روانی به تماشاگران فوتبال را دارند."

28:"یووه و میلان تا دقیقه 88 خیلی خوشحال بودند تا دقیقه 93 هم بسیار شاد بودند ولی دقیقه 95 احتمالا یک تلوزیون از پنجره ای به پایین پرتاب شد."(بعد از بازگشت اینتر به بازی مقابل سیه نا که در نهایت 4-3 به نفع شاگردان مورینیو تمام شد.)

29:"رانیری گفت که نیازی به کسب موفقیت ندارد.او با 70 سال سنی که دارد فقط یک سوپرکاپ برده.هیچوقت موفق به کسب جام مهمی نشده.شاید بهتر باشد ذهنیت خود را عوض کند هرچند که برای اینکار خیلی پیر شده است."

30:"من عوض نمیشوم.من خوسه مورینیو هستم با تمام تواناییها و تاثیراتش."(در مراسم معارفه خود به عنوان سرمربی جدید رئال مادرید.)

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

مورینیو: " ما می*توانستیم به راحتی بازی را 5 بر 1 ببریم. در واقع حتی اگر خود من هم در دروازه تیم ایستاده بودم باز هم بازی را برده بودیم. "

Lo Monaco : " کسی که همچین حرفی را می*زند نه برای تیم حریف و نه برای کشوری که در ان مهمان هست ، احترامی قائل نیست. مورینیو از ان افرادی است که باید تو دهنی بخورند... " !

مورینیو: " Lo Monaco ؟ ، نمی*شناسم. من راهب*های تبتی(Tibetan Monaco) می*شناسم ، Bayern Monaco (بایرن مونیخ) می*شناسم ، گراند پری Monaco می*شناسم ، اما چیز دیگری با این اسم نمی*دانم. اگر این شخصی که اسمش را بردید می*خواهد توسط صحبت کردن درباره من معروف بشود ، بهتر است به من پول بپردازد. adidas از من در تبلیغ*هایش استفاده می کند اما پول زیادی را به من در قبالش می*دهد. به من پولی در قبال معروف کردن و در روزنامه بودن این Lo Monaco داده نشده. "

انلی رئال

2. 7 کاربر از mohammad.asghari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

دوستان تبریک

3 - 0 بردیم (( 2 گل رونالدو - 1 گل هیگواین ))

4. 2 کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

چقدر وحشی !!! به نظر میرسید اینا از جنگل فرار کردن اومدن تو زمین !
    فقط 3 تا کارت قرمز مستقیم داور باید به بازیکنان بیلبائو میداد ! مستقیم !!
    از دقیقه 50 به بعد خدا خدا میکردیم خوزه دی ماریا و رونالدو رو تعویض کنه ، چون با اون وضعیت میترسیدم برای بازی با دورتموند دچار مصدومیت شدید بشن...!
    کایخون خیلی خوب بود بعد از تعویض ، هیگواین هم که به محض ورود گل زد.مودریچ هم نسبتا خوب بود ، چند بازی توپ لو داد...بقیه هم در حد و اندازه های خودشون بودند.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مرجع خبري رئال مادريد : مورینیو برای سومین سال پیاپی در سن مامس 3-0 پیروز شد تا آخرین بازی رئال در این استادیوم تاریخی با یک برد باشکوه همراه شود .
    با این که رئال مادرید در لیگ تنها انگیزه اش حفظ آمادگی برای بازیهای حساس در چمپیونزلیگ است ، اما این کریستیانوست که حتی این بازیهای به ظاهر تشریفاتی را هم ساده نمی گیرد و نمی گذارد که هم تیمی هایش بازیها را ساده بگیرند . حتی زمانی که هم تیمی ها حال بازی کردن ندارند ، این ستاره پرتغالی است که با روحیه و انگیزه خاصش ، آن ها را به جلو می کشد ، دو گل می زند و یک پاس گل طلایی می دهد تا رئال مادرید به یک پیروزی دلچسب دست پیدا کند .
    در حالی که اعضای فیکس تیم همچون بنزما ، مودریچ و آلبیول ، عملکرد چندان جالبی نداشتند و انگار خیلی زورشان آمده بود که در این چنین بازی تشریفاتی باید حضور یابند ، این ستاره پرتغالی بود که یک تنه جور هم تیمی هایش را کشید و درخششی خیره کننده را ارائه داد .
    کل نیمه اول را می توان به گل تماشایی کریستیانو از روی ضربه کاشته در دقیقه دو خلاصه کرد . در باقی بازی ، رئال مادرید تیمی بود که توپ را به حریف داده بود و بدون اوزیل ، در حرکات هجومی کاملا بی اثر و خنثی بود . تنها اتفاقات نیمه اول را می توان یک تیرک از دی ماریا و دو توپگیری از دیگو لوپز خلاصه کرد .
    در نیمه دوم نیز همین وضعیت ادامه داشت اما اتلتیک که می دید در مقابل یک رئال مادرید بی حال کاری از پیش نمی برد ، خشونت و وحشی گری را در پیش گرفت و شروع به زدن بازیکنان رئال کرد که تیکسیرا ، همان داوری که به خاطر خوش خدمتی به بارسلونا ، یک سال و نیم از قضاوت بازیهای رئال در لیگ مصدوم شده بود ، از این وحشی گری حمایت می کرد تا داد کریستیانو در بیاید . ستاره پرتغالی حق هم دارد ، اگر یک کدام از این وحشی گری های بازیکنان اتلتیک علیه مسی انجام می شد ، سازمان ملل بیانیه می داد تا از او دفاع کند اما تیکسیرا تنها کاری که می کرد ، تماشای این خشونت و لذت بردن از آن بود .
    اتلتیک با این که توپ را در اختیار داشت و حتی گه گداری گاف های وحشتناک آلبیول هم به کمکشان می آید ، اما تیمی نبود که بتواند روی دروازه رئال موقعیت ایجاد کند و بالاخره این کریستیانو بود که روی یک ضربه ایستگاهی با پروازی تماشایی و با یک ضربه سر ، در حالی که یارگیری من تو من شده بود ، دروازه اتلتیک را گشود تا خیال رئال راحت شود .
    پس از این گل بود که رئال مادرید راحت تر بازی کرد . بنزمای خنثی جای خود را به هیگوائین داد و رئال مادرید کمی تحرک خود را افزایش داد تا این که با پاس عمق تماشایی کریستیانو ، این هیگوائین بود که همچنان نشان داد که به خصوص در بازیهای لالیگا چه گلزن قهاری است و اگر در تابستان قرار به رفتنش باشد ، جایش به شدت خالی خواهد شد .
    به هر صورت رئال مادرید در کل به خصوص تا پیش از گل دومش ، بازی چندان جالبی را از خود ارائه نداد و در نقطه مقابل هم اتلتیک لقمه دندان گیری نبود و به ندرت موقعیت روی دروازه رئال ایجاد کرد اما کریستیانو نشان داد که همیشه می توان رویش حساب باز کرد ، حتی در سرزمین وحشی ها .

6. 9 کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Altairezio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض

بازی خیلی افتضاح بود!(البته گلاش خوب بودن صحنه هاش بد بودن!)
    داور که حتما" یه چیزیش شده بود ! یه کینه ی خاصی داشت!(حتما" باید بزنن رونالدو از وسط 2 تیکه بشه تا کارت بدی آقای بوق اندر بوق!)
    اون گل دوم رونالدو واقعا" عالی بود حال خط دفاعیو داور و ... گرفته شد!
    مودریچ عالی کار میکرد ولی کمی خسته به نظر میرسید!
    این دیماریا چرا 5 دقیقه مونده به تعویض جوراباشو تا ساق پا میکشه پایین؟!(حتی وقتی رو نیمکت هم میشینه پاچه ها کلا" بیرونن!!(آخه فقط به خاطر یه خالکوبی لوگو رئال مادرید؟!))
    مارسلو که داره عالی پیش رفت میکنه!
    برا بنزما هم واقعا" متاسفم و فصل بعد تو هر تیمی قراره باشه موفق باشه....!
    این هیگوآین چه پیش رفتی کرده تو شوت!
    خدیرا هم عالی بود فقط خیلی اشتباه میکرد و باید یه کمی به نظر من رو شوتاش کار کنه!
    ضربه ایستگاهی رونالدو که دیگه اصلا" بحثی نداره....!
    اون اشاره های دست رونالدو تو زمین به داور که میگفت :"آخه داور 1 بار 2 بار 3 بار 4 بار ....آخه دیگه پاره کردن منو!"
    (یعنی واقعا" اشاره هاش عالی بودن من که کشته مرده ی این اشاره هاش هستم!)
    گزارشگرا هم این روزا واقعا" یه چیزی شون شده !(هم اشتباه زیاد دارن هم این که تلفظ شناس شدن! مارسلو رو خود گزارشگر هم میگه مارسیـــــو!حالا چه لزومی داره شما بگی مارچــلّو؟!)

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

ظاهراً مورینیو قصد دارد تا به پیشنهاد باشگاه چلسی جواب رد دهد، مساله ای که ماه ها سر زبان ها بوده. به گزارش روزنامه Mirror وی احتمالاً تا آخر قرارداد خود در مادرید باقی خواهد ماند.

از ابتدای این فصل و بعد از اختلاف امتیاز و همچنین اختلافات درون رختکن، صحبت هایی مبنی به رفتن مورینیو به باشگاه های متعددی شنیده میشد. مورینیو هرگز علاقه و هدف خودش رو برای بازگشت به انگلستان رد نکرده و اعلام کرده بالاخره به لیگ برتر باز میگردد.

هرچند به گزارش این روزنامه اینگلیسی، این مربی احتمالا در باشگاه باقی میماند. خود مورینیو در هفته گذشته اعلام کرده بود تکلیف ماندن یا نماندنش آخر فصل بعد از نشستن با فلورنتینو پرز مشخص میشود.

+

همین روزنامه های اینگلیسی نبودن که تا قبل از بازی با منچستر، یه چیزای دیگه میگفت؟ هیزم تو آتش میریخت حالا که منچستر حذف شده و رئال هم به نیمه نهایی رسیده ببین چی میگه...!

9. 7 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال OS X SAMCRO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Charming

پيش فرض

سلام !

اگه می شه هایلایت بازی با کیفیت HD بدین ... مرسی ...

12. 5 کاربر از mohammad.asghari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

14. 6 کاربر از mohammad.asghari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

لوپز...لوپز...چقدر خوب داره کار می کنه....چنتا سیو عالی داشت...یکی شون که از پشت محوطه هررا زد رو عااااااااالی گرفت...من به مورینیو حق می دم که حتی تو لالیگا هم لوپز رو بذاره و ریسک نکنه. بعضی ها میگن تو لیگ که مهم نیست کاسیاس رو بذاره...ولی به نظرم لوپز اگه تو لیگ هم بازی کنه می تونه آمادگیشو کامل حفظ کنه...امیدوارم این درخشش مقطعی نباشه و تا آخر سی ال بتونه برامون خوب کار کنه.

16. 5 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

Goals Appearance Club
    118 292 Manchester United
    196 192 Real Madrid
    78- 100+

100 بازی کمتر از زمان حضورش در منچستریونایتد، اما 78 گل بیشتر! مقایسه:

Ratio Goals Appearance Club Player
    0.9 196 192 Real Madrid C.Ronaldo
    1.2 310 375 FC Barcelona Messi

18. 9 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •