ببین به کدوم رشته علاقه داری بعد همونو برو...
ببین به کدوم رشته علاقه داری بعد همونو برو...
هردوتاش قزوینه عمران دانشگاه آزاد ولی برق غیرانتفاعی
تعریف آزاد قزوین زیاد شنیدم به هرکی گفتم گفته که 100درصد برو ولی از قیمت شهریه ها خبر ندارم
اون یکی هم موسسه غیرانفاعی هستش که از دانشگاه خیلی کوچکتره
البته اگه عمران عمران قبول میشدم صددرصد میرفتم ولی زیاد از عمران نقشه برداری اطلاعات ندارم
من خودم دارم عمران-عمران میخونم و از نقشه برداری هم چیزایی میدونم,ببین اگه به نقشه کشی و کارهای اجرایی (صحرایی و ...) علاقه داری و ریاضیتم متوسط رو به بالا باشه بیا این رشته,منم تعریف آزاد قزوینو شنیدم و شهریشم فک کنم از 600-700 تومن کمتر نباشه! ولی اگه علاقه ای نداری نرو چون بعدا خیلی پشیمون میشی!
آقا این وسط فقط ما بو میدیم؟
اونایی که قبول شدن از صمیم قلب براشون آرزوی موفقیت میکنم اونهایی هم که قبول نشدن آرزو میکنم سال آینده قبول بشن یا اگر نمیخوان شرکت کنند بهشون بگن همه چیز درس نیست.
حالا توی صفحههای قبل برای کاهش استرستون یه چرت و پرتایی گفتیم که استرستون کم بشه شما جدی گرفتین که جواب پستام رو نمیدید؟؟
من سال اولم بود که کنکور دادم حالا برای ثبت نام در دانشگاه باید گواهی اشتغال به تحصیل از مدرسه بگیرم یا کارت دانش آموزی کافیه؟
مگه بده برادر جان؟! توی ایران همه میخوان یه اسم مهندس اول اسمشون باشه! بیا تا 1000 تا مهندس مکانیک بیکار نشونت بدم که بعضیاشون دارند کود تولید میکنند!
Last edited by afshin-434; 12-09-2012 at 09:00.
اون شروع اسمی هست
وگرنه تا اولای مهر اصلا استادی نمیاد کلاس
هیچکدوم لازم نیست
مدارک مورد نیاز برای ثبت نام رو توی سایت دانشگاهتون نوشته
اصلا نگران نباش هر کدوم از مدارکو داری ببر بعدا خودشون تو مهر مهلت میدن باقی مدارکتو ببری ، فکر کنم همین روزا بری تو پورتالت همه واحدات ثبت شده باشه![]()
از پرستاری کسی نیست؟؟؟
در ضمن در بیشتر رشته ها حتی پرستاری، حداقل 40% مرد یا زن باید باشن!
پس نگران این موضوع نباشید.
سلام دوستان
نتیجه 3 ماه درس خوندن من شد کد رشته ۱۷۱۲
البته من بار اولی که کنکور امتحان دادم درسا رو خونده بودم هر چند ۳ سال ازش میگذشت ولی خوب درسا یادم بودن
مهندسی کامپیوتر دانشگاه شیراز(همونی که میخواستمو الانم خیلی خوشحالم)
![]()
اما در مورد ثبت نام. فقط یه روز وقت داری مدارکی که لازمه رو تهیه کنی و وسایلی که میخوای هم ورداری. به گفته هانی وقت برگشت نیست.
فردا سعی کن تاجایی که شده امور آموزشی رو انجام بدی. چون مثلا تعهدنامه خوابگاه رو نداشته باشی، با یکم چونه زدن بعدا هم میتونی بیاری گرچه بهتره همین الان تعهدنامه رو بدی. ( برو یه دفتر اسناد رسمی بگو برات بنویسه، فقط تو اون مدت برو کارهای دیگه رو انجام بده.
تو سایت دانشگاه نوشته روز جمعه (25ام ) ثبت نامه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبلش باید اینترنتی ثبت نام کنی. وای که دانشگاه چقدر عجله داره!!! یه روز واقعا وقت کمیه برا جور کردن مدارک اونم پنجشنبه که ادارت زودتر تعطیل میشن ( پارسال هم همین موقع بود ولی خب نتایج خیلی زودتر اعلام شد )
مشکل یا سوالی بود در خدمتیم.
موفق باشید
Last edited by vahid-p; 12-09-2012 at 09:57.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)