کسی جواب ما رو نمیده ؟
کسی جواب ما رو نمیده ؟
مانیتور رو بزارید روی Dynamic Contrast چمن خیلی بهتر نشون داده میشه
اینی که میگی چه قسمتیه؟
من هنوز به نیم فصل نرسیدم با چلسی 4 جدول هستم فرانسه و ارژانتین بهم پیشنهاد دادن ولی به جز اسپانیا المان یا هلند هیچ جا نمیرم
originalkey.net
200 تومنی خود بازیه اورجینال هست و 80 تومنی فقط سی دی کی البته فرقشون رو نمیدونم
تو چه سطحی بازی می کنید؟
بچه ها چجوری میشه از تیم ملی استفا داد؟اصلا میشه؟یا کسی تجربه داشته وقتی با یه تیم ملی دیگست یه تیم ملی جدید بهش پیشنهاد بده؟
راستی فصل دوم تو pc کسی کرشی داشته یا با خیال راحت بریم جلو؟
فکر نکنم بشه استعفا داد.
کسی این مشکلو داشته که بازیکنای قرضیش تو فصل دوم برنگردن؟ برا من اینجوری شد، مجبور شدم پول بدم برشون گردونم.
بچه ها مهاجمها چطوری ضربه سر خوب میزنن من هر چی ضربه سر میزنم اروم و بی دقت میزنن
سلام دوست عزیز
توو قسمت Manager office توو همونجا اولین گزینه , همون گزینه ای که بالای Browse Job هستو بزنی یه پیغامی میده که اگه yes بزنی از تیم ملی که تووشی استعفا می ده. و ازون لحظه به بعد تیم های ملی دیگه میان بهت دوباره پیشنهاد میدن. اما دزمورد کرش: ببین میگن توو فصل دوم کرش میکنه اما من تا الان که تقریبا وسطای فصل دومم کرشی ندیدم. البته بگم که نسخه ی فیفایی که من دانلود کردم از یه سایت معتبر خارجی و 10 گیگه. یعنی نسخه ی کامله و تمامیه گزارشگرایه زبانای مختلفو داره. اما درمورد سوالی که وقتی توو یه تیمی تیم دیگه ای بهت پیشنهاد بده: اگه منظورت تیم ملی که خودش میاد اما مثلا توو یه باشگاهی میخوای ببینی کدوم باشگاه ها بهت پیشنهاد می دن باس بری توو قسمت Manager Office بعد یه قسمت هست نوشته Brows Job توو همون جا باشگاه هایی رو میبینی که واسه فصل بعدشون تو رو می خوان. حالا بستگی به این داره که تو چقدر خوب کار کرده باشی تا تیمای غول بهت پیشنهاد بدن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)