آقا مهران یه خواهش داشتم من یه سرور Bukkit زدم فقط برای دوستام یه 20 نفری میشیم میشه لطفا ( خواهشا pls ) پلاگین هایی که در سرورتون استفاده میکنید رو بگید ؟؟؟
منم بدونم بقیه هم بدون
دستتون درد نکنه![]()
آقا مهران یه خواهش داشتم من یه سرور Bukkit زدم فقط برای دوستام یه 20 نفری میشیم میشه لطفا ( خواهشا pls ) پلاگین هایی که در سرورتون استفاده میکنید رو بگید ؟؟؟
منم بدونم بقیه هم بدون
دستتون درد نکنه![]()
راستی اگه آقا مهران راضی باشه میخوام یه چت روم برای سرور Game5 بسازم که اول برنامشو دانلود میکنید بعد به روم پابلیک وصل میشید و با بقیه که تو روم هستن چت میکنید خوبی این نرم افزاری که میخوام بسازم این هست که خودتون هم میتونید روم بسازید البته باید وی پی اس داشته باشید منم قراره امروز یا فردا یه وی پی اس برای همین کار بگیرم و روش روم چت بزنم خوبه داداش مهران ؟؟؟
البته چت رومش خیلی ساده هست یعنی رنگ و ... رو نمیتونید انتخاب کنید فقط میتونید چت کنید ( آخه این اولین کارم هست ) البته نگران نباشید یه امتحانشو قبلا ساختم حالا اگه مهران دستور رو صادر کنه من شروع بع ساختش میکنم مهران اقا منتظرم
Last edited by S.R Download; 02-02-2013 at 16:55.
ای پی هم زدم این ارور رو داد:
بعضی مواقع هم ارور شما بن شدید رو میده!!!
چت روم سرور Game5 ساخته شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فروش گندم با قیمت ارزون فقط و فقط 5 دلار
مکان Shop :
اگر رونق پبدا کرد قیمت ها به 2 دلار کاهش میابد
با تشکر KpeVeDKo
راستی کسانی که میگم تو سرور من میان (مجانی ) :
KpeVeDKo - Nitro WoW - Ali killer - sadra - shzice - Xert77
کسانی غیر از این افراد بخوان بیان باید 10 تومن بدن
Last edited by S.R Download; 02-02-2013 at 21:28.
Forum گیم 5 هم درست کردیم از این به بعد بیشتر سوال ها توی این جا جواب داده میشه[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا ما چرا میخوایم بریم تو سرور میزنه که بن شدی؟؟؟؟
من تا حالا اصن تو این سرور نرفتم کههههههههههه![]()
سلام
سرور هستش؟
با هاماچی هستش یا نه؟
مجانیه؟
آی پی لطفا.
ورژن سرور هم لطف کنید.
سرور هستش؟ : پست های قبل هم بخونی صواب داره
با هاماچی هستش یا نه؟ : همچی نیست
مجانیه؟ : مجانیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ورژن سرور هم لطف کنید. : 1.4.7
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)