تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به کدام آنتی ویروس رای می دهید؟

راي دهنده
219. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Avast

16 7.31%
  • Avira

24 10.96%
  • Baidu

1 0.46%
  • Bitdefender

35 15.98%
  • Bull Guard

2 0.91%
  • COMODO

30 13.70%
  • DR.Web

4 1.83%
  • ESET - NOD32

48 21.92%
  • Emsisoft

11 5.02%
  • F_Secure

4 1.83%
  • G Data

2 0.91%
  • Kaspersky

63 28.77%
  • Mcafee

8 3.65%
  • Microsoft

5 2.28%
  • Norman

2 0.91%
  • Panda

6 2.74%
  • Qihoo

3 1.37%
  • Quick Heal

2 0.91%
  • Symantec - Norton

29 13.24%
  • Trend Micro

5 2.28%
  • Trustport

1 0.46%
  • Viper

1 0.46%
  • Webroot

6 2.74%
  • ZoneAlarm

7 3.20%
  • ضد بدافزار ایمن

1 0.46%
Multiple Choice Poll.
صفحه 212 از 402 اولاول ... 112162202208209210211212213214215216222262312 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,111 به 2,120 از 4018

نام تاپيک: بحث و گفتگو برای انتخاب آنتی ویروس مناسب ╣══ نتایج نظرسنجیهای سالیانه در پست اول ══╠

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

ساکت هست -گیر الکی نمیده- با ای دی ام مشکلی نداره راحت میتونی توی لیست چشمپوشی بزاری برنامه هاتو تا کاری باهاشون نداشته باشه-هیچ پیغام ازار دهنده ای نداره-اپدیت انلاین میشه راحت و سریع چه با سریال چه با ریستر-انتیویروس های پیشنهادی برا تست=نورتون-ترندمیکرو-تراست پورت-وایپر-نورمن-ای وی جی-امسی سافت-بولگارد-
    حجمش نسبت به =کسپر نسخه پیور-تراست پورت-کوییک هل-بیت دفندر-جی دیتا- زون الارم-نورمن-نانو-دکتروب-امسی سافت -سوفوس-مک افی- ای اسکن چیزی به حساب نمیاد چون نورتون انتی ویروس حجمش 170 نورتون اینترنت سیکیوریتی 157 و نورتون 360 171 مگابایت هست فقط محصولات اداری اون حتی تا 900 مگ هم حجم داره
    دوست عزیز واقعا انتی ویروس خوبیه.اونچه که من میخام رو داره.البته در مورد قدرتش هم از رو مشهور بودن و مقایسه های توی سایت ها نظرم اینه که قویه.خوب به هر حال دو تا مشکل دارم تو تاپیک زیر نوشتم.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. این کاربر از vb.mohsen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای MasterGeek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دوستان من Avira با فایروال Comodo دارم و تا حالا ترکیب سبک و قوی بوده و مشکلی نداشتم اما دنبال یک ابزار ترجیحا تخصصی و البته رایگان برای key logger هستم، یه مقداری جست و جو کردم ولی مطمئن نیستم هنوز اگر تجربه‌ی خاصی در مورد key loggerها دارین ممنون میشم در میون بذارین.

پ.ن: قبلا یادم هست که مقاله‌ای خونده بودم راجع به اینکه Virtual Keyboardهائی که توی صفحات بانک‌ها هست بعضا ناامن‌تر از خود صفحه کلید هست شما راجع به این مسئله اطلاعاتی دارین؟

پروفشنال vxp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

دوستان من Avira با فایروال Comodo دارم و تا حالا ترکیب سبک و قوی بوده و مشکلی نداشتم اما دنبال یک ابزار ترجیحا تخصصی و البته رایگان برای key logger هستم، یه مقداری جست و جو کردم ولی مطمئن نیستم هنوز اگر تجربه‌ی خاصی در مورد key loggerها دارین ممنون میشم در میون بذارین.

پ.ن: قبلا یادم هست که مقاله‌ای خونده بودم راجع به اینکه Virtual Keyboardهائی که توی صفحات بانک‌ها هست بعضا ناامن‌تر از خود صفحه کلید هست شما راجع به این مسئله اطلاعاتی دارین؟
    امیدوارم کمک کرده باشم!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

5. این کاربر از vxp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Dr Hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

بهترین پیشنهاد به شما این هست که comodo internet security رو نصب کنید ، و برای کارهای بانکی به کیوسک مجازی برید و از صفحه کلید مجازیش برای کارهای بانکی استفاده کنید.

نکته 1 : توی کیوسک مجازی ویروس اجرا نکنید. کاملا سیف نگه دارید و برای کارهای بانکی استفاده کنید.

نکته 2 : احتمالا آنتی ویروس avira رو انتخاب کردید برای اینکه در تست ها قوی تر از کمودو بوده پس خط پایین رو بخونید:

info sharing : توی سیستم یکی از دوستانم برای شوخی یک کیلاگر نصب کرده بودم ، خب تا چند روز این کیلاگر روی سیستم طرف که از قبل خودم هم براش کمودو نصب کرده بودم کارش رو انجام میداد.

آنتی ویروس کمودو این کیلاگر رو تشخیص نمیداد ، و خب طبیعتا من کیلاگر رو در بخش لیست سفید HIPS گذاشته بودم.

بعد از چند روز کیلاگر پاک شد ، دلیل : ارسال شدن اتوماتیک فایل های مشکوک به تیم آنالیز کمودو و درنتیجه پاک شدن ویروس مد نظر ما.

خب این ارسال اتوماتیک رو کسپرسکی و نود32 هم حتی داره اما توی آویرا تا اونجای که من میدونم نیست. ( شاید توی ورژن های جدید گذاشته باشه که بنده اصلا ندیدم)

در کل می خوام بگم شاید شما دارید تلاش میکنید یک سوئیت خوب امنیتی بسازید اما...! (از قضا سرکنگبین صفرا فزود)

7. 12 کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام خدمت دوستان

من خودم قصد دارم یکسری مطالبی در مورد نحوه انجام عملیات بانکی و رعایت ایمنی در بانکداری الکترونیک با توجه به حوزه مورد علاقه و به دلیل مرتبط بودن با حوزه شغلیم ارائه بکنم.

چند وقت پیش به سرم زد به دلیل اهمیت بانکداری الکترونیک که کشور باید به این سمت بره و ضرورت امنیت در این حوزه، یک تاپیک مجزا در مورد e- banking ایجاد کنم و مطالبی را بنویسم و بعد تاپیک هم قفل بشه........ ولی چون دلم میخواد با کومودو همراهش کنم و تلاقی دو آیتم مورد علاقه!!(کومودو+امنیت در بانکداری الکترونیکی) اون تاپیک را بیخیال شدم و احتمالا مطالبی در تاپیک کومودو مینویسم ......

9. 6 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

اگر دنبال نرم‌افزارهای اختصاصی Antikeylogger هستید که رایگان هم باشد بهترین گزینه‌هایی که قبلا تست نیز شده‌اند:

1.Zemana AntiLogger Free
    Last edited by vtn54; 10-07-2013 at 20:24.

11. 8 کاربر از vtn54 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

(کارشناس Emsisoft)
    xman681's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    اصفهان يگانه شهر زيباي خدا

پيش فرض

سلام

خسته نباشید

خدمت همه دوستان و کاربرانی که میخواهند سوییت امنیتی انتخاب کنند توجه داشته باشند

استفاده از یه سوییت یکپارچه بسیار ایده آل تر هست تا استفاده از دو سوییت از دو شرکت متفاوت

مثلا در بحث رایگان ها کمودو بهترین هست و جایی برای تردید باقی نمیگذاره البته نیاز هست از حالت آماتور کمی خارج بشیم و بیشتر با ابزارهاش آشنا بشیم

اگر هم فقط آنتی ویروس نیاز دارید که گزینه ها فراوان هستند

باز هم تاکید میگردد که سوییت یکپارچه بسیار بهتر است

در مورد کیلاگر پیشنهاد Vtn 54 عزیز تایید میگردد

Last edited by xman681; 10-07-2013 at 20:26.

13. 4 کاربر از xman681 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

خوشم میاد کم کم همه بچه های انجمن رو سمت comodo می کشونید

(کارشناس Emsisoft)
    xman681's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    اصفهان يگانه شهر زيباي خدا

پيش فرض

خوشم میاد کم کم همه بچه های انجمن رو سمت comodo می کشونید
    سلام عزیز

وقت کسی محصولی رایگان میخواد و کمی هم از امنیت اطلاعات داشته باشه کمودو شرایط خیلی بهتری نسبت به بقیه داره پس دلیلی وجود نداره که پیشنهاد داده نشه ولی یک موقع کسی میاد میگه آنتی اورجینال میخواد اون موقع دایره پیشنهادات هم سلیقه ای میشه و هم بیشتر
    ولی وقتی بحث رایگان پیش بیاد شاید بالای 50 درصد آرا به سمت کمودو میره

موفق باشید

16. 2 کاربر از xman681 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس jolan57's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

سلام

خسته نباشید

خدمت همه دوستان و کاربرانی که میخواهند سوییت امنیتی انتخاب کنند توجه داشته باشند

استفاده از یه سوییت یکپارچه بسیار ایده آل تر هست تا استفاده از دو سوییت از دو شرکت متفاوت

اگر هم فقط آنتی ویروس نیاز دارید که گزینه ها فراوان هستند

باز هم تاکید میگردد که سوییت یکپارچه بسیار بهتر است

ضمن احترام به شما محمد جان ولی نظر من چیز دیگری هست
    به نظر استفاده از دو محصول متفاوت هیچ مشکلی رو برای سیستم ایجاد نمیکنه و حتی میتونه در حایی امنیت ما رو بیشتر تامین کنه
    یک مثال میزنم مثلا اوتپوست رو در نظر بگیریم :
    اوتپوست فایروال بسیار دوست داشتنی داره که خیلی ها دوست دارن با این فایروال کار کنند ولی در عوض آنتی ویروسش اصلا جالب نیست (که این مورد در تست های مختلف و تست های خودمون اثبات شده است) , خب در این حالت به نظر من برای کاربر خیلی بهتر است آویرا رایگان یا آوست یا هر آنتی ویروسی دیگر رو در کنار اوتپوست نصب کنه و هیچ تداخلی هم به وجود نمیاد
    یا مثلا کسی آنتی ویروس آویرا رو دوست داره ولی فایروالش رو دوس نداره و بیشتر دوست داره با فایروال هایی مثل کمودو یا اوتپوست یا انلاین آرمور کار کنه که این مورد هم بسیار امنیت بیشتری رو نسبت به آویرا اینترنت سکوریتی ارمغان میاره
    خود من فایروال کمودو رو با اکثر آنتی ویروس های معروف ست کردم و هیچ مشکلی هم وجود نداشته در این مورد.
    البته
    بحث ما در مورد فایروال+آنتی ویروس است و نه مثلا دو تا آنتی ویروس یا دو تا فایروال که همه ما میدونیم نصب اینها در کنار هم مشکل به وجود میاره

18. 5 کاربر از jolan57 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •