تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 212 از 421 اولاول ... 112162202208209210211212213214215216222262312 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,111 به 2,120 از 4206

نام تاپيک: آداب معاشرت

داره خودمونی میشه SAEED 120's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

+
    +

وقتی کسی رو مسخره میکنم هم خودم لذت میبرم و هم اطرافیانم کلی میخندن . اون شخصی که بهش توهین کردم ساکت میشینه با خودش میگه "جواب ابلهان خاموشی است" ولی در حقیقت چون جوابی نداره این حرفها رو توی دلش میگه که اروم بشه

+
    +

مسخره کردن آدما کار زیاد جالبی نیست ولی بعضیا با رفتارهای غلط و مسخره ای که توی جمع انجام میدن،بهترین سوژه میشن واسه اذیت کردن
    ببین یک چوبی میخوری دیگران رو مسخره میکنی..یعنی این خط اینم نشون ببین من کی گفتم ..حتی اگر به اون دنیا هم اعتقاد نداری و به گناه کلا اعتقاد نداری..ولی چوبشو میخوری ..

تمام کارای ما فیدبک داره تو این دنیا..زره زره وجود ما وکارامون اثر میزاره تو این دنیا و بازگشتشم به سمت خودت میاد..کار خوب بکنی خوبی میبینی.کار بد بکنی بدی میبینی.

حالا ببین دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره. تو این30 سال زندگی با تک تک سلولام این رو حس کردم.امیدوارم دیگه اینکارو نکنی و دیگران رو مسخره نکنی ما همه مردم یک کشور هستیم و نباید تو روحیه هم اثر منفی بزاریم

2. این کاربر از SAEED 120 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

دوستان گرامی نظر دادن در چارچوب قوانین برای همه آزاد هست. کسی نمیتونه نظر بده ولی انتظار داشته باشه که نقد نشه. از سمت دیگر لطفا این مسله رو رعایت کنید که الزامی نداره دیدگاه همه نسبت به مسایل مختلف یکسان باشه. بنابراین نظر شخصی هرکسی محترم هست.
    از توهین کردن و بحث های متفرقه پرهیز کنید و تنها نظر خودتان را بیان کنید.
    تشکر از توجه شما

4. 9 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

عزیزان ببینید من رفار اشتباهی ندارم . چون تا حالا کسی مسخرم نکرده . و از انجایی که این دو همیشه افراد دیگر رو هم مسخره میکنند . یعنی مشکل از رفتار من نبوده .

من فقط دنبال راهکار مقابله به مثل هستم ..
    شما میتونی از یه روش دیگه هم استفاده کنی که هم احتمالا تاثیرش بیشتر از مقابله به مثله و هم ریسکش پایین تره! نمک گیرشون کن، یه طوری در حقشون لطف کن، جایی کمکشون کن یا مثلا ازشون دفاع کن یا هر چیز دیگه که احساس خوبی نسبت بت پیدا کنن، اگه این دوتا انسان باشن احتمال زیاد این رفتارت روشون تاثیر میذاره و باعث میشه هم خودشون دیگه اذیتت نکنن و هم اگر دیگران اذیتتون کردن ازتون دفاع کنن.

6. این کاربر از N I G H T P E A C E بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه SAEED 120's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به یه نفر از افراد خانواده بخوام بگم لباس مناسب تر بپوش ..چه طوری بهش بگم که سوئ تفاهم نشه؟ لباس خیلی چسب میپوشه میخوام بگم لباس گشادتر بپوشه. چه طوری بگم که ناراحت نشه؟

مثلا یه نفر به خواهرش میخواد بگه لباس و شلوار تنگ نپوش تو خونه حداقل جلوی برادرت ..چه طوری بگه؟

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

به یه نفر از افراد خانواده بخوام بگم لباس مناسب تر بپوش ..چه طوری بهش بگم که سوئ تفاهم نشه؟ لباس خیلی چسب میپوشه میخوام بگم لباس گشادتر بپوشه. چه طوری بگم که ناراحت نشه؟

مثلا یه نفر به خواهرش میخواد بگه لباس و شلوار تنگ نپوش تو خونه حداقل جلوی برادرت ..چه طوری بگه؟
    من فکر میکنم خودتون مطرح نکنید بهتر باشه، در موارد اینچنینی بهترین راهکار اینه که به مادرتون بگید که با این طرز لباس پوشیدن خواهرتون راحت نیستید...
    مطمنا مادرتون به نحو مناسبی از طرف خودش با ایشون صحبت میکنن و احتمال خیلی زیاد خواهرتون در نوع پوشش تجدید نظر خواهد کرد.

9. 7 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز roya.rashidi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من فکر میکنم خودتون مطرح نکنید بهتر باشه، در موارد اینچنینی بهترین راهکار اینه که به مادرتون بگید که با این طرز لباس پوشیدن خواهرتون راحت نیستید...
    مطمنا مادرتون به نحو مناسبی از طرف خودش با ایشون صحبت میکنن و احتمال خیلی زیاد خواهرتون در نوع پوشش تجدید نظر خواهد کرد.
    اره دقیقا .
    البته یه دفعه نگید کلا تغییر کنه چون واسش سخته بخاد اینکارو کنه . مثلا اگه کل لباس شلوارش جذبه اول به مامانتون بگین لباسشو درس کنه بعد خودش احتمالا شلوارشم مناسبتر میکنه .
    اینم بگم بعضی وقتا این غیرتا برای خانوما لذت بخشه . پس خیلی هم خودتون بی اعتنا نباشید .

11. 3 کاربر از roya.rashidi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه FJava's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

چجوری به مدیر میشه درخواست افزایش حقوق داد ؟ ایمیلی بهتره یا با صحبت ؟ چه برهه کاری مناسب این درخواست هست ؟

13. این کاربر از FJava بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن فوتبال خارجی hossein blak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    BRN

پيش فرض

چجوری به مدیر میشه درخواست افزایش حقوق داد ؟ ایمیلی بهتره یا با صحبت ؟ چه برهه کاری مناسب این درخواست هست ؟

اگه صحبت کردنتون خوب هست که باصحبت اگه هم نیست میتونید این درخواست رو به صورت ایمیل یا نامه با کمک کسی به ایشون برسونید.....
    و این کار رو در ساعت کاری انجام ندید

موفق باشید.

15. این کاربر از hossein blak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

به نظر من اثز حضوری خیلی بیشتره...

بهترین وقت هم زمانیه که دستت پر باشه و بتونی دلیل کافی بهش بدی که باید حقوقت رو زیاد کنه...

17. 2 کاربر از farid0485 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

چجوری باید جلوی خنده خودمو بگیرم ؟!
    من کنترلمو بعضی وقتا از دست میدم و خیلی جلوی طرف مقابل زشت میشه ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •