درود
دوستان برای یکی از اقوام میخواستم سیم کارت رایتل برای استفاده ار اینترنت بگیرم. به خاطر مشکل خط تلفن ADSL نمیتونن بگیرن.
از نظر سرعت چطوره؟؟ 128 واقعیه یا کمتره ؟؟ کلا در مقایسه با ADSL چطوره؟؟
ساکن اصفهانم.
درود
دوستان برای یکی از اقوام میخواستم سیم کارت رایتل برای استفاده ار اینترنت بگیرم. به خاطر مشکل خط تلفن ADSL نمیتونن بگیرن.
از نظر سرعت چطوره؟؟ 128 واقعیه یا کمتره ؟؟ کلا در مقایسه با ADSL چطوره؟؟
ساکن اصفهانم.
کلاً در مقایشه با ADSL بسیار بسیار هزینه بیشتری داره همین سرعت 128 که شما هم گفتی بسته 1.5گیگ 1ماهشو میده 13500تومان هر گیگ ترافیک هم میفروشه 10 هزار تومن
128 رو روی 256 بستن
دوستان نظرتون در مورد این طرح چیه ؟ آیا به صرفه نیست ؟
بسته یک ساله ویژه دانگل و سیم کارت دیتا رایگان
این روش، شکل یک ساله روش قبلی است. در صورت خرید یک ساله سیم کارت، بسته اینترنت و مودم USB نسل سوم (3G)، سیم کارت دیتا رایگان و مودم با 50% تخفیف ارائه می شود.
نام بسته سرعت (Kbps) مهلت استفاده (روز) حجم (GB) قیمت (ریال) اینترنت پایه یک ساله 128 365 15 1,450,000
من ساکن یکی از شهرستان های اصفهانم.در مقایسه با Adsl باید بگم که به نظرم من جفتشون در یک سطح از کیفیتند فقط اگر رایتل پوشش خوبی توی اون منطقه نداشته باشه و آنتن کامل نده کیفیتش شدید افت میکنه
اگر منطقشون پوشش دهی خوبی داره و مصرفشون هم زیاد نیست براشون رایتل بگیر.چند انتخاب دیگه هم دارید البته.میتونید وایمکس بگیرید و میتونید وایرلس هم بگیرید
به نظر خودت کسی که دنبال دانگل هست یا حتی میخواد اون اینترنت روی گوشی یا تبلت استفاده کنه برای یک سال که هیچ برای 6ماه شما 15 گیگ کافیه؟!
به جز این هزینه 145هزراتومن هزینه هایی دیگه هم از شما دریافت میشه که هزینه شما بالای 200هزار تومن میشه. در ضمن اون سیم کارت دیتا به هیچ وجه رایگان نیست 10 برابر اون پولشو ازت میگیرن شک نکن...
به این هزینه ها هزینه مالیات بر ارزش افزوده 8% هم اضافه کنید. اونوقت ببینید به صرفه هست اصلاً خرید این بسته یا نه.
نه واقعآ به صرفه نیست دیگه الان که سیم کارتمو قیچی زدم و نانوش کردم .. فقط راهنمایی کنین واسه حداقل 1 هفته چه سرعتی بگیرم خوبه به صرفه باشه ؟؟؟؟ قیمتاش مشخص نیست .. سرعتاش چطوریه ؟ طوری که بشه 1 هفته وب گردی کرد تا اینترنتمون راه بیوفته .. چون GPRS ایرانسل هم عذابه
صفحه مدیریت حساب هم که باز نمیشه
Last edited by Ali_N8; 23-07-2014 at 19:44.
دوستان وضع آنتن دهی در استان مازندران و گیلان چطوره میارزه اینترنت رو شارژ کنم؟
صفحه مدیریت حساب براتون باز میشه ؟
دوستان 10 روز پیش سیمکارت رای آموز رایتل ثبت نام از سایت رایتل کردم و مبلغ پرداخت شد و پیغام آمد که تا 5 روز آینده ارسال میشه ولی 10 روز هست خبری نیست و توی پیگیری سیم کارت سایت هیچ اطلاعاتی از شماره ملی من نیست برای پیگیری و پشتیبانی رایتل یا مشغوله یا 30 تا 40 نفر جلوی من توی صف انتظار هستند چه کنم ؟؟؟9900 تومانم رو دزدید ........
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)