تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 212 از 475 اولاول ... 112162202208209210211212213214215216222262312 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,111 به 2,120 از 4744

نام تاپيک: » مـشـاوره برای خرید تبـلت هـای اندرویـد

اگه نباشه جاش خالی می مونه sajjad_doost's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    سمنان

پيش فرض

برای بازی می خوام بیشتر...و پی دی اف..
    چه مدلی خوبه؟
    nexus 7....note n8000....asus tf300 ... kindle fire hd...?
    چی بگیرم ؟
    دوست عزیز از بین همه اینها کیندل فایر hd 8.9 inch از همه قویتره برای بازی اما گیر نمیاد اصلا این تبلت

اولویت دوم هم نکسوس به نظر من بهتره .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این سایت کیندل رو به قیمت خوبی برای فروش گذاشته اما الان فقط در صورت سفارش دادن موجود داره این لینکی که گذاشتم نسخه سیم کارت خورش هست نسخه wifi هم داره تو همین سایت .

موفق باشید.

پروفشنال ashkan22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام به همه دوستان و اساتید و زحمت کشان این تاپیک
    من میخوام تبلت بگیرم اما هیچ چیز زیادی راجع بهشون نمی دونم برا همین میترسم بگیرم و بعد پشیمون بشم پس لطفا راهنمائیم کنید
    هدفم از تبلت استفاده از اینترنت بخصوص از طریق سیم کارت (در محیط کارگاه) و بعد گیم و بعد فیلم وآهنگ و در آخر pdf هستش چون لپ تاپ N55 دارم کارای سنگین رو با اون میخوام انجام بدم اما برا استفاده روزمره با توجه به وزنش هر روز نمیتونم با خودم اینور اونورش کنم و دنبال یه تبلت قابل اطمینان با مشخصات فوق هستم که زود خراب هم نشه و بودجه حداکثر 1.5 و هرچی کمتر بهتر خودم از
    Samsung Galaxy Tab 2 -10.1- 16GB P5100 خوشم اومد ولی واقعا نمیدونم بدردم میخوره یا نه و آیا انتخاب بهتری در این محدوده هست یا نه راستی کیفیت صفحه هم برام مهمه بطوریکه کار زیاد باهاش چشمم رو خسته نکنه چون چشام حساسیت داره شیک و با کلاس هم باشه که چه بهتر (حیف پولم به اپل نمیرسه)پیشاپیش ممنون

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    سمنان

پيش فرض

سلام به همه دوستان و اساتید و زحمت کشان این تاپیک
    من میخوام تبلت بگیرم اما هیچ چیز زیادی راجع بهشون نمی دونم برا همین میترسم بگیرم و بعد پشیمون بشم پس لطفا راهنمائیم کنید
    هدفم از تبلت استفاده از اینترنت بخصوص از طریق سیم کارت (در محیط کارگاه) و بعد گیم و بعد فیلم وآهنگ و در آخر pdf هستش چون لپ تاپ N55 دارم کارای سنگین رو با اون میخوام انجام بدم اما برا استفاده روزمره با توجه به وزنش هر روز نمیتونم با خودم اینور اونورش کنم و دنبال یه تبلت قابل اطمینان با مشخصات فوق هستم که زود خراب هم نشه و بودجه حداکثر 1.5 و هرچی کمتر بهتر خودم از
    Samsung Galaxy Tab 2 -10.1- 16GB P5100 خوشم اومد ولی واقعا نمیدونم بدردم میخوره یا نه و آیا انتخاب بهتری در این محدوده هست یا نه راستی کیفیت صفحه هم برام مهمه بطوریکه کار زیاد باهاش چشمم رو خسته نکنه چون چشام حساسیت داره شیک و با کلاس هم باشه که چه بهتر (حیف پولم به اپل نمیرسه)پیشاپیش ممنون
    سلام دوست عزیز من به شما هواوی مدیاپد10 رو پیشنهاد میکنم در این رنج بهترینه و همچنین کیندل فایر آمازون 8.9 اینچ

هر دو رزولوشن یکسان دارند اما کیندل فایر کمی قویتر است .

موفق باشید .

4. این کاربر از sajjad_doost بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام و تشکر از شما
    تب دومی فکر کنم سیم کارت خور نیست درسته؟
    ظاهر سامسونگ هم نسبت به هواوی شیک تر بود بنظرم
    این سامسونگی که گفتم چه معایبی داره؟
    تب دیگه ای مد نظر دوستان نیست؟

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    سمنان

پيش فرض

سلام و تشکر از شما
    عزیز هر دو سیم کارت خور هستن

این تبلت سامسونگی که شما انتخاب کردی اصلا قوی نیس!!!

دو تا تبلتی که به شما معرفی کردم فقط رزولوشنشون این تبلت سامسونگ رو میخورن چه برسه به بقیه item ها !!!

این از تبلت کیندل فایر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینم لینک خرید هواوی با رم دو گیگ که نسخه جدیدشه که وارد ایران شده .

آخر فروم باز Mehran-King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام و تشکر از شما
    سلام دوست عزیز نقد و بررسی سامسونگ گلکسای تب 2

از لحاظ طراحی تفاوت خاصی بین GALAXY Tab 2 10.1 و مدل سال گذشته وجود ندارد ولی با ضخامت 9.7 میلی‌متر، این تبلت نسبت به مدل سال گذشته که تنها 8.6 میلی‌متر ضخامت داشت، کمی قطورتر شده است. البته این میزان بسیار ناچیز است و GALAXY Tab 2 10.1 همچنان به عنوان یک تبلت بسیار باریک و زیبا شناخته شده است و در دست نگه داشتن آن بسیار راحت و لذت بخش است. بدنه این تبلت به طور کامل از پلاستیک با کیفیت ساخته شده است. برخلاف تبلت های فلزی، بکار گیری پلاستیک نه تنها باعث کاهش قیمت نهایی محصول شده است، بلکه به کاهش وزن آن نیز کمک بسیاری کرده است. وزن این تبلت تنها 588 گرم است و جزو سبک‌ترین تبلت های بازار محسوب می‌شود. کیفیت ساخت این تبلت بسیار بالاست و با وجود اینکه بدنه ای تمام پلاستیکی دارد، هنگامی که آن را در دست می‌گیرید متوجه استحکام بالای آن خواهید شد.

در قسمت جلویی این دستگاه، صفحه نمایش 10.1 اینچی PLS TFT با دقت 1280x800 وجود داشته که تراکم پیکسلی 149ppi را ارائه می‌دهد. این میزان تراکم پیکسلی بر روی تبلت های 10.1 اینچی مقدار استانداردی است و برای انجام کارهای مختلف، بسیار مناسب است. تکنولوژی PLS LCD استفاده شده در این تبلت نه تنها روشنایی بیشتر و زاویه دید بهتری نسبت به پنل های IPS دارد، بلکه هزینه تولید آن‌ها نیز پایین‌تر است.

هنگامی که تبلت را به صورت افقی نگه می‌دارید، در دو طرف آن، بلندگوهای استریو قرار دارند که بسیار خوب طراحی شده‌اند بطوریکه دستان شما جلوی بلندگوها را نمی‌گیرند. در بالای تبلت کلید پاور، کلیدهای کم و زیاد کردن صدا، جک هدفون و شیارmicro SD قرار دارند. در پایین تبلت نیز درگاه مربوط به اتصال تبلت به کامپیوتر وجود دارد.

در قلب این تبلت پردازنده دو هسته ای TI OMAP 4430 با فرکانس یک گیگاهرتز به همراه یک گیگابایت حافظه RAM قرار دارد. این پردازنده همان مدلیست که در گوشی Galaxy Nexus نیز استفاده شده است و بسیار قوی‌تر از پردازنده NVIDIA Tegra 2 استفاده شده در GALAXY Tab 10.1 سال گذشته است.

Samsung GALAXY Tab 2 10.1 به طور پیش فرض از سیستم عامل اندروید 4.0 به همراه رابط کاربری همیشگی سامسونگ یعنی TouchWiz بهره می‌برد. در کل می‌توان گفت که رابط کاربری کمی ساده تر شده و به رابط استاندارد اندروید 4.0 بسیار نزدیک است. محیط نرم افزاری به لطف پردازنده بسیار قدرتمند دو هسته ای و حافظه RAM بالا، بسیار روان است و می‌توانیم بگوییم که به جز حالتی که از تصویر پس زمینه متحرک استفاده کردیم، تقریبا هیچ‌گونه کاهش سرعتی هنگام کار کردن با این تبلت مشاهده نکردیم. سامسونگ تعداد زیادی برنامه کاربردی به طور پیش فرض بر روی این تبلت قرار داده است که برای مثال می‌توان به فایل منیجر، برنامه حرفه ای تدوین عکس و ویدئو، دفترچه یادداشت و آفیس اشاره کرد. برنامه های تدوین عکس و ویدئویی که سامسونگ بر روی این تبلت قرار داده است بسیار کامل است و با محیط ساده ای که دارند، بسیار مناسب کاربران مبتدی هستند.

همان‌طور که انتظار داشتیم، مرورگری اینترنت با GALAXY Tab 2 10.1 بسیار لذت بخش است. از فلش به طور کامل پشتیبانی می‌شود و حتی صفحات اینترنتی سنگین به راحتی و به سرعت باز شده و همه چیز بسیار روان است.

همان‌طور که پیش‌تر گفتیم در دو طرف صفحه نمایش دو بلندگوی استریو قرار دارند. این دو بلندگو کیفیتی بسیار خوب و فراتر از سطح انتظار ما از یک تبلت را ارائه می‌دهند. به همین دلیل می‌توان گفت که این تبلت بسیار مناسب علاقه‌مندان به موسیقی است.

بر خلاف مدل 10.1 اینچی پیشین که قابلیت پخش ویدئوهای Full HD 1080p را نداشت، GALAXY Tab 2 10.1 به لطف پردازنده قوی‌تر می‌تواند این ویدئوها را به راحتی و بدون هیچ‌گونه کاهش سرعتی پخش کند.

همانند اکثر گوشی‌ها و تبلت های کمپانی سامسونگ، GALAXY Tab 2 10.1 نیز از برنامه عکاسی مربوط به رابط کاربری تاچ ویز استفاده می‌کند. این برنامه بسیار کامل و مجهز است و امکانات بسیار زیادی دارد. متاسفانه عکس‌های گرفته شده با دوربین این تبلت از کیفیت رضایت بخشی برخوردار نیستند. نه تنها دوربین این تبلت از فوکوس ثابت استفاده می‌کند، بلکه به فلاش نیز مجهز نیست به همین دلیل کیفیت عکس‌های گرفته شده به خصوص در فضاهای کم نور، پایین‌تر از حد متوسط بوده و نویز زیادی هم دارند. همین موضوع تا حد زیادی در مورد کیفیت فیلم‌برداری این تبلت نیز صادق است البته با تفاوت اینکه صداهای ضبط شده بسیار شفاف بوده و از کیفیت خیلی خوبی برخوردارند.

باتری 7000 میلی آمپری این تبلت می‌تواند با مصارف روزمره تا دو روز کامل شارژ دهی کند که برای یک تبلت 10.1 اینچی با پردازنده ای دو هسته ای، میزان بسیار خوبیست. حتی در مصارف سنگین‌تر، GALAXY Tab 2 10.1 می‌تواند حداقل یک روز کامل را شارژ دهی کند.

GALAXY Tab 2 10.1 را نمی‌توان یک جانشین مناسب برای تبلت معروف GALAXY Tab 10.1 دانست. سامسونگ بهبود های قابل توجهی در این مدل ایجاد کرده است ولی در بعضی از موارد، این تبلت یک پله به عقب رفته است. برای مثال می‌توان به ضخامت بیشتر و دوربین ضعیف‌تر آن اشاره کرد. با این وجود بهبودهای ایجاد شده را نمی‌توان نادیده گرفت. برای نمونه پردازنده این تبلت نسبت به مدل سال گذشته بسیار قوی‌تر شده و هم اکنون می‌تواند ویدئوهای Full HD 1080p را به راحتی اجرا نماید. به علاوه این تبلت به طور پیش فرض از سیستم عامل اندروید 4.0 استفاده می‌کند که بسیار روان‌تر و بهینه تر از نسخه های پیشین است. در نهایت انتخاب با شماست. اگر جزو کسانی هستید که با تبلت خود زیاد موسیقی گوش کرده، ویدئو تماشا می‌کنید و یا بازی می‌کنید، GALAXY Tab 2 10.1 با داشتن بلندگوهای با کیفیت، صفحه نمایش بسیار خوب و پردازنده قدرتمند، یک انتخاب بسیار خوب برای شماست و شما را نا امید نخواهد کرد.

نقاط قوت
    صفحه نمایش با کیفیت با روشنایی بالا و زاویه دید عالی
    بلندگوهای شفاف و با کیفیت
    کیفیت ساخت بالا
    پردازنده دو هسته ای قدرتمند
    مجهز به برنامه های بسیار خوب تدوین عکس و ویدئو
    بهره گیری از سیستم عامل اندروید 4.0 به طور پیش‌فرض
    باتری قدرتمند

نقاط ضعف
    دوربین نسبتا ضعیف تر نسبت به سایر رقبا از جمله iPad و Asus Transformer
    ضخامت بیشتر نسبت به مدل سال گذشته

سیم کارت خور هم هست ، باهاش میتونین مثل گوشی موبایل هم استفاده کنین یعنی باهاش میتونین مکالمه هم بکنین ...

رادیو نداره ...

مشخصات کلی :
    مشخصات کلی: - وزن 587 گرم
    پردازنده: TI OMAP Dual-Core Cortex-A9 1.0GHz
    دیسک درایو: حافظه داخلی 16 GB
    صفحه نمایش: صفحه نمایش لمسی LCD Capacitive - اندازه 10.1 اینچ
    امکانات: قابلیت نصب سیم کارت - قابلیت مکالمه تلفنی سیم کارت - WiFi - GPRS - GPS - Edge - بلوتوث - کارت خوان - دوربین - وب کم - قطب نما - حسگر شتاب سنج - حسگر ژیروسکوپ - microUSB
    سایر مشخصات: Google Android (v4.0.3 (Ice Cream Sandwich - کارکرد باتری بین 24 تا 48 ساعت

نام ها ديگر : Samsung Galaxy Tab 2 10.1

برای دیدن مشخصات این تبلت و نظرات کاربرانی که این تبلت رو خریداری کردن میتونین به لینک زیر مراجعه کنین ، موفق باشین

Last edited by Mehran-King; 03-05-2013 at 13:58.

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

با تشکر مجدد تو اون لینکی که از کیندل دادید سیم کارت خور کمتر از 2 تومن ندیدم که اگه قراره 2 تومن خرج کنم بی بروبرگشت اپل میگیرم لااقل مینی
    در مورد هواوی هم از ظاهرشون خوشم نمیاد هم از برندش یعنی در کل باهاش حال نمیکنم گرچند که لااقل رو کاغذ هم که باشه مشخصات خیلی توپی داره ولی خب همونطور که گفتم اگه کارسنگین بخوام ایسوس ان 55 دارم که هیچ تبلتی فعلا به قدرتش نمیرسه ودر هر حال کلاس و ظاهر تبلت هم برام مهمه
    بازم تشکر میکنم از راهنمائیاتون
    راستی کدوم مدل رادیو هم داره؟
    Last edited by ashkan22; 03-05-2013 at 14:03.

تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

با تشکر مجدد تو اون لینکی که از کیندل دادید سیم کارت خور کمتر از 2 تومن ندیدم که اگه قراره 2 تومن خرج کنم بی بروبرگشت اپل میگیرم لااقل مینی
    در مورد هواوی هم از ظاهرشون خوشم نمیاد هم از برندش یعنی در کل باهاش حال نمیکنم گرچند که لااقل رو کاغذ هم که باشه مشخصات خیلی توپی داره ولی خب همونطور که گفتم اگه کارسنگین بخوام ایسوس ان 55 دارم که هیچ تبلتی فعلا به قدرتش نمیرسه
    رادیو هم میخواین ؟

وجود ندارد :| ...

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    سمنان

پيش فرض

در مورد هواوی هم از ظاهرشون خوشم نمیاد هم از برندش یعنی در کل باهاش حال نمیکنم گرچند که لااقل رو کاغذ هم که باشه مشخصات خیلی توپی داره ولی خب همونطور که گفتم اگه کارسنگین بخوام ایسوس ان 55 دارم که هیچ تبلتی فعلا به قدرتش نمیرسه ودر هر حال کلاس و ظاهر تبلت هم برام مهمه
    عزیز تا وقتی تبلت رو تو دستت نگرفتی و کار نکردی باهاش اصلا نظر نده دربارش !

دایی من گرفت این تبلت رو همه بازیهای سنگین توش جواب میداد و همینطور فیلم 1080 p بدون کوچکترین لگی !!! (تازه داییم اون نسخه قدیمیشو گرفت این جدیده هم cpu قویتری داره هم رمش 2 گیگه)

اگه قیافه میخواید که واقعا این تبلت فوق العادست و اگه منم به شخصه میخواستم یه تبلت اندرویدی بگیرم انتخاب اولم همین بود
    درزم باید به شما بگم از نظر سهم فروش شرکت بزرگ هواوی رتبه سوم رو داره در جهان و این شرکت بزرگ در صنعت مخابراتی حرف اولو
    میزنه در کنار شرکت AT&T .

دوربینش هم از همه ی تبلت های هم ردش بهتره !!!!

رزولوشن که اصلا فوق العادست . !!!!

در کل نمیدونم شما از چی این تبلت خوشتون نیومده !!!

اگه نمیخواید این تبلتو برید تبلت بی قیافه نکسوس رو بگیرید که اصلا به پای این نمیرسه (از همه نظر !!!!)
    Last edited by sajjad_doost; 03-05-2013 at 14:16.

تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

عزیز تا وقتی تبلت رو تو دستت نگرفتی و کار نکردی باهاش اصلا نظر نده دربارش !

دایی من گرفت این تبلت رو همه بازیهای سنگین توش جواب میداد و همینطور فیلم 1080 p بدون کوچکترین لگی !!! (تازه داییم اون نسخه قدیمیشو گرفت این جدیده هم cpu قویتری داره هم رمش 2 گیگه)

اگه قیافه میخواید که واقعا این تبلت فوق العادست و اگه منم به شخصه میخواستم یه تبلت اندرویدی بگیرم انتخاب اولم همین بود
    درزم باید به شما بگم از نظر سهم فروش شرکت بزرگ هواوی رتبه سوم رو داره در جهان و این شرکت بزرگ در صنعت مخابراتی حرف اولو
    میزنه در کنار شرکت AT&T .

دوربینش هم از همه ی تبلت های هم ردش بهتره !!!!

رزولوشن که اصلا فوق العادست . !!!!

در کل نمیدونم شما از چی این تبلت خوشتون نیومده !!!

اگه نمیخواید این تبلتو برید تبلت بی قیافه نکسوس رو بگیرید که اصلا به پای این نمیرسه (از همه نظر !!!!)
    باز شروع کردی تو! آقاجان طرف میگه خوشش نمیاد تو چرا میخوای وادارش کنی ؟ مثل خودم من به تو گفتم از آیپد خوشم نمیاد تو زمین و آسمون رو ریختی جلوم یکم آروم باش بعد پست بده

12. این کاربر از Mehran-King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •