تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام سیستم عامل را برای سرور میپسندید؟

راي دهنده
9. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Windows

9 100.00%
  • Linux

0 0%
  • Unix

0 0%
  • Os2

0 0%
  • Other

0 0%
صفحه 212 از 337 اولاول ... 112162202208209210211212213214215216222262312 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,111 به 2,120 از 3369

نام تاپيک: بحث های تخصصی و عمومی شبكه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام خدمت دوستان

من می خواستم شبکه workgroup بین دوتا pc ایجاد کنم و فایل ترانسفر کنم ولی توی ویندوز 7 انگار خیلی تفاوت داره با ویندوز xp .

دوستانی که تجربه دارن می تونن کمک کنن.

داره خودمونی میشه arman60's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

دوست عزیز minamir همه چیز رو که آماده نمیشه بدست بیاری

حالا من یه مقاله پیدا کردم برات ولی انگلیسی خیلی راحت هم میشه ترجمش کرد (کسی که تو شبکه کار میکنه که دیگه نباید وابسته زبان فارسی باشه)

www . javvin . com /protocol /rfc1157 .pdf
    Last edited by arman60; 27-04-2011 at 13:18.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

یه کارت شبکه مجازی روی سرورم نصب است اونا به شکل دستی بهش آدرس آی پی دادم روزی یکبار ارتباط کلاینت ها با سرور قطع میشه وقتی برسی میکنم میبینم که که کارت شبکه به دنبال آدرس آی پی است اونا disable و سپس enable میکنم کلاینت ها دوباره ارتبط شون برقرار میشه اما روز بعد دوباره اینکار تکرار میشه ومجبور میشم دوباره disable و enable کنم اگه کسی دلیلش رو میدونه کمک کنه ممنون میشم

داره خودمونی میشه arman60's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

Windows 7 comes with a great new HomeGroup feature that makes sharing files and printers between Windows 7 based PC’s very easy. Let’s learn how to share files and printer using Windows 7 HomeGroup.

Sharing printers and file in Windows 7 HomeGroup involves 3 steps:

1. Setting up HomeGroup
    2. Connecting to HomeGroup
    3. Share Printer and Files

Lets get started…
    1- Setting up HomeGroup

Step-1

To setup you HomeGroup in Windows 7, Go to Start menu and type homegroup in Windows 7 Search bar.

or
    Go to
    Start > Control Panel
    click Choose homegroup and sharing options

Step-2

On the next screen, click on the Create a homegroup button.

Under Create a Homegroup window check mark whatever you want to share with your network. Click Next button.

Step-4

Now you will get a password. This password will be used in order to add other machines to your HomeGroup with whom you want to share files and printers.

Step-5

After noting down the password. Click Finish button.
    You will be brought back to the homegroup screen, where you can make additional changes if you desire.

2Connecting to HomeGroup

Step-1

From all those PC’s that you want to connect to network running Windows 7, go to HomeGroup (as discussed under step1 of above part) and hit Join Now button.

Step-2

Now you will be prompted for a password. Input the password that we got while creating the HomeGroup.

Step-3

If you have entered the right password, You will successfully join the HomeGroup.
    Hit Finish button.

3- Sharing Files and Printers

In order to share printer, make sure you have selected Printer sharing option while creating HomeGroup. Now, go to Devices and Printers from start menu and can set your default device from there.
    That’s it. Now you will be able to easily share files and printers between Windows 7 based computers

امیدوارم اطلاعات شما در مورد ویندوز ۷ زیاد شود.
    Last edited by arman60; 27-04-2011 at 14:15.

در آغاز فعالیت minamir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران - اراک

9

دوست عزیز minamir همه چیز رو که آماده نمیشه بدست بیاری

حالا من یه مقاله پیدا کردم برات ولی انگلیسی خیلی راحت هم میشه ترجمش کرد (کسی که تو شبکه کار میکنه که دیگه نباید وابسته زبان فارسی باشه)

www . javvin . com /protocol /rfc1157 .pdf
    جای من نیستید که اینجوری می گید باورتون نمی شه اگه بگم چقدر کار ترجمه ای دارم، بالای 500 صفحه که باید برای مدت کمتر از یک ماه ونیم تحویل بدم حالا بازم همچیزو آماده می خوام،در ضمن اگر هم می خوام چون از این موضوع متنفر هستم و هیچ علاقه ای به شبکه ندارم البته توهینی نباشه این نظر شخصی من هستش که از شبکه خوشم نمی یاد . اگر تکیدی داشتم رو این موضوع بخاطر همین بوده،ولی بازم ممنونم!

اگه نباشه جاش خالی می مونه sm_315's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام
    من از طریق اکسس پوینت یک شبکه ایجاد کردم و در انتقال فایل هم مشکلی ندارم فقط میخواستم بدونم سرعت انتقال فایل بصورت وایرلس رو نمیشه افزایش داد؟؟؟؟؟ من الان با 2 یا نهایتا 3 مگ در ثانیه فایل هام منتقل میشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

ممنونم. مشکلم تقریبا حل شد . فقط یه چیز مونده اونم اینکه وقتی یه پرینتر شیر میشه و در کامپیوتر های دیگه در run آی پی اون سیستم رو مینویسم پسورد میخواد . چون تو شرکت تقریبا 100 تا کامپیوتر هست مشکله که داخل همشون پسورد وارد کنم . آیا راهی نیست ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه peymankameli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

سلام دوستان من شنيدم كساني كه adsl دارند ميتوند با يك لپ تاب adsl رو تبديل به wifi كنند

يعني adsl تبديل به wifi ميشود شرطشم اينه كه لبتاپ كه دارن wifi داشته باشه كه تقريبا تمام لبتابها داره

حالا ميشود مراحل رو قدم به قدم توضيح دهيد چون من لنگ همينم مودم adsl كه دارم خروجي usb ندارد

آخر فروم باز mjzaret's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Http://UserPass.TK

13

سلام
    من از طریق اکسس پوینت یک شبکه ایجاد کردم و در انتقال فایل هم مشکلی ندارم فقط میخواستم بدونم سرعت انتقال فایل بصورت وایرلس رو نمیشه افزایش داد؟؟؟؟؟ من الان با 2 یا نهایتا 3 مگ در ثانیه فایل هام منتقل میشه
    نبايستي چنين باشه و با چنين سرعتي انتقال فايل صورت بگيره.

حداقل حدود 8 مگ بر ثانيه بايستي سرعت انتقال داده باشه.

يه نگاهي به تجهيزات سخت افزاريتون بندازيد.

شاد باشيد

10. 2 کاربر از mjzaret بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام

می خاستم ببینم نرم افزاری هست که بشه باهاش سرعت اینترنتی که روی شبکه برای لپ تاپ ها قرار داره رو برای لپ تاپ خود افزایش داد و با سرعت بیشتری نسبت به بقیه دانلود کرد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •