تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: با توجه به جدول و بازی های باقی مانده به نظر شما تیم ملی ایران به جام جهانی 2014 برزیل صعود خواهد کر

راي دهنده
180. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

88 48.89%
  • خیر

92 51.11%
صفحه 212 از 269 اولاول ... 112162202208209210211212213214215216222262 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,111 به 2,120 از 2683

نام تاپيک: فوتبال ملی ایران | مقدماتی جام جهانی 2014 برزیل

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فردا تهران میشه دیسکو...
    آخ آخ فردا بریزیم بیرون شهرو به آشوب بکشیم

2. این کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه brothers000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran, Iran

پيش فرض

کاش یکی از دوستان زحمت میکشید این احتمالات نتایج مختلف رو اینجا میذاشت
    چند روز پیش تو اخبار نشون داد ولی هر چی گشتم ردی تو اینترنت ازش نبود
    اینجوری هم قبل بازی میشه یه دو دو تا چارتای منطقی کرد هم تا شروع بازی یکم سرگرم میشیم

کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل Iloveu-ALL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

کاش یکی از دوستان زحمت میکشید این احتمالات نتایج مختلف رو اینجا میذاشت
    چند روز پیش تو اخبار نشون داد ولی هر چی گشتم ردی تو اینترنت ازش نبود
    اینجوری هم قبل بازی میشه یه دو دو تا چارتای منطقی کرد هم تا شروع بازی یکم سرگرم میشیم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پروفشنال ragbar12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    منطقه جنگي

پيش فرض

بارم به بازي سرنوشت ساز مقابل كره رسيديم نميدونم ماجرا چيه كه بيشتر بازيهاي سرنوشت ساز ما در سالهاي اخير با كره جتوبي بوده، ديگه عادت كرديم توي مرحله يك چهارم جام ملتهاي اسيا با كره بازي كنيم و دو دوره پياپي هست كه در مقدماتي جام جهاني با اين تيم همگروه هستيم وبازي اخر وسرنوشت سازمونم در كره انجام شده.
    اميد وارم بازيكنان بتونن از پس اين بازي بر بيان چون رفتن به پلي اف با توجه به سختي كار و مقابله با تيمي از امريكاي جنوبي كار صغود به جام جهاني رو تفريبا عبر ممكن ميكنه. پس بايد نقدو چسبيد ونسيه رو رها كرد! هم تيم ما هم كره نسبت به دوره هاي دوران درخشانشون افت كاملا محسوسي كردن مسئله اي كه ميتونه به تيمي كمك كنه جهت رسيدن به هدفش در اين بازي مسائل روجي رواني و انگيزشي هست كه فكر كنم تيم ما از اين نظركاملا اماده وبهتر از كره هست(با توجه به حرفهاي مربي كره عليه ايران قطعا از نظر ايجاد روجيه جندگندگي و اتحاد بيشتر به تيم ما كمك زيادي خواهد كرد) اميد وارم تيم ما بتونه هر جور شده فردا به جام جهاني صعود كنه درسته تيم ما ضعفهاي زيادي داره و خيليها فكر كنن تو جام جهاني زنگ تفريح ساير تيم ها خواهد شد ولي همون حضور در جام جهاني خيلي به فوتبال فرسوده و بيمار ما كمك خواهد كرد و دوم اينكه ما نريم يكي مثل ازبكستان ميره به جام جهاني كه اونم قطعا در حد اون مسابقات نيست پس بهتر خودمون بريم تا خون تازه اي در رگهاي فوتبالمون جاري بشه و اميد به روز هاي خوب فوتبال در وجود همه ما زنده بشه.

6. 8 کاربر از ragbar12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سرمربی کره: کاری می کنم کی روش جام جهانی برزیل را از تلویزیون تماشا کند

چوی کانگ هی بار دیگر بر پیروزی مقابل ایران تاکید کرد تا حسابی کی روش را عصبی کند
    سایت گل- به نظر می رسد چوی کانگ هی قصد ندارد به درگیری لفظی اش با کارلوس کی روش پایان بدهد. هرچند گفته می شود که او صحبت های او در پایان دیدار مقابل ازبکستان بد برداشت شده و قصد توهین به تیم ایران را نداشته اما صحبت های امروز او در پاسخ به کی روش، نشان می دهد که او ابایی از وارد شدن به جنگ لفظی ندارد.
    او امروز به خبرنگاران گفت:" به نظر می رسد تیم ایران عصبی است. وقتی احساس می کنید فشار روی شماست، زیاد صحبت می کنید و وارد درگیری هایی می شوید که نیازی به آن نیست.
    ما نیازی به پیروزی نداریم اما ایران را شکست خواهیم داد. کارلوس کی روش جام جهانی برزیل را از تلویزیون تماشا خواهد کرد."

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

کل کل ایرانی ها و کره ای ها در سایت فیفا

طرفداران ایران و کره در سایت فیفا حسابی برای هم خط و نشان کشیده اند
    سایت گل- رویارویی های ایران- و کره همیشه حساس و جذاب است و با توجه به اینکه پای صعود دو تیم به جام جهانی هم در میان است، دیدار سه شنبه هم از این شرایط برخوردا بود اما ترجمه بد صحبت های سرمربی کره جنوبی و پس از واکنش شدید کی روش که به اظهارنظرهای بعدی را به همراه داشت، حساسیت این بازی را دو چندان کرده؛ به طوری که طرفداران دو تیم هم وارد این جدال لفظی شده اند و در سایت فیفا حسابی برای هم کری خوانده اند.
    در اینجا بخشی از این اظهارنظرهای جالب را با هم مرور می کنیم:
    یک هوادار کره با نام کاربری پپسی کولا نوشته:" خداحافظ ایران"
    و یک ایرانی از کانادا به او جواب داده:" یالله پپسی کولا!!!! واقعا بهت توصیه می کنم خودت رو به دکتر نشون بدی!!!"
    دوده ها از کره نوشته:" کره ای ها از ایرانی ها متنفر نیستند اما در دیدار قبلی در تهران رفتار مناسبی با ما نشد. مکان مناسبی برای تمرین برای ما در نظر نگرفتند و ویزای بازیکنان کره هم بدون دلیل مشخصی دیر صادر شد. به همین دلیل کره ای ها خیلی عصبانی هستند و مطمئنا ما پیروز خواهیم شد.
    اما پاسخ هوادار ایران: می بینیم کی برنده می شه! ایران شما رو به پلی آف می فرسته!
    کی کیم، یکی دیگر از هواداران کره نوشته:" آنچه سرمربی ما در مورد ایران گفت، کمی توهین آمیز بود. نمی خواهم این را تکذیب کنم اما دوستان ایرانی من، شما نظری در مورد رفتار فدراسیون فوتبال کشورتان با تیم ما در تهران ندارید من سرمربی مان را دوست ندارم اما او فقط نارضایتی اش را بیان کرد. این سرمربی شما بود که حرف های شدید تری زد که فکر می کنم برای انگیزه دادن به بازیکنانش بود. بیایید آرام باشیم.
    محسن از ایران به او جواب داده:" ایرانی ها آدم هایی دوست داشتنی هستند و کره ای های زیادی که در ایران زندگی می کنند، دوستان ما هستند. برادران کره ای در صنایع گاز و خودروسازی کمک زیادی با ما کرده اند اما سرمربی کره جملات بدی در مورد ایرانی ها استفاده کرد. من واقعا متاسفم."
    سینوس از ایران نوشته:" 6-2، 6-2، 6-2 ما این بار هم کره را می بریم اما این دفعه 2-1
    و یک کره ای جواب داده:" 5-0 در سال 1950. اگر ایران مانند دیدار رفت در تهران خوش شانس نباشد، ما 2-0 می بریم.
    این وسط حضور یک کاربر ازبکستانی، با واکنش شدید ایرانی ها روبرو شد:
    زوفا نوشت: ایرانی ها! منتظر معجزه نباشید. کره به راحتی پیروز می شود. ازبکستان و کره به جام جهانی 2014 می روند.
    یک ایرانی خوش ذوق از استرالیا جواب داد:" آیا ازبکستان می خواهد به عنوان داوطلب برای سازمان دهی ورزشگاه ها به برزیل برود؟ یا برای درست کردن شیشلیک و پلو برای 32 تیم شرکت کننده.
    آنجل از کره نوشت:" بازی فوق العاده ای خواهد بود؛ هر کی هر چی می خواد بگه اما من فکر می کنم کره برنده می شه، البته اگه سرمربی ما باز از اون تاکتیک های مسخره اش استفاده نکنه
    ناس کی، یک ایرانی از بلژیک، هم جواب داده:" امیدوارم سرمربی تون مثل سال 1966 گریه نکنه"
    و این داستان همچنان ادامه دارد...

9. 6 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Mohammad.F.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    MohammadT15

پيش فرض

اینی که شما میگی دیگه نظر سنجی نمیشه که!!
    تا ایران 2 تا بازی رو ببره شما نظرت عوض شه و 2 تا رو ببازه بازم نظرت عوض شه!!!

بهتر بود این نظر سنجی قبل از شروع بازی ها برگزار میشد و با شروع اولین بازی نظر سنجی بسته میشد!!!

یادمه تا همین 2 هفته پیش بدجوری نظر سنجی منفی بود و اکثر دوستان(بیش از 60-70 درصد) گزینه ی خیر رو انتخاب کرده بودن!!
    اما با تا پیروزی در هفته ؛ داره 50-50 میشه!!
    خوبه آدم مرد باشه و پای حرفش بمونه!!
    این نظر سنجی ها که جایزه نداره!!!

خوش حالم که از همون روز اول معتقد بودم تیم ملی به جام جهانی صعود میکنه؛(به خاطر اعتمادی که به کارلوس کیروش داشتم)؛زمانی که از ازبکستان و لبنان باختیم بازم معتقد بودم صعود میکنیم به جام جهانی(هر چند کار رو خیلی سخت میدیدم اما بازم میگفتم میریم برزیل)؛
    و الان هم که تیم ملی رو فرم ایده آل هست میگم میریم جام جهانی؛

این که فقط یک بازی مونده تا پایان کار؛خوب نیست بیایم و نظر سنجی رو خراب کنیم....
    دوست عزیز حرفای منو کامل نخوندیحرفای من چه ربطی به 2 تا جمله ی اول شما داشت ؟ من چی گفتم که این نظر سنجی , نظر سنجی نشه؟من کاری به کسایی که رای دادن به خیر و بله ندارم خود من دادم به خیر ! اما الان حقیقت بله هست !! من کلا حرفم این بود وقتی که ما 70 80% احتمال صعود به جام جهانی رو داریم چرا بعد از بازی با لبنان دوباره 2 نفر اومدن به گزینه ی خیر رای دادن بیان بگن انگیزشون چی بوده که اینجوری رای دادن !! مد نظرم همون 2 نفر بود ! نه گفتم نظر سنجی چه جوری برگذار میشد بهتر بود نه راجع به اون 100 نفری که رای دادن نظری دادم !!

بعدشم با 2 تا بازی نظر آدم عوض میشه دیگه !! الان این 2 تا بازیه آخر تیم ملی که برد و به جام جهانی نزدیک شدیم و راهمون هوارتر شده نظر خیلیا عوض شده و خیلیا که طبق بازیه تیم ملی توی راه رفت رای خیر داده بودن الان نظرشون با همین 2 تا بازی عوض شده !! 34 تا بازیه لیگ نیست که نظر کسی با 2 تا بازی عوض نشه !! بازیهای برگشت 3 4 تا بود کلا !!
    Last edited by Mohammad.F.M; 17-06-2013 at 21:38.

11. 9 کاربر از Mohammad.F.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

به نظرم که برد بهترین نتیحه است

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

کل کل ایرانی ها و کره ای ها در سایت فیفا

طرفداران ایران و کره در سایت فیفا حسابی برای هم خط و نشان کشیده اند
    سایت گل- رویارویی های ایران- و کره همیشه حساس و جذاب است و با توجه به اینکه پای صعود دو تیم به جام جهانی هم در میان است، دیدار سه شنبه هم از این شرایط برخوردا بود اما ترجمه بد صحبت های سرمربی کره جنوبی و پس از واکنش شدید کی روش که به اظهارنظرهای بعدی را به همراه داشت، حساسیت این بازی را دو چندان کرده؛ به طوری که طرفداران دو تیم هم وارد این جدال لفظی شده اند و در سایت فیفا حسابی برای هم کری خوانده اند.
    در اینجا بخشی از این اظهارنظرهای جالب را با هم مرور می کنیم:
    یک هوادار کره با نام کاربری پپسی کولا نوشته:" خداحافظ ایران"
    و یک ایرانی از کانادا به او جواب داده:" یالله پپسی کولا!!!! واقعا بهت توصیه می کنم خودت رو به دکتر نشون بدی!!!"
    دوده ها از کره نوشته:" کره ای ها از ایرانی ها متنفر نیستند اما در دیدار قبلی در تهران رفتار مناسبی با ما نشد. مکان مناسبی برای تمرین برای ما در نظر نگرفتند و ویزای بازیکنان کره هم بدون دلیل مشخصی دیر صادر شد. به همین دلیل کره ای ها خیلی عصبانی هستند و مطمئنا ما پیروز خواهیم شد.
    اما پاسخ هوادار ایران: می بینیم کی برنده می شه! ایران شما رو به پلی آف می فرسته!
    کی کیم، یکی دیگر از هواداران کره نوشته:" آنچه سرمربی ما در مورد ایران گفت، کمی توهین آمیز بود. نمی خواهم این را تکذیب کنم اما دوستان ایرانی من، شما نظری در مورد رفتار فدراسیون فوتبال کشورتان با تیم ما در تهران ندارید من سرمربی مان را دوست ندارم اما او فقط نارضایتی اش را بیان کرد. این سرمربی شما بود که حرف های شدید تری زد که فکر می کنم برای انگیزه دادن به بازیکنانش بود. بیایید آرام باشیم.
    محسن از ایران به او جواب داده:" ایرانی ها آدم هایی دوست داشتنی هستند و کره ای های زیادی که در ایران زندگی می کنند، دوستان ما هستند. برادران کره ای در صنایع گاز و خودروسازی کمک زیادی با ما کرده اند اما سرمربی کره جملات بدی در مورد ایرانی ها استفاده کرد. من واقعا متاسفم."
    سینوس از ایران نوشته:" 6-2، 6-2، 6-2 ما این بار هم کره را می بریم اما این دفعه 2-1
    و یک کره ای جواب داده:" 5-0 در سال 1950. اگر ایران مانند دیدار رفت در تهران خوش شانس نباشد، ما 2-0 می بریم.
    این وسط حضور یک کاربر ازبکستانی، با واکنش شدید ایرانی ها روبرو شد:
    زوفا نوشت: ایرانی ها! منتظر معجزه نباشید. کره به راحتی پیروز می شود. ازبکستان و کره به جام جهانی 2014 می روند.
    یک ایرانی خوش ذوق از استرالیا جواب داد:" آیا ازبکستان می خواهد به عنوان داوطلب برای سازمان دهی ورزشگاه ها به برزیل برود؟ یا برای درست کردن شیشلیک و پلو برای 32 تیم شرکت کننده.
    آنجل از کره نوشت:" بازی فوق العاده ای خواهد بود؛ هر کی هر چی می خواد بگه اما من فکر می کنم کره برنده می شه، البته اگه سرمربی ما باز از اون تاکتیک های مسخره اش استفاده نکنه
    ناس کی، یک ایرانی از بلژیک، هم جواب داده:" امیدوارم سرمربی تون مثل سال 1966 گریه نکنه"
    و این داستان همچنان ادامه دارد...
    جدا درگیری لفظی به کجاها که نکشیده . میتونم بگم پرحاشیه ترین بازی ایران کره تا الان بوده .
    ولی خوشحالم از اینکه سرمربی تیم ملی یه چهره شناخته شده است و همین باعث میشه خیلی از مربی های دسته پایین تر تیم های دیگه مثل مربی کره جلوش استرس بگیره .

به نظرم که برد بهترین نتیحه است
    اورین اورین
    باید اعتراف کنم که من تا الان فکر میکردم مساوی بهترین نتیجه است
    ممنونم . شما با این پستتون منو از این گمراهی رها کردید صمیمانه متشکرم
    Last edited by Gregar; 17-06-2013 at 22:50.

14. 9 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی M E S S I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

تمرین تیم ملی فوتبال ایران در کره جنوبی
    عکاس: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    تاریخ: ۹۲/۳/۲۷ - ۲۲:۵۱

محتوای مخفی: عکس ها 

16. 5 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •