تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: چهارمین سهمیه انگلیس در لیگ قهرمانان؟

راي دهنده
9. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • استون ویلا

0 0%
  • تاتنهام

2 22.22%
  • لیورپول

1 11.11%
  • منچستر سیتی

6 66.67%
صفحه 212 از 372 اولاول ... 112162202208209210211212213214215216222262312 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,111 به 2,120 از 3715

نام تاپيک: آرشیو / اخبار متفرقه و آرشیوی فوتبال خارجی

داره خودمونی میشه ghanari_ghermez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    توي آسمون آبي

پيش فرض

آرژانتين سرور هر چي تيمه !!!!!!!!!!!!!!

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

من دیشب بازی رو دیدم خیلی قشنگ بود
    اگه بازی اینها رو با بازی تیم ایران -اردن مقایسه کنیم می فهمیدم فاصله ما با فوتبال روز دنیا چقدر هست تازه اینها 17 سال بودن

اگه نباشه جاش خالی می مونه iman_abi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

خيلي حيف شد! حق نيجريه برد بود! واقعا خيلي موقعيت از دست دادن!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

شاید اگر آلمان با سوییس بازی نمی کرد الان آلمان قهرمان میشد.
    سوییس خیلی تیم خوبی بود.

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض پیشنهاد بارسلونا برای تعویض توره و کرکیچ با سسک فابرگاس

بارسلونا قصد دارد به هر قیمتی شده کاپیتان توپچی ها را به چنگ بیاورد.

سایت گل- مسئولان بارسلونا قصد دارند انتقال سسک فابرگاس به نوکمپ را در تابستان آینده قطعی کنند و برای رسیدن به این هدف می خواهند یایا توره و بویان کرکیچ را راهی ورزشگاه امارات کنند.

دوران ریاست خوان لاپورتا در بارسلونا تابستان آینده به پایان می رسد و او قصد دارد پیش از ترک نوکمپ، سسک فابرگاس را به جمع آبی و اناری ها اضافه کند. فابرگاس در سال 2003 از تیم جوانان بارسلونا به جمع توپچی های لندن اضافه شد. اگرچه آرسنالی ها مدت هاست که در مقابل پیشنهاد مسئولان بارسلونا مقاومت می کنند اما آخرین پیشنهاد تیم اسپانیایی می تواند آنها را به مقصود برساند.

بر اساس گزارش دیلی میل، آنها در ازای فابرگاس، یایا توره و بویان کرکیچ را به توپچی ها پیشنهاد داده اند. هر دو این بازیکنان جایگاه ثابتی در ترکیب بارسلونا ندارند و با ورود ستاره های جدید، شانس کمتری برای بازی در این فصل پیدا کرده اند. در حالی که هافبک ساحل عاجی پشت سر سیدو کیتا برای قرار گرفتن در ترکیب اصلی قرار دارد، بویان باید برای بازی کردن در تیم پپ گواردیولا با پدرو و خفرن سوارز رقابت کند.

احتمالا آرسن ونگر از این پیشنهاد استقبال خواهد کرد زیرا بارها بازی این دو بازیکن بارسلونا را تحسین کرده بود. از سوی دیگر، رئال مادرید نیز به دنبال به خدمت گرفتن فابرگاس است اما بسیاری اعتقاد دارند که او به دلیل علاقه خانواده اش سرانجام به بارسلونا خواهد پیوست.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2009/11/16

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض کارلس پویول: ما به روبینیو احتیاجی نداریم

کاپیتان آبی و اناری ها اعتقاد دارد که تیمش بدون این بازیکن برزیلی نیز تیم کاملی است.

سایت گل- کارلس پویول اعلام کرد که اگرچه روبینیو، ستاره برزیلی منچستر سیتی، از استعداد فوق العاده ای برخوردار است اما یک خرید غیر ضروری برای بارسلوناست.

او در مصاحبه با رادیو مارکا گفت:" او بازیکن بزرگی است اما بازیکنان بزرگ زیادی در پست او داریم مانند تیری آنری و آندرس اینیستا. من فکر می کنم که ما تیم کاملی هستیم."
    پویول به تازگی قراردادی جدید با آبی و اناری ها امضا کرده و تاکید کرده که از بودن در بارسا احساس خوبی دارد.

"قبل از امضای قرارداد جدید با باشگاه، از من در مورد بازی در تیم های خارجی سوال می شد. در نهایت من تا سال 2013 قراردادم را تمدید کردم اما من قبل از بستن قرارداد نیز 100درصد مطئن بودم. من از بودن در بارسلونا بسیار خوشحالم و مسئولان باشگاه نیز با من رفتار بسیار خوبی دارند."

با این حال، او گفت که قصد ندارد راه پپ گواردیولا را ادامه دهد زیرا احساس می کند که مربیگری شغل مناسبی برای او نیست:" من نمی خواهم مربی یا رئیس باشگاه شوم. اعتقاد دارم که مربیگری بسیار دشوار است زیرا مربیان فشار زیادی را تحمل می کنند."

کد:
    2009/11/16

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض رئال مادرید به دنبال ستاره پرویی فیورنتینا

پیشنهاد چشمگیر مادریدی ها شاید بنفش ها قانع کند تا اجازه دهند وارگاس به سانتیاگو برنابئو برود.

سایت گل- رئال مادرید در پی به دست آوردن خوان مانوئل وارگاس، بازیکن تیم فیورنتیناست.

روزنامه پرویی Libero ادعا کرده که غول مادریدی برای به دست آوردن این بازیکن سرعتی 20 میلیون یورو پیشنهاد کرده است. وارگاس از زمانی که چزاره پراندلی از او به عنوان یک هافبک استفاده می کند، پیشرفت چشمگیری داشته است.

رئالی ها که به دنبال قهرمانی در لالیگا و لیگ قهرمانان اروپا هستند، در تابستان قبل 250 میلیون یورو را صرف خرید بازیکنانی مانند کریس رونالدو، کاکا، ژابی آلونسو، کریم بنزما و آلوارو آربلوآ کردند.

وارگاس در رقابت های مختلف این فصل دو بار برای بنفش ها گلزنی کرد و شش پاس گل نیز داد.

بر اساس گزارش ها، فیورنتینا برای به خدمت گرفتن او در سال 2008، 12 میلیون یورو به کاتانیا پرداخت.

کد:
    2009/11/16

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض رئال برای به دست آوردن فابرگاس با بارسلونا رقابت می کند

فابرگاس و ونگر توافق کردند که بازیکن اسپانیایی بتواند در تابستان آینده از آرسنال جدا شود.

سایت گل- بر اساس گزارش AS، رئال مادرید تلاش هایش را برای پیشی گرفتن از بارسلونا برای جذب سسک فابرگاس، افزایش می دهد.

سندرو راسل، یکی از نامزدهای ریاست باشگاه بارسلونا، اعتقاد دارد که اکنون باید مذاکراتی غیررسمی با مسئولان آرسنال در مورد انتقال فابرگاس به نوکمپ بعد از انتخابات سال آینده ریاست باشگاه، انجام شود و رسانه های اسپانیایی اعلام کردند که فابرگاس و ونگر به توافق رسیده اند که جوان اسپانیایی بتواند در تابستان بعد در مورد تیم آینده اش تصمیم گیری کند.

رئال در حال حاضر در حال مذاکره با اسپانسر پوشاک تیم، شرکت آدیداس، است و بستن قرارداد با فابرگاس، که در تبلیغات شرکت نایک حضور داشته، می تواند پیروزی اقتصادی بزرگی برای این کمپانی بزرگ باشد.
    جالب توجه اینکه، راسل، که مدیر اجرایی سابق کمپانی نایک بوده، ادعا کرده که در انتقال رونالدینیو به بارسلونا در سال 2003 نقش داشته و ارتباطات تجاری او می تواند احتمال بازگشت فابرگاس به تیم کاتالانی راافزایش دهد.

مادریدی در تابستان تلاش زیادی برای به خدمت گرفتن فابرگاس انجام دادند اما با رقم نجومی 60 میلیون یورو از سوی باشگاه آرسنال مواجه شدند، رقمی که در تابستان آینده نیز می تواند این بازیکن 22 ساله را در جمع توپچی ها حفظ کند.

کد:
    2009/11/17

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض لاپورتا: به موراتي گفتم مسي فروشي نيست

سياست من اين است که بايد هميشه به حرف مربي گوش کرد. البته دربرخي مواقع استثنا هم وجود دارد، ولي اين بار من به درخواست گوارديولا گوش کردم، با اينکه اتوئو در پنج سال اخير يکي از مهم ترين بازيکنان ما بود.

سايت گل - روزنامه ايتاليايي کوريره دلوسپرت با توجه به همگروه بودن اينتر و بارسلونا در رقابتهاي اين فصل ليگ قهرمانان و با توجه به دوستي ديرينه رؤساي اين دوباشگاه، گفتگويي مفصل با خوان لاپورتا مدير تيم کاتالونيايي انجام داده است.

* دوستي با موراتي چگونه شکل گرفت؟
    ** ما يک دوست مشترک داشتيم که سفير کويت درمادريد بود. او سال 2005 ما را به شام دعوت کرد. درباره همه چيز حرف زديم و حتي شب به عنوان ميهمان سفير در خانه او مانديم. صبح روز بعد سر ميز صبحانه دوباره صحبت را از سرگرفتيم . برادر من و پسر ماسيمو هم درآن ملاقات حضور داشتند.

* موراتي چه شخصيتي دارد؟
    ** به عنوان يک بازرگان مرد موفقي است و واقعاً مثل يک جنتلمن رفتار مي کند. بين ما از همان اول يک دوستي زيبا بود، براي اينکه او مثل يک برادر براي من است.

* و در نقش يک رئيس موراتي چه گونه عمل مي کند؟
    ** خيلي عالي، براي اينکه او عاشق اينتر و فوتبال است وخيلي خوب مي داند که يک تيم را چگونه بايد هدايت کند. بي دليل نيست که او چهاراسکودتو قبلي ايتاليا را فتح کرده و اميدوارم امسال هم تيمش دوباره قهرمان شود.

*دوستي شما در جابه جايي اتوئو-ايبراهيموويچ مؤثر بود؟
    ** بله، همه چيز را راحت تر کرد. بقيه کارها را هم مديران تيمها انجام دادند.

* چه زماني فکر کرديد که مي توانيد مهاجم سوئدي را دراختيار بگيريد؟
    ** اواسط جولاي بود. پيشتر در اين باره حرف زده بوديم، ولي ترديد داشتم که تا آخرين لحظه همه چيز بهم بخورد تا اينکه روز شانزدهم جولاي وقتي داشتم به اسپانيا برمي گشتم به موراتي زنگ زدم و به او گفتم يک پيشنهاد جالب براي ايبرا و خود موراتي دارم. موراتي هم مرا دعوت کرد و به ايتاليا رفتم. درآن زمان فهميدم که اين معامله انجام شدني خواهد بود.

* به افرادي که معتقدند شما براي خريد ايبراهيموويچ زياد پول پرداخت کرديد، چه جوابي مي دهيد؟
    ** زلاتان بازيکن خوبي است و ما از اينکه او را در اختيار گرفته ايم خرسنديم. هيچ کس در بارسلونا فکرنکرده که ما زياد روي او سرمايه گذاري کرده ايم. او مهاجم خوبي است و به ما اين امکان را مي دهد که نسبت به فصل گذشته بازي متفاوتي ارائه دهيم. او استعداد زياد و تواناييهاي فوق العاده اي دارد. يکي از بازيکنان عالي دنياست و من مطمئن هستم با مسي و آنري و ديگران بهتر هم خواهد شد.

* وقتي اتوئو را در نوکمپ در بازي برگشت ببينيد، چه احساسي خواهيد داشت؟
    ** با ساموئل رابطه خوبي داشتم و وقتي به او فکر مي کنم کمي دلم برايش تنگ مي شود. براي اينکه او يکي از بازيکنان مهم ما بود. خوشحالم که با جدايي از بارسلونا به تيمي همچون اينتر رفت و براي موراتي خوشحالم که مهاجمي همچون اتوئو را در اختيار دارد.

*از اينکه اتوئو از تيم رفت، پشيمان نيستيد؟
    ** به گمانم زمان جدايي او از تيم فرا رسيده بود. ولي اين تصميم تنها جنبه تکنيکي- تاکتيکي نداشت. مربي ما با «بگريستين» حرف زده بود و به او گفته بود که زمان تغيير در تيم فرا رسيده است. براي همين احساساتمان را کنار گذاشتيم و اتوئو را فروختيم.

* اين درست است که شما به اين خاطر با فروش اتوئو موافقت کرديد، چون گوارديولا سه جام را براي بارسلونا فتح کرده بود؟
    ** به هرحال اين معامله انجام شد. سياست من اين است که بايد هميشه به حرف مربي گوش کرد. البته دربرخي مواقع استثنا هم وجود دارد، ولي اين بار من به درخواست گوارديولا گوش کردم، با اينکه او در پنج سال اخير يکي از مهم ترين بازيکنان ما بود. اتوئو نقش مهمي در پيروزيهاي ما در چمپيونزليگ داشت و من مديون او هستم. مثل همه هواداران ما.

* مورينيو گفته جابه جايي اتوئو- ايبرا همه را خوشحال کرده است، با او موافقيد؟
    ** مي دانم که ساموئل در ميلان خوشحال است و اينتر از اينکه او را دراختيار گرفته راضي به نظر مي رسد، ولي ما هم از اينکه ايبرا را خريده ايم خوشحاليم.

* درآينده بازهم بين اينتر و بارسلونا معامله هاي ديگري انجام خواهد شد؟
    ** بدون ترديد. اگر اين معامله ها به نفع هردو طرف باشند.

* موراتي هميشه از مسي حرف زده و مي خواهد او را به اينتر بياورد. چه پاسخي براي او داريد؟
    ** به او مي گويم که مسي فروشي نيست. بايد فراموشش کني (با خنده)

* تابستان گذشته هم اين را به موراتي گفتيد؟
    ** بله، مسي فروشي نيست و اصلاً دراين ارتباط حرفي براي گفتن نداريم.

* ولي درايتاليا مي گويند که بارسلونا بالوتلي را مي خواهد تا او را جايگزين آنري کند؟
    ** بالوتلي يک جوان آينده دار است و همه از او خوششان مي آيد. ولي نمي توانم در مورد او حرفي بزنم، چون او بازيکن تيم ديگري است.

* از مورينيو خوشتان مي آيد؟
    ** او يک مربي فوق العاده است که خيلي زياد کار مي کند. يک آدم باهوش که مي داند چطور به بازيکنانش انگيزه دهد. يکي از بهترين مربيان دنياست و خوشحالم که دراينتر حضور دارد، براي اينکه ما هم گوارديولا را که بهترين مربي ممکن براي بارسلوناست، در اختيار داريم.

* اين حقيقت دارد که سال گذشته پيش از اينکه با گوارديولا مذاکره کنيد، به فکر مورينيو بوديد؟
    ** انتخاب من از اول گوارديولا بود، ولي در شوراي ورزشي باشگاه چند نفر هم مورينيو را ترجيح مي دادند. درنهايت بحث کرديم و اکثريت به پپ رأي دادند. من هميشه براي مورينيو احترام زيادي قائل بودم، ولي درآن لحظه بهترين راه حل براي بارسا گوارديولا بود.

*درآگوست فکر مي کرديد که گروه شما در ليگ قهرمانان تا اين اندازه سخت باشد؟
    ** بله و اتفاقي نبود که آن را گروه مرگ ناميديم. بخصوص که به فکر شرايط آب و هوايي اوکراين و روسيه هم بوديم. گروه ما سخت ترين گروه است و هرچهار تيم قهرمان ليگهاي خود در دوره پيش بوده اند.

* به گمان شما کدام دوتيم به مرحله بعدي راه مي يابند؟
    ** اميدوارم اينتر و بارسلونا، ولي تيم مورينيو شانس بيشتري نسبت به ما دراختيار دارد. ما هم امتياز روبين هستيم، ولي در مقابله با حريف نتايج بدترکسب کرديم و تنها با پيروزي مقابل نراتزوري مي توانيم در اروپا پيشروي کنيم.

* بازي بعدي شما در چمپيونز مقابل اينتر خيلي سرنوشت ساز خواهد بود؟
    ** بدون ترديد. بازي در نيوکمپ هم براي ما و هم براي اينتر مهم خواهد بود. نراتزوري مي توانند با شکست دادن روبين کازان درخانه در روز آخر صعود کنند، ولي ما بايد سه امتياز مهم بگيريم و براي رسيدن به اين هدف همه کار انجام خواهيم داد.

* از اينکه رونالدينيو ديگر مثل گذشته بازي نمي کند، شگفت زده نيستيد؟
    ** خوشحالم که او در ميلان خوب بازي مي کند و دوباره به شرايط آرماني بازگشته است. روزهايي که او در اسپانيا بود را خيلي خوب به ياد دارم. من و هواداران از زحمات او براي بارسا متشکريم. برايش بهترين آرزوها را دارم.

* چرا رئال مادريد با اين همه ستاره همچنان مشکل دارد؟
    ** بايد از مسؤولان رئال بپرسيد نه من.

* چه هديه اي براي آخرين فصل حضورتان در بارسلونا انتظار داريد؟
    ** دراين سال آخر خيلي راحت هستم و مي خواهم فقط برنده باشم. مثل سال گذشته.

دلارام عظيمي - منبع: قدس

کد:
    2009/11/17

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض یووه، میلان و فیورنتینا به دنبال ستاره روبین کازان

چند باشگاه ایتالیایی به دنبال این بازیکن 28 ساله آرژانتینی هستند.

سایت گل- مدیر برنامه های الخاندرو دومینگز، ستاره روبین کازان، رسما اعلام کرد چند تیم در جدال برای به خدمت گرفتن این بازیکن آرژانتینی هستند. قرارداد دومینگز با روبین کازان، 31 دسامبر پایان می یابد.
    این بازیکن سابق ریور پلات در چند هفته اخیر پیشنهادهای زیادی از سوی تیم اسپانیایی مانند اتلتیکو مادرید، اسپانیول و ویارئال دریافت کرد اما به نظر می رسد که غول های ایتالیایی نیز در حال فعالیت هستند.
    یکی از مسئولان آژانس نقل و انتقالاتی که مسئولیت ترانسفر دومینگز را بر عهده دارد، در کفتگو با خبرنگاران گفت:" علاقه مندی میلان و یوونتوس به او قطعی است. فیورنتینا و پالرمو نیز به دنبال او هستند اما دیگر تیم های اروپایی پشت سر آنها قرار دارند. دومینگز تمایل دارند که در ایتالیا یا اسپانیا بازی کند و این مسئله شانس تیم های حاضر در این دو لیگ را افزایش می دهد.
    او آرژانتینی است و پاسپورت ایتالیایی دارد بنابراین ریشه های لاتین او، تاثیر زیادی در انتخابش خواهد داشت. گزینه های زیادی پیش روی ما قرار دارد اما ایتالیا و اسپانیا در اولویت قرار دارند. باید تا پایان نووامبر تصمیم نهایی گرفته شود."

کد:
    2009/11/17

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •