تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 212 از 280 اولاول ... 112162202208209210211212213214215216222262 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,111 به 2,120 از 2800

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

احتمال داره با توجه به اشتباهات تاثیر گذار داوری بازی تکرار بشه؟
    البته نه دیگه وقتی بازیکن سه اخطاره و دوپینگی میان جلوی پرسپولیس بازی می کنن و آب از آب تکون نمی خوره این دیگه سهله
    بازی که نباید سه به هیچ بشه چون پرسپولیس بازی رو قطع نکرد احتمالاً همون 2 به 1 و دو سه جلسه بازی های خانگی بدون تماشاچی(که امیدوارم اونوقت ربطی به ایگ قهرمانان نداشته باشه)و کمتر از 20 میلیون هم جریمه نمیشیم
    نه دیگه خون ما پرسپولیسیها انگار یه رنگ دیگس دوست من
    علاوه بر تمام چیزهایی که گفتین کسر امتیاز هم شامل پرسپولیس شد
    باز خدا رو شکر که تماشاگرای محترم به فحش دادن اکتفا کردن و نرفتن سراغ صندلیها وگرنه احتمالا فصل بعد رو باید از دسته یک شروع میکردیم

احساس میکنم حضور و موفقیت دنیزلی کمی دیگران رو عصبی کرده

2. این کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض پرسپوليس با کسر امتياز نقره‌داغ شد!

مرجع خبری پرسپولیس: تيم فوتبال پرسپوليس از سوي کميته انضباطي با کسر امتياز و جريمه نقدي مواجه شد. به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، کمیته‌های داوران و انضباطی پس از بررسی همه جوانب و بازبینی چند باره فیلم مسابقه و گزارش ناظر داوری و ناظر مسابقه رای خود را به شرح زیر صادر کردند. رای کمیته داوران به این شرح است: همانطور که کمیته داوران مطابق آیین نامه خود عملکرد کلیه داوران را مورد بررسی قرار می دهد و از آنجا که مسئول این کمیته نیز به عنوان ناظر ویژه در استادیوم محل مسابقه حضور داشته عملکرد محمود رفیعی را ضعیف ارزیابی کرده و نامبرده برابر آیین نامه مذکور بمدت 4 هفته از قضاوت در مسابقات محروم است. رای کمیته انضباطی نیز به این شرح است: تیم داماش گیلان به خاطر تخلفات تماشاگران منتسب به این تیم و با توجه به فحاشی آنها نسبت به یکی از بازیکنان تیم مقابل به یکصد میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد. همچنین تیم پرسپولیس تهران به خاطر تخلفات تماشاگران منتسب به این تیم مبنی بر اهانت و فحاشی آنها در طول مسابقه و به خصوص در دقایق پایانی که منجر به ناتمام ماندن مسابقه از سوی داور شد به پرداخت یکصد میلیون ریال جریمه نقدی و کسر 2 امتیاز محکوم شد و نتیجه این دیدار نیز 3 بر صفر به نفع داماش گیلان اعلام شد. همچنین با توجه به تلاش‌های جوانمردانه علی کریمی در خصوص همکاری و همیاری با داور مسابقه کمیته انضباطی وی را مستحق تشویق و تقدیر دانسته و برای علی کریمی مبلغ 50 میلیون ریال پاداش نقدی در نظر گرفته است. این رای درخصوص کسر امتیاز و جرایم نقدی قابل تجدید نظر بوده و در سایر موارد قطعی است.
    Last edited by Alinho; 22-04-2012 at 15:24.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

2

یک مثلی(مثل که نیست، بیشتر هزل فولکلوریکه!) میزنند من نمیدونم حرفم درسته بزنم یانه...برای اینکه مصداق سازی نشه یکم ویرایش آزاد ازش میکنم: میگن پلنگ بیشه مازندران را ندرد جز ببر مازندرانی...حالا حکایت این آقای حسن زاده و آقای رویانیانه...
    آقای کمیته انضباطی(بقول پروین..) آمده سر پرسپولیس و رسمی و خیلی قشنگ با این حکم بریده...رییس کمیته داورانش هم آمده هر کی داورش رو نقد میکنه میگه با الفاظ بازی میکنید(در نود هم به فنایی گفت، هم به نصیرزاده، هر کی عین انسان حرفش رو میزنه از نظر آقا لفاظه) . حسن زاده سر فردوسی داد میزنه که چرا جوهر حکمم خشک نشده آمدی تو برنامت صحبتش رومیکنی...باید یک ده بیست روزی صبر میکردی[روش نمیشه بگه زهر چشم میخوایم بگیریم بعد عوضش میکنیم] گوشیم هم خاموش کردم دیگه برنامه‏ات هم نمیام...فردوسی هم با وجود تسلط بدون نیاز به تعریفش اینجا یکم هنگ کرد بگه آقا فرق امروز و ده روز دیگه چیه؟
    خلاصه منظورم از اون مَثل... وقتی برادر سردار رویانیان اومد رو خط آقا قهرش که یادش رفت هیچی...لحنش که عوض هیچ...به رویانیان تاکید هم کرد باید خصوصی صحبت کنیم(نقل به مضمون: من تلفنی و یا دراتاقم شما رو توجیه میکردم..)...استیناف هم یادآوری کرد...چرا؟ چون سمبه رویانیان پرزوره و قاطی هم کرده بود، واقع من به این نتیجه رسیدم در این سیستم ناقص باید همون یکی مثل رویانیان بالای سر تیم باشه..

در داماش فحش بومی!...در تبریز حمله با گلوله برف!..در تهران درگیری در حد قتل...همه جا افتضاح...
    بازی پرسپولیس سرمربی..کاپیتان..اکثر تیم... همه متین...فقط برای اونچه چیزی که از عهد تیغ علی شاه رسم ناپسند تماشاگرنماها بود یک همچین حکمی...بابا تا من یادمه در این قبیل اتفاقات [که غیر قابل گذشته] تیم رو از بازی خانگی یا حضور تماشاگر محروم میکردن(تازه برای حملات فیزیکی...همونطور که درپست قبلم هم گفتم خیلی بی یا کم سابقه قطع بازی بعلت ناسزای تماشاچی...) پس دیگه بیایم برای بازی های چند هفته آخر لیگ هم داور خارجی بیاریم حرفها رو نفهمه...
    غیر قابل انکاره حجم فحاشی سکوها و نوبر شدن فحشها و عصبیت تماشاچی ها بیش از حد همیشگی بود(به دروازه بان تیم بگی حیا کن و رها کن وسط بازی و کلیدیترین پست تیم رو از اونچه هست ضعیفترش کنی والا خیلی عجیبه)...سیما میکروفونهای استادیوم رو که قطع کرد حتی صدای فردوسی پور رو هم چند لحظه خیلی و بعد تا یه حدی کم کرد چون از میکروفون اون هم فحش ها میامد...) ولی داور هم از اول عصبی بود ،چهره‏اش برافروخته بود...بابا واضح شکم داشت! من احساسم اینه که از دویدن زیاد بریده بود...اواخر بازی خودش فهمید اشتباهات بدی کرده...از حرکت تماشاگرهای نادان سواستفاده کرد، بازی رو برای خودش در دقیقه93 ختم به خیر کرد،زبل.
    در نهایت فکر میکنم این دو امتیاز برمیگرده ...

5. 4 کاربر از Arash4484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یادم میاد یه زمانی پدر و مادرها حاضر نبودن بچه هاشون رو بفرستن استادیوم چون میترسیدن فرزندانشون تحت تاثیر شعارهای زشت هواداران قرار بگیرن و به قول خودمون از راه به در بشن اما الان وضعیت طوری شده که پدر و مادرها جرات نمیکنن بچه هاشون رو حتی جلوی تلویزیون بذارن دیگه چه برسه به استادیوم! البته درسته که صدا و سیما تو اینجور مواقع 80 درصد صداهای استادیوم رو سانسور میکنه اما اینکار فقط پاک کردن صورت مسئله هست.

اتفاقات اون بازی خیلی تلخ بود.هر چند که افرادی که شعار دادن نماینده تمامی طرفداران پرسپولیس نیستن!

خدا کنه دیگه شاهد اینجور اتفاقات تو هیچ ورزشگاهی نباشیم!
    Last edited by Pessimist; 14-04-2012 at 17:52.

7. 4 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

یه بازی عالی در برابر سپاهان انجام دادیم که فکر کنم اگر شانس با دو تیم یار بود گلهای بیشتری زده میشد
    واقعا بازی در سطح بالایی انجام شد ای کاش تیم آسیایی پرسپولیس در مقابل سپاهان قرار میگرفت تا مشخص بشه کدوم یکی از این دو تیم در حالا حاضر قویترین تیم غرب آسیاست

چون به نظر من این دو تیم به همراه الاتحاد فعلا از باقی تیمهای غرب اسیا بهتر و با برنامه تر بازی میکنن

در این چند ساله اصلا ندیدم که نویدکیا در یک بازی باشه و هافبکهای جلوش کار راحتی داشته باشن
    اما توی این بازی نوری واقعا رویایی بازی کرد و تقریبا میشه گفت نوید کیا زیاد در بازی نقشی نداشت
    نوری اگر در این سطح بمونه میتونه ثابت تیم ملی باشه البته اگر...
    سزار رو هم مثل فرهاد مجیدی صاحب توپ کردیم اما در حاشیه بازی هر چند یکی دو شوت خوب زد اما کلا خوب کنترل شده بود

جا داره از بازی خوب هوشیاز هم یادی کنیم واکنشهای خوبی داشت

امسال جدای از فرصت سوزیها و بیمسئولیتی مدیرا و یارگیری نامناسب، اشتباهات غیر عمد داورا هم خیلی از امتیازات پرسپویس رو پرپر کرد
    توی این دو هفته تیمهای بالاتر از ما برد نداشتن و بهترین فرصت بود برای رسیدن به مکان چهارم اما با داوری ضعیف در بازی با داماش به جای 4 امتیاز فقط یک امتیاز گرفتیم و البته فعلا دو امتیاز هم از تیم کم کردن

در کل فعلا هدف اصلی تیم صعود به عنوان تیم نخست از گروه سختمون در آسیاست که امیدوارم همینجور هم بشه

9. 8 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

جا داره از بازی خوب هوشیاز هم یادی کنیم واکنشهای خوبی داشت
    یه جا جلوی دروازه شلوغ شد توپ یهو تغییر جهت داد هوشیار با اینکه رو پا چپش بود اما سریع حرکتشو عوض کرد و عین چی پرید توپو گرفت یاد واکاشیزوما افتادم
    راستی سپاهان مگه قهرمانی داره تو آسیا که گزارشگر می گفت سپاهان یکی از پرافتخارترین تیمهای آسیاست!!!

11. این کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

خب بعد از یه مدت نسبتاً طولانی برمی‌گردیم به تاپیک : دی

انجمن چند روز مشکل داشت، از تک و تای بازی افتادیم، نکات رو هم یادداشت نکردم، فکر کنم نصفش یادم رفت : دی

بازی جلو سپاهان عالی بود
    یعنی تو اون جو، تو زمین حریف، عالی بازی کردیم
    با وجود اینکه چند تا از بازیکنای مهممون، به خصوص نصرتی و زارع رو نداشتیم، اما واقعاً کم نیاوردیم
    ممدوتال به جز یکی دو صحنه، در حد خودش خیلی خوب بازی کرد و به همراه نورمحمدی (که البته کمی ضعیف بود) بیش‌تر فرصت‌ها رو از مهاجمای خیلی خوب سپاهان گرفتن ...

هوشیار هم در چند صحنه عالی بود ...

بازی با سپاهان دو سه نکته‌ی خیلی بارز داشت
    یکیش همونی بود که علیرضا گفت ... نویدکیا تا حد زیادی با بازی معرکه‌ی نوری و تا حدی بادامکی محو شده بود
    نکته‌ی دیگه، بازی به شدت تأثیرگذار و خوب ایمون زاید بود ...
    فکر می‌کنم بازیش به چشم خیلی‌ها نمی‌آد، اما به حرکاتش که دقیق بشین، کم‌تر توپی رو می‌بینید که به سمتش بیاد و تأثیر مثبتی روش نذاره ... بی‌برو برگرد تمام توپ‌های هوایی دروازه‌بان و دفاعا، حتی اگه موقعیت مناسبی نداشته باشه، با سر ایمون زاید برخورد داره و عجیب و شگفت‌انگیز اینکه اکثر این برخوردها به بازیکنای هم‌تیمی می‌رسه. در واقع میشه گفت حضور و بازی زاید در خط حمله باعث میشه توپ‌های مستقیم عملاً برای تدارک حمله به کار برن، نه صرفاً دور کردن توپ از زمین خودی ...

اینکه زاید در هر بازی گل نمی‌زنه، به خاطر موقعیت‌هاییه که براش خلق نمیشه ...
    تو این چند بازی فقط یکی دو موقعیت رو یادم میاد که بهش رسیده باشه و ضربه‌ی نهایی رو خوب نزده باشه

از بهترین خریدهای خارجی پرسپولیس تو طول تاریخش ... (در کنار روبرت ساها، آودوکیچ و یکی دو بازیکن باکیفیت دیگه)
    تاریخی که البته در این زمینه خیلی پربار هم نیست !

همم، اون یکی نکته‌هه چی بود ؟! : دی
    آها، شجاعت دنیزلی در بیرون کشیدن کاظمیان !‌ تعارف نداره با کسی ... خوب بازی نکنی، در خدمت تاکتیک تیم نباشی، همینی که هست !‌ : دی
    البته جواد توپ زیادی بهش نرسید، اما خب مصطفی می‌خواست آخرای بازی تاکتیکش رو تغییر بده احتمالاً ...

بعداً نوشت: پیسی خراب میشه همینه دیگه! نکته‌ها جا می‌مونن
    بازی با سپاهان یه هدیه‌ی ویژه واسه من و طرفدارای دیگه داشت. بازگشت مهدی مهدوی‌کیای عزیز
    تو همون چند دقیقه‌ای که تو زمین بود، خیلی خوب و تأثیرگذار ظاهر شد. گلمون هم روی سانتر مهدی بود ...
    حضورش باعث دلگرمیه واقعاً ...
    امیدوارم بازی با الغرافه و تراکتور به آمادگی کامل رسیده باشه تا بتونه فیکس بازی کنه
    مهدی که آماده باشه، موتور پرسپولیس از راست به شکل توربو عمل می‌کنه : دی

+

نکته‌ی بسیار مهم دیگه‌ای که به خاطر خرابی پیسی نشد بهش اشاره کنم، پاسخ کوبنده و قاطع سردار به این جریانات بود
    همون چیزی که از یه مدیر خوب توقع داشتیم
    واقعاً به خودم بالیدم که همچین کسی بالا سر تیمه، به قول آرش، به چنین سنبه‌ی پر زوری احتیاج داشتیم ...

خداییش، از حق نگذریم، رویانیان مرد عمل بوده و هست ... شاید دانش فوتبالیش به اندازه‌ی مدیر بقیه‌ی تیما نباشه، اما حداقل مدیریت توانمندی داره ... مشاورای خوبی هم دورش هستن، چون این تصمیمات از طرف خودش نیست کاملاً ...
    Last edited by Kurosh; 14-04-2012 at 23:44.

13. 12 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض کلهر: پرسپوليس بازهم الغرافه را شکست ميدهد

مرجع خبری پرسپولیس: کاپيتان اسبق تيم فوتبال پرسپوليس تهران معتقد است، تيم الغرافه قطر در ديدار برگشت نيز مقابل پرسپوليس بازنده خواهد بود. محمود کلهر گفت: پرسپولیس در بازی های رفت خود در مسابقات لیگ قهرمانان آسیا عملکرد بسیار خوبی داشته و مصطفی دنیزلی به خوبی تیم های حریف به ویژه الغرافه قطر را آنالیز کرده است. کلهر ادامه داد: پرسپولیس در بازی رفت مقابل الغرافه می توانست با گل های بیشتری این تیم را شکست دهد اما این اتفاق رخ نداد. کاپیتان اسبق تیم فوتبال پرسپولیس تهران گفت: در بازی برگشت، تیم الغرافه قطر برای کسب سه امتیاز به تهران می آید و پرسپولیس باید هوشیارتر از مرحله رفت عمل کند. وی تصریح کرد: پرسپولیس در بازی های قبلی در خط دفاع عملکرد خوبی داشت و توانست به خوبی حملات حریفان را مهار کند. وی اظهار داشت: الغرافه در این دیدار هجومی بازی خواهد کرد و پرسپولیس می تواند از ضد حملات به خوبی سود ببرد. کلهر گفت: پرسپولیس روند رو به رشدی داشته و تقریبا بیشتر مشکلات خود را برطرف کرده است و این کمک می کند که در لیگ قهرمانان آسیا نیز موفق عمل کند. کاپیتان اسبق تیم پرسپولیس تهران خاطرنشان کرد: پرسپولیس می تواند با ارایه یک بازی هجومی در تهران بار دیگر از سد الغرافه قطر بگذرد.
    Last edited by Alinho; 15-04-2012 at 15:13.

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

من با اینکه طرفدار2اتیشه پرسپولیسم ولی این مساوی خیلی برام گرون تموم شد به خصوص اگه به قهرمانی در آخر استقلال منجر بشه که با وجود حس بدی که نسبت به سپاهان دارم دوست داشتم پرسپولیس امتیازی از اصفهان نگیره

کاربر فعال انجمن اتومبیل dash_mehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فقط خوهشن هواداریتون رو تو بازیه سه شنبه نشون بدید
    باید 120 هزار تا رو رد کنیم
    6 تا رو هم ببریم رو 7 و 8 : دی
    وعده ما سه‌شنبه 29/01/1391 ساعت : 17:00 استادیوم ازادی
    پرسپولیس - الغرافه

17. 2 کاربر از dash_mehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •