خدا بخیربگدرونه تابستون و ماه رمضون رو الان که هنوز خیلی ها نیستن پای نت حسابی نوسان سرعت معلومه وای به حال تابستون که همه تعطیل شن برن تو کاردانلود
خدا بخیربگدرونه تابستون و ماه رمضون رو الان که هنوز خیلی ها نیستن پای نت حسابی نوسان سرعت معلومه وای به حال تابستون که همه تعطیل شن برن تو کاردانلود
من که دارم میسوزم و میسازم.
نهایت سرعت بعثت من 80 تاست. نهایتش.
الان هم با 30 تا داره میدانلوده.
1. برای من از ساعت 12 شب تا 7 صبحه
2. تمام ISP ها همینطورند. برای استفاده از شبانه باید حجم داشته باشید حتی اگر در حد 1 مگابایت باشه!
آخ آخ یادم ننداز! ماه رمضون عملا استفاده از شبانه غیر ممکنه سرعت با دایل آپ هیچ فرقی نداره!
تابستونو ماه رمضونو ول کنید فکر انتخاب AT باشید که بخاطرش چی خواهیم کشید. کلا قطعش نکنن خوبه![]()
طرح من طلایی هستش
این سرعت هم که می بینی ماله 2 شبه
من تو منطقه دانش آموز هستم پیش شمارش هم 892 هستش
اکثر اوقات سرعتش 150 تا 170 هستش ولی بعضی شبا قاط میزنه و میبینیم که تا 220 هم میره
ولی یک چیزی که توجه کردم از وقتی که طرح هم رو عوض کردم (قبلا بعثت بودم) حجممم زیاد کم نمیشه مثل اون موقع که روزی 1 گیگ مصرف می کردم نیست
الان 2 هفته هست که دارمش فقط 3 گیگ ازش مصرق شده رفتم تو علامت تعجب (!)
فکر کنم از کسانی که طرح بعثت دارند می دزدند![]()
امید جان اگه تونستی اون اینترنت م ا ه و ا ر ه ای رو راه بندازی منم خبر کن
چون من یک مدت دنبالش بودم
همه چیز هم دارم از جمله (--- دیش ) ولی از موقعی که این چی پی ان هارو قطع کردند دیگه نمیشه وصل شد
اگه تونستی راه بندازی ما رو هم راهنمایی کن![]()
تابستون که دنبالش بودم میگن که مک هارو -- می کنند
خلاصه اگه تونستی ما رو بی نصیب نزار
دیگه نمی خوام به مخابرات پول بدم![]()
منم همه تجهیزاتو دارم ولی فکر نکنم از نظر سرعت و قیمت از ADSL بهتر باشه . 2 سال پیش وصل شدم سرعت تا 200 میرفت ولی واسه اینکه مک ها حکی هست هی باید مک عوض کنی و...
طرح طلایی که نباید از 250 پایینتر بیاد
من یک دفعه اومد 120 شد سرعت زنگ زدم درستش کردن الان به جز چند ساعت اول شب همیشه 256 ام
دوستان این تنظیمات مودم برای مخابرات چی جوریه.
دادم برام تنظیم کنن و ازم 7 تومن گرفتن. حالا ریست کردم
دوباره ببرم اونجا یا کسی بلده؟
بچه ها این به سیستم وارد نشدن داره بدجوری رو اعصابم میره . 100 بار هم بزنی وارد نمیشه . چجوری این همه ملت از حجمشون با خبرن . روش دیگه ای مگه غیر از سامانه هست ؟
الان مگه از چه طرحی استفاده میکنی؟
شرایطش چیه؟ راجع بهش توضیح میدی؟
چون من هم الان بعثت دارم که رو به اتمام هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)