توی Power Options که میگی فقط اینا رو داره میشه بیشتر این دوستمو راهنمایی کنی یا راهه دیگه ای پیشنهاد بدی...
Do Noting
Sleep
Hibenrate
Shut Down
نه Reset داره و نه Restart ?!
ویندوزم Ultimate و مدلمم 6080 و مثله لپ تاپه شما Sleep Button نداره.
توی Power Options که میگی فقط اینا رو داره میشه بیشتر این دوستمو راهنمایی کنی یا راهه دیگه ای پیشنهاد بدی...
Do Noting
Sleep
Hibenrate
Shut Down
نه Reset داره و نه Restart ?!
ویندوزم Ultimate و مدلمم 6080 و مثله لپ تاپه شما Sleep Button نداره.
Last edited by yas44co; 24-08-2011 at 14:45.
سلام ، فردا میخوام برم یه 6090 بخرم ، همین کانفیگ با گرافیک 2 وجود نداره ، منظورم 6100 نیست ، نمیخوام هیچ کدوم از قطعاتش حتی رم از این پایین تر باشه و راستش حال بعدا ارتقا دادنم ندارمیه سوال دیگه دوستان طرفدار asus میفرمایند هارد 1 ترابایتی 6090 مشکل داره اما متاسفانه نفرمودن کجاش و از چه لحاظ مشکل داره ، اگه دوستان اطلاعی دارن و همچنین از معایب دیگر این دستگاه لطفا بفرمایند من تقریبا 10 صفحه از این تاپیکو خوندم ، حوصلم سر رفت به طور اجمالی بعد از 212 صفحه !!!!
بحث و تبادل نظر معایب این دستگاه به طور مختصر چیه ؟ بلو ری چی میگن دی وی دی های خش دارو نمیخونه درسته ؟ کلا تا شنبه صبر کنم به نظرتون ممکنه چیزی بهتر از این بیاد ؟ مرسی
![]()
میشه این درایو رو عوض کرد
راستش من واسه بلوری دارم 6090 می گیرم اگر جواب نمیده یه مدل جمع و جور تر بگیرم و یه بلوری اکستزنال
---------- Post added at 03:16 PM ---------- Previous post was at 03:12 PM ----------
آقا من یه لبتاب Dell دو سال پیش گرقنم دی وی دی رایتر بعد از هشت نه ماه ریق رحمت رو سر کشید
درایو Hp که اینجوری نیست
منظورم ريستارت.... دكمه ي باورو بزنم يكبار ريستارت بشه ؟ لطفا بكو كامبيوترم هنك كرد جى كار كنم كدوم راه بهتره كرفتن دكمه ي باور يا كشيدن از برق ؟ كيبوردم عربيه![]()
فکر نکنم فرقی بکنه مهم حجم و 14.53 گیگ فایله توشه
ببین ماله من یکی مونده به آخریه
![]()
در مورده اون صداهای عجیب از قسمته گرافیکهAti که همه لطف کردن و فقط 3 نفر تایید کردند ولی میدونم همه دارید.
اگه بقیه هم گفته بودید اون بابا بیخودی نمی فت به خاطره اون صدایی که همه دارن بره اسپیکره لپتاپشو خراب کنه.
پس لااقل اینو دیگه امتحان کنید تا ببینیم اگه ماله همه همین جوره پس مشکلی نیست:
وقتی که مانیتور پس از چند دقیقه خاموش میشه نه موقعه Shut Down or StandBy وقتی که همه جا کاملا تاریک باشه پایینه صفحه سمته راست یه حاله سفید وجود داره خواهشا چک کنید و ببینید برای شما هم هست یا نه؟؟
اگه سوالمو جواب بدین ممنون میشم...تا الان خیلی کمکم کردین و فک کنم انتخاب خوبی باشه...این قسمتم کمکم کنین ممنون میشم...
![]()
نه دوست عزیز مال من نداشت![]()
تنظیم ریست و ریستارت که اصلاً وجود نداره و دنبالشم نباش. شما اگه با هنگ کردن مواجهین ویندوزتون اشکال داره از سر نو یه ویندوز سرحال نصب کن. ویندوز اصلیش چیز خوبی نیست. منکه پاکش کردم و هیچوقت از ریکاوریشم استفاده نکردم.
فکنم دما سنج من خرایه یا حد اقل Speed Fan درست نشون نمیده
الان توی اتاقم خیلیم خنکه ولی دما رو زده 56 !!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)