ممنونم دوست عزيز.همينطوري (؟ )اشتباهي تايژ شد
حالا بايد بگم كه دوستم براي اينترنت چي بخره چه نوع مودم ي؟اين مودم بايد به usb وصل بشه؟اگر ميشه كمي راهنمايي كنيد؟![]()
ممنونم دوست عزيز.همينطوري (؟ )اشتباهي تايژ شد
حالا بايد بگم كه دوستم براي اينترنت چي بخره چه نوع مودم ي؟اين مودم بايد به usb وصل بشه؟اگر ميشه كمي راهنمايي كنيد؟![]()
من لب تابم را بردم يك ساعت تو اشژز خانه(براي گوش كردن اهنگ)حالا صفحه اش يك حالتي شده كه انگاري وقتي لكه اب جايي خشك بشه رو شيشه مي مونه(مدل لب تاژ dell 1500( ]چطوري صفحه اش را ژاك كنم
ممنون![]()
با سلام. من ويندوز ويستا رو گذاشتم براي آپديت. 3 تا آپديت پيدا كرد ولي ظاهرا در نصب آپديت سوم مشكل داره چون هر دفعه بالا مياد ، نصب آپديت رو تا 99 درصد ميره و بعدش ريست ميشه. دوستان اگه كمك كنن ممنون ميشم
دوستان یعنی کسی نمیخواد کمک کنه![]()
سلام یه سوال کوچمولو داشتم
من 1530 دل دارم اول بگم
اقا رم دوستم از نوکیا ان78 اش رو گرفته ام تو جاش میگذارم میگذارم توی شکاف اس دی لب تاپم هیچی نمی یاد
به دوستم هم میگم.میگه قبل دادن بهت تو گوشیم تمام فایلها رو چک کرده ام.رمم مشکلی نداره
مشکل از کجاست؟
فقط گفت من واسش رم گذاشته ام
اما گفتم این اصلا درایو جدیدی درست نمیکنه که حالا رمز بخواد یا نخواد
سمت چپ یه شیار داره به سمت پایین قفل میشه.مثل فلاپی های قدیم.اما من شار رو بالا گذاشته ام که.مشکل از کجاست به نظرتون
تو دیوای منیجر هم چیز عجیبی ندیدم
به نظرتون مشکل نرم افزاریه یا سخت افزاری؟
سلام
ذوستان یک1640 گرفتم:
1)دوستان تی وی رو حطور راه بندازم؟
2)توی اینترنت زده 1080p ولی روی گارانتی زده 720 ؟جرا؟یرای همه این طوز هست یا فقط برای من؟
3)موقع کار کمی باطری گرم می کنه طبیغی هست؟
4)اگر ازنرم افزار های کرک شده استفاده کنم مشکلی هست؟
5)برای آ÷دیت ویندوز مشکلی نیست؟
6)چطور بفهمم گه دی دی آر3 هست؟
سلام دوستان!
من یه لپ تاپ vaio cs 190 دارم ، وقتی با باطریش کار میکنم و باطریش میرسه زیر 20% وایرلس خودبخود قطع میشه و هیچ نت ورکی رو نمی شناسه حتی وقتی برق رو هم وصل می کنم درست نیمشه!!!!! فقط با ریست کردن وایرلسش راه می افته و درست می شه!
مشکل از چیه؟؟؟؟ چجوری درستش کنم؟
دمتون گرم![]()
سلام
دوستان کارت تی وی 1640 رو چطور نصب کنم؟
نرم افزار داره؟
درایور داره؟
ممنون
سلام
میخواستم بدونم وقتی از لپ تاپ تو خونه استفاده میکنم و به برق وصله دیگه از باطری استفاده نمیکنه که باتری خراب بشه که؟
یعنی انرژیشو از برق می گیره؟
ممنون
دوست عزیز دلیل این کار اینه که از باتریتون بهینه استفاده بشه. دیگه شما هم گیر نده ، آخه با 20% WI-Fi استفاده می کنن!!!! رحم کن.
احتمالا یه باگی توی سیستم عامل روی لپ تاپت هست که وقتی برقو وصل می کنی دیگه روشن نمیشه. آپدیتش کن.
دوست عزیز آخه آشپزخونه جای ... استغفرالله. نگران نباش، توی آشپزخونه ذره های چربی زیاده و این لکه به دلیل همینه. توصیه می کنم از اسپری های مخصوص پاک کردن LCD لپ تاپ استفاده کنی که تو بازار هست .
-- جدا از آب و الکل پرهیر کن، به مرور LCD رو مثه قبل نمی بینی. همون مایع های مخصوص که فوقش 3000 تومنه خوبه.
بهتره باطری روش باشه و همیشه Fully Charged باشه، بعضی لپ تاپا بعد از 100 دیگه برقو مستقیم می گیرن و با باطری کاری ندارن. به هر حال بهتره باطری همیشه رو لب تاپ باشه.
موفق باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)