تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 212 از 303 اولاول ... 112162202208209210211212213214215216222262 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,111 به 2,120 از 3030

نام تاپيک: مطالعات جامع پیرامون Service Menu تلویزیون های سامسونگ

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    چابهار

پيش فرض

سلام آقای متین پور" کمک کمک....
    متأسفانه تی وی همکارم که مدلشUE46ES8000بود سه روز بعد از اینکه منوش رو فارسی کردم بدون هیچ دلیلی شروع به خاموش و روشن شدن کرده/من صددرصد مطمئنم که در منومخفی به غیر از هفت تا گزینه چیز دیگه ای رو تغییر ندادم تازه تیونر را چون گزینه اتوماتیک نداشت اصلأ دست نزدم و همانجور که بود گذاشتم/فقط میگه دیشب گوشی N8را باکابل اچ دی بهش وصل کرده و عکس نگاه کرده بعدشم مشکلی نداشته تا اینکه امروز بعد از اینکه تی وی را به برق زده خود به خود روشن و خاموش میشود بعضی وقتها که دکمه پشت تی وی را چند ثانیه نگه میدارم راحت روشن میشود اما به محض اینکه تصویر میاد ۲۰ ثانیه بعد خاموش و روشن میشه/البته همیشه تصویر درست نیست و به صورت راه راه رنگی عمودی کل صفحه پر میشه یا نصف صفحه سیاهه نصف دیگش سفید/ راستی وقتی هم تصویر یه ۲۰ثانیه ای درسته اگر یکی از دکمه های کنترل را بزنی تصویر راه راه رنگی میشه لطفأ راهنمایی کنید /ممنون میشم%

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام آقای متین پور" کمک کمک....
    متأسفانه تی وی همکارم که مدلشUE46ES8000بود سه روز بعد از اینکه منوش رو فارسی کردم بدون هیچ دلیلی شروع به خاموش و روشن شدن کرده/من صددرصد مطمئنم که در منومخفی به غیر از هفت تا گزینه چیز دیگه ای رو تغییر ندادم تازه تیونر را چون گزینه اتوماتیک نداشت اصلأ دست نزدم و همانجور که بود گذاشتم/فقط میگه دیشب گوشی N8را باکابل اچ دی بهش وصل کرده و عکس نگاه کرده بعدشم مشکلی نداشته تا اینکه امروز بعد از اینکه تی وی را به برق زده خود به خود روشن و خاموش میشود بعضی وقتها که دکمه پشت تی وی را چند ثانیه نگه میدارم راحت روشن میشود اما به محض اینکه تصویر میاد ۲۰ ثانیه بعد خاموش و روشن میشه/البته همیشه تصویر درست نیست و به صورت راه راه رنگی عمودی کل صفحه پر میشه یا نصف صفحه سیاهه نصف دیگش سفید/ راستی وقتی هم تصویر یه ۲۰ثانیه ای درسته اگر یکی از دکمه های کنترل را بزنی تصویر راه راه رنگی میشه لطفأ راهنمایی کنید /ممنون میشم%
    دوست عزیز
    به این تایپیک رفته و قسمت قرمز را مطالعه و طبق آن عمل کنید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    چابهار

پيش فرض

تشکر آقای متین پور عزیز
    من جوابمو نگرفتم آخه نگاه کردن چندتا تصویر چه ربطی به کالیبره شدن دارد آخه کسی وارد منومخفی نشده که کالیبراسیونش را دستکاری کنه بعدم کالیبره شدن چه ربطی به ریستارت شدن داره که هی خاموش و روشن میشه/امروز بعدازظهر خودبه خود تصویر درست شده ولی فقط کنترل معمولیش کار میکنه و کنترل هوشمند و کنترل با دوربین کار نمیکنه/کالیبره به اینا چه جوری مربوط میشه?ممنون میشم مارو ارشاد کنید/بازم تشکر

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

تشکر آقای متین پور عزیز
    من جوابمو نگرفتم آخه نگاه کردن چندتا تصویر چه ربطی به کالیبره شدن دارد آخه کسی وارد منومخفی نشده که کالیبراسیونش را دستکاری کنه بعدم کالیبره شدن چه ربطی به ریستارت شدن داره که هی خاموش و روشن میشه/امروز بعدازظهر خودبه خود تصویر درست شده ولی فقط کنترل معمولیش کار میکنه و کنترل هوشمند و کنترل با دوربین کار نمیکنه/کالیبره به اینا چه جوری مربوط میشه?ممنون میشم مارو ارشاد کنید/بازم تشکر
    دوست عزیز
    مثل اینکه شما توجه نکردید که گفته بودم قسمت متن قرمز رنگ را بخوانید این برای زمانی استفاده می شود که تلویزیون شما دچار بهم ریختگی شده است با این کار تلویزیون شما به روز اولی که از کارتن باز کردید برمی گردد البته به شرط اینکه تمام مراحل را درست انجام بدهید.

6. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    چابهار

پيش فرض

تشکر آقای متین پور
    بعداز دو روز که تیوی درست شد دوباره ریستارت میشه و تصویرهمونجور که گفته بودم خراب هست/البته هم دفعه اول و هم امروز این ریستارت شدن با فشار دادن دکمه های تغییر صدا بر روی کنترل معمولی شروع شده/1_امکانش هست کنترل خراب باشه و فرمان نامربوطی ارسال کنه? /2_اگر راهی که در قسمت قرمزرنگ نوشته بودید را برم بعد 5دقیقه باید تیوی را روشن کنم و دوباره خاموش و وارد منومخفی بشم وفقط چهارتا آیتم را باهمان کنترل معمولی وارد کنم یا خودش داره باید انتخاب کنم و اینکه فقط همین چهارتا آیتم هست یا آیتم دیگری هم هست که باید وارد کنم و مشکلی پیش نمیاد/تشکر

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

تشکر آقای متین پور
    بعداز دو روز که تیوی درست شد دوباره ریستارت میشه و تصویرهمونجور که گفته بودم خراب هست/البته هم دفعه اول و هم امروز این ریستارت شدن با فشار دادن دکمه های تغییر صدا بر روی کنترل معمولی شروع شده/1_امکانش هست کنترل خراب باشه و فرمان نامربوطی ارسال کنه? /2_اگر راهی که در قسمت قرمزرنگ نوشته بودید را برم بعد 5دقیقه باید تیوی را روشن کنم و دوباره خاموش و وارد منومخفی بشم وفقط چهارتا آیتم را باهمان کنترل معمولی وارد کنم یا خودش داره باید انتخاب کنم و اینکه فقط همین چهارتا آیتم هست یا آیتم دیگری هم هست که باید وارد کنم و مشکلی پیش نمیاد/تشکر
    دوست عزیز
    در آخر کار باید تمامی اینکارها را انجام دهید پیامی می دهد که
    LOCAL SET- TYPE-FRONT COLOR- BASIC MODEL را وارد کنید . که آنها را بعد از وارد شدن به منوی مخفی اطلاعاتی را که از قبل یادداشت کرده بودید وارد می کنید.و تمامی کارهای که برای فعال کردن دیجیتال و فارسی کردن تلویزیون تان انجام داده بودید را دوباره انجام دهید. و سپس تلویزیون را خاموش و روشن کنید.
    4- به منوی اصلی رفته و تمامی تنظیمات کانال – ساعت و تاریخ – شبکه و دیگر کارهای که نیاز دارید را انجام دهید.
    و مشگلی هم بوجود نمی آید

9. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Alfredo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام دوستان

من يك ٦٩٤٠ دارم كه دانگل واييفايي هم داره و چندتا سوال داشتم

١- الان چند وقته ماركت سامسونگ ديگه برنامه هاي خارجي نداره و فقط چندتا برنامه ايراني توش هست جمعا پنج يا شش عدد برنامه! من ده ها برنامه داشتم كه همش خودبخود پاك شده! مشكل چيه؟

٢- پارسال رفتم تو منوي مخفي و كشورش رو گذاشتم روي استراليا، موفق شدم به برنامه هاي خارجي دسترسي پيدا كنم... ولي بعد از يك ماه خود بخود همشون پاك شدند و جاشون يه سري برنامه ايراني دوباره نصب شد ! آخه چرا؟؟؟؟

٣- الان اگه دوباره همون كارها رو تكرار كنم باز هم بعد از مدتي همه چيز برميگردد مثل قبل؟

با تشكر!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    چابهار

پيش فرض

خیلی خیلی تشکر میکنم جناب متین پور
    به نظر شما بهتر نیست اول فریمورش را آپدیت کنم شاید حل بشه/بیزحمت آدرس فریمورشو بذارید/تشکر
    UE46ES8000
    یادم نیست آخرش Sداشت یا چیز دیگه ای

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

درود
    دوستان tv من وقتی
    mute>1>1>9>Ok
    گزینه HOSTEL MENU میاد و وقتی اون رو فعال میکنم بازم گزینه local set فعال نمیشه مدل تی وی هم UA 40D6960WM
    هست کسی میتونه بگه چرا local set فعال نمیشه؟

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

خیلی خیلی تشکر میکنم جناب متین پور
    به نظر شما بهتر نیست اول فریمورش را آپدیت کنم شاید حل بشه/بیزحمت آدرس فریمورشو بذارید/تشکر
    UE46ES8000
    یادم نیست آخرش Sداشت یا چیز دیگه ای
    دوست عزیز
    از این سایت دانلود کنید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •