خيلي ممنون خوشحالم كه تو هم از اين كاميون خوشت اومدهحالم به هم خورد چه قدر بیریخته این کامیون![]()
![]()
خيلي ممنون خوشحالم كه تو هم از اين كاميون خوشت اومدهحالم به هم خورد چه قدر بیریخته این کامیون![]()
![]()
بچه ها صفحه اول لینک هاش رو درست کردم
PARIA-SH برو ببین مشکلی نداره؟
بچه ها صفحه اول لینک هاش رو درست کردم
PARIA-SH برو ببین مشکلی نداره؟رديف...
دوستان
یه اتفاق جالب امروز داشتم بازی می کردم پشت چراغ قرمز ماشین ها وایساده بودن یدفعه تریلر یکی از ماشین ها غیب شد !!!!!!!!!!!!!
به جون خودم شوخی نیست
بعدهم ترافیکی شد که نگو و نپرس
دوستان
یه اتفاق جالب امروز داشتم بازی می کردم پشت چراغ قرمز ماشین ها وایساده بودن یدفعه تریلر یکی از ماشین ها غیب شد !!!!!!!!!!!!!
به جون خودم شوخی نیست
بعدهم ترافیکی شد که نگو و نپرساينجوري ميشه بهش ميگن باگ
واسه رهايي از ترافيك تصادف يه f5 بزن بعد برو sosروش كليك كن همه ماشينا غيب ميشن![]()
این که چیزی نیست حالا برای تو اولین باره که این باگ بوجود اومده من که زیاد از این باگ ها دیدم برام عادی شده دیگه![]()
من بازی رو دانلود کردم همین 1.04 که قرار دادید ولی توی لود کردن بازی جدید گیر میکنه و خارج میشه!!!!
عجیبه!
عيجيبه آخه اين ديگه 100% سالم من خودم اينو قبل آپديت يه بار يه جا جمع كردم نصب كردم بازي هم كردممن بازی رو دانلود کردم همین 1.04 که قرار دادید ولی توی لود کردن بازی جدید گیر میکنه و خارج میشه!!!!
عجیبه!
شما بريد تو قسيمت My Documentsو اگه فولدري به نام german truck هست رو پاك كنيد باز بازي رو اجرا كنيد ببينيد سالم يا نه؟؟
پوشه را حذف کردم درست شد
مرسی
شما این کار که این دوستمون گفت رو انجام بده که تکلیف رو بدونم که سالم هست لینک یا نه؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)